Dodaj do ulubionych

Sloggi - sursum corda

31.10.01, 13:24
No tak, jako "południk" muszę przyznać, iż moim skromnym zdaniem, brak
regularnych wypowiedzi Sloggiego na forum, zuboży nasze dyskusje. Praskie,
warszawskie... itp.
A Ty Sloggi "wchodząc" tutaj od czasu do czasu pamiętaj: "Słowo zapisane
pozostaje". Nie daj nam więc na Siebie długo czekać.
Obserwuj wątek
    • sawa55 Re: Sloggi - sursum corda 31.10.01, 14:49
      Zawsze możesz do niego zadzwonić.
      • d.z Re: Sloggi - sursum corda 31.10.01, 15:17
        Wiesz, my do siebie nie tylko "dzwaniamy"...
        Nie mniej jednak będzie mi brakować codziennej wymiany listów "in priva", w
        czasie pracy...
      • sloggi Re: Sloggi - sursum corda 31.10.01, 22:06
        Sawa - kiedyś odgryzę Ci...........
        • beata_ Re: Sloggi - sursum corda 31.10.01, 22:45
          Sloggi, spokojnie - wiem, że bez kompa jak bez ręki, ale zaraz gryźć (i
          odgryzać w dodatku)?:-)

Ps
          Zdzicha zapraszała przecież, zapytaj - moze jej nie minęło:-)))
          • sawa55 Re: Sloggi - sursum corda 02.11.01, 18:09
            Sloggi nie może .... jaki Ty się stałeś groźny... Juz się boję.... ciekawi mnie
            kiedy tą wiadomość odczytasz... ;o) I już lepszy humorek, dzięks...
            • sloggi Re: Sloggi - sursum corda 02.11.01, 19:06
              właśnie ją czytam cymbałku brzmiący :)
              • sawa55 Re: Sloggi - sursum corda 05.11.01, 15:45
                no popatrz, to ja się spóźniłem z odpowiedzią na Twoja grzechocącą
                informacje... Miłego dnia. ;o)
                • sloggi Re: Sloggi - sursum corda 05.11.01, 17:21
                  Miło mi, miło - zapewniam :)
                  a Lomianki rosną w siłę :)
                  • sawa55 Re: Sloggi - sursum corda 06.11.01, 19:22
                    Ale tam jestśmy już tylko my... ;o) Może jeszcze ktoś cczasem wejdzie bo jakoś
                    As i 1621 tez często nas swoją obecnością nie zaszczycają...
                    • sloggi Re: Sloggi uśmiechnięty jak Ikar. 06.11.01, 22:02
                      Tak, to prawda - forum Łomianek stało się jakoś taką bardzo intymną enklawą -
                      coś jak bielizna marki ,,sloggi"
                      • sawa55 Re: Sloggi uśmiechnięty jak Ikar. 07.11.01, 14:19
                        Intymną?? O co Ci biega??? Oki ja już z Tąd wchodzę i wszystkich zapraszam do
                        innych miast!!!! Tam tez jest ciekawie!!!
                        • sloggi Re: Sloggi uśmiechnięty jak Ikar. 07.11.01, 22:27
                          Cieszę się, jak mam gości na forum mojego ex miasta, nie wypieram się, że przez
                          ładnych parę lat mieszkałem w Łomiankach-Dziekanowie Leśnym.
                          Pozdrawiam beatę, która złożyła tam wizytę :)
                          • beata_ Re: Sloggi uśmiechnięty jak Ikar. 07.11.01, 22:30
                            Ale wyczułam, kiedy tu zajrzeć:-))) W sama porę na pozdrowienia:-)))
                            Witaj usmiechnięty Sloggi
                            • sloggi Re: Sloggi uśmiechnięty jak Ikar. 07.11.01, 22:30
                              Na lomiankach jest mój komentarz o prawie jazdy - nie padnij ze śmiechu :))))))
                              • beata_ Re: Sloggi uśmiechnięty jak Ikar. 07.11.01, 22:32
                                Właśnie przeczytałam i odpowiedziałam:-))))
                                (wiesz, że czarownica jestem)
                                • sawa55 Re: Sloggi uśmiechnięty jak Ikar. 08.11.01, 12:29
                                  czarownica??? Jak to rozumiesz???
                                  • beata_ Re: Sloggi uśmiechnięty jak Ikar. 08.11.01, 20:33
                                    Potrafię to i owo - jak to czarwonica:-)) Ale dobra czrownica:-)))
                                    • sawa55 Re: Sloggi uśmiechnięty jak Ikar. 09.11.01, 12:25
                                      Jesteś bardzo miłą czarownicą. Kiedy planujecie spotkanie? Tak mnie jakoś to
                                      zastanawia...
                                      • beata_ Re: Sloggi uśmiechnięty jak Ikar. 09.11.01, 13:47
                                        Masz na myśli najbliższy sabat?:-)))
                                        • sawa55 Re: Sloggi uśmiechnięty jak Ikar. 09.11.01, 16:53
                                          Który jakoś długo nie może się odbyc.... Moja propozycja, to mozę górka
                                          Szczęśliwicka??? Zawsze to jakieś wzniesienie i lecąc na miotle, łatwiej
                                          ją "uwidzieć" niż jakieś ronda... Możemy również zjechac na saneczkach i
                                          snowbordzie... Czy koszule na krótki rękawek z wzorkiem wysp Hawiskich są takim
                                          wielkim wydarzeniem w dniu dzisiejszym??? Dlaczego każdy sie na mnie dziwnie
                                          patrzy??? Jaka ta dzisiejsza młodziesz nietolerancyjna... ;o)
                                          • beata_ Re: Sloggi uśmiechnięty jak Ikar. 09.11.01, 18:15
                                            Górkę zostawmy na odpowiedniejsze warunki, nie lubię jak błoto bryzga spod
                                            płóz...
                                            A koszulka w 'hawaje' niezła rzecz, na każdą pogodę:-))!
                                            Ps.
                                            Też sie dziwię, co to za młodzież dzisiaj:-(
                                            • sawa55 Re: Sloggi uśmiechnięty jak Ikar. 09.11.01, 18:39
                                              Właśnie. Mysli to, że ma 25lat i wszystkie rozumy juz przyswoiło. Drażni mnie
                                              to. Co dziwniejsze, uważam, że to nie wiek się liczy, ale sposób bycia i
                                              spojrzenia na świat, a przecież wszyscy mamy tyle lat na ile sie czujemy... Ja
                                              mam więc 55 i jest super!!! ;o)
                                              • sawa55 Re: Sloggi uśmiechnięty jak Ikar. 09.11.01, 19:04
                                                Milczysz??? gdzie jesteś??? czemu nie odpisujesz??? jeszcze tylko jeden post
                                                i 2000!!!
                                                • sloggi Re: Sloggi uśmiechnięty jak Ikar. 09.11.01, 19:40
                                                  No i 2000 poszło w diabły - kolejny tysiac pójdzie jak z płatka.
                                                  Sawa - to Ty się dobrze konserwujesz, bo wyglądasz wyjątkowo świeżo.
                                                  • sawa55 Re: Sloggi uśmiechnięty jak Ikar. 09.11.01, 19:44
                                                    Miło słyszeć takie komplementy, od kogos takiego jak Ty. Jest mi miło. Witam
                                                    Cię. Dawno Cię nie było... Co się z Toba działo??? ;o)
                                                  • sloggi Re: Sloggi uśmiechnięty jak Ikar. 09.11.01, 20:00
                                                    Piłem, jadłem , spałem, jak nie spałem to leżałem.
                                                  • sawa55 Re: Sloggi uśmiechnięty jak Ikar. 12.11.01, 12:56
                                                    jakoś monotonnie... Milczysz... oki pewnie masz jakieś powody.
                                                  • sloggi Re: Sloggi uśmiechnięty jak Ikar. 12.11.01, 19:30
                                                    Nie wzlatuję bez nadzieji, uśmiechnięty jak...............
                                                    Ależ jestem tu prawie co dzień.
                                                  • sawa55 Re: Sloggi uśmiechnięty jak Ikar. 12.11.01, 19:51
                                                    jak Ikar z piosenki Osieckiej z podciętymi skrzydłami... I jeszcze raz
                                                    pofrunę... do nieba....To juz ode mnie... ;o)
                                                  • sloggi Re: Sloggi uśmiechnięty jak Ikar. 12.11.01, 19:54
                                                    pisząc o sobie, miałem na myśli wiersz Jasnorzewskiej-Pawlikowskiej.
                                                  • sawa55 Re: Sloggi uśmiechnięty jak Ikar. 13.11.01, 09:50
                                                    Przepraszam jaśnie pana... Osiecka, to nie jest złe porównanie. to jest moja
                                                    ulubiona pisarka tekścików piosenek polskich. Jest przyjemna... ;o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka