Gość: dlugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 13:43 Szukam uczciwej osoby z Białołęki, Bródna, która za opłatą doradziła by, i wykonała modernizację komputera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarantula01 Re: komputer-modernizacja 30.01.06, 00:06 A co Cię dokładnie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdsoftware Re: komputer-modernizacja IP: *.totalizator.com.pl / *.devs.futuro.pl 30.01.06, 08:30 Witam. Jeśli jesteś zainteresowany takowym doradzeniem - to odezwij się na email: cdaniluk@cdaniluk.com , nie ma problemu z doradzeniem co i jak zrobić aby było optymalnie ;) Pozdrawiam !! Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: komputer-modernizacja 30.01.06, 08:57 a ja poszukuje kogoś, kto zna się na miroringu i potrafi mi skonfigurować kontroler RAID'a Adapteca, taki najprostszy do dwóch HD;-) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: komputer-modernizacja 30.01.06, 09:02 oczywiswcie mam na mysli płatna usługę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Kiedyś ci coś o tym mówiłam... 30.01.06, 13:03 ale olałeś, widać wolisz zapłacić :-)) Odpowiedz Link Zgłoś