Gość: praga IP: 83.238.0.* 10.05.06, 11:31 chyba mam omamy sluchowe ale wydaje mi sie ze nasz ojciec general serwuje nam budzenie za darmo dzwonami we florianie , tudziez uprzyjemnia popoludnia hejnalami z trabki , co na to okoliczni mieszkancy ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
de_semen Re: general w sutannie 10.05.06, 12:15 ja to mogę tylko powiedzieć, że budzą mnie co niedzielę dość odległe dzwony z bazyliki na Szmulkach :( współczuję wiernym mieszkających w bliższej okolicy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: general w sutannie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 19:42 Nie marudźcie na te dzwony. Jakbyście mieszkali na bemowie i mieli pod oknem arcygłosne i arcyokropne dzwony elektryczne, dobiero byście narzekali. I nawet petycje do proboszcza nic nie dały. Prawdziwe dzwony są w porządku, ale elektryczne dzwony w kościele przypominaja mi tanią, tylko strasznie głośną "pozytywkę" z tak modnych kiedyś wielkich kart pocztowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: general w sutannie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 19:42 chyba powinnam była napisać "elektroniczne" Odpowiedz Link Zgłoś