Gość: Hirek IP: *.chello.pl 22.10.02, 00:34 Na Bródeni, na Bródnie... Pieknie jest i schludnie! Pozdrawiam (prawie) wszystkich mieszkających na Bródnie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: puntko Re: Na Bródnie... IP: 62.233.202.* 23.10.02, 22:17 Mam nadzieję ze to prawie nie do mnie, więc i ja ciebie pozdrawiam. Całą resztę zresztą też. :-) P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: Na Bródnie... IP: *.chello.pl 23.10.02, 23:52 To "prawie" potraktowałem jako dowcip, więc się zdziwiłem, że nikt nie raczył mi dopisać. Ale co tam! Też Cię pozdrawiam! Jeśli człowiek z dobrym gustem, chce zobaczyć coś ładnego Musi trafić wcześniej później na Św. Wincentego! Takie tutaj kwiaty rosną, że to samo mnie cmentarzy! Z tą zielenia w szczególnoći wczesną wiosną każdemu jest do twarzy A powietrze tu jak kryształ - nie zatrute Bogu dzięki! Warto miejsce wykorzystać i położyć się od ręki. Na Bródnie, na Bródnie Się zmieścić coraz trudniej! Lecz miło tu i schudnie! Na Bródnie, na Bródnie! Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Na Bródnie... 31.10.02, 21:03 Na Bródnie nie jest wcale tak okródnie! Odpowiedz Link Zgłoś