bel.cia 06.01.02, 14:31 Mam problem nieduży - wolny bilet na dzisiejszy koncert w białołęckim Ośrodku o godzinie 18.00... Ktoś może miałby chęć mi potowarzyszyć? Info proszę tu, na skrzynkę, albo na wp_pl3@wp.pl, szkoda żeby się zmarnowało:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bel.cia Re: KONCERT G. TURNAUA 06.01.02, 15:25 No i cooo??? Nie znajdzie sie na Białołęce ani jedna chętna osoba??? Bilet się zmarnuje!!!!!! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: KONCERT G. TURNAUA IP: *.dialup.warszawa.pl 06.01.02, 18:48 bel.cia napisał(a): > No to idę sama - żałujcie....!:) Nie martw się! Ja chciałem oddać narty w dobre ręce i też nikt nie chciał, chociaż były mniej używane od Turnaua i Sikorowskiego. Podobno, jedyną rzeczą, którą można oddać - i to odpłatnie - jest sos mariage w dobrym gatunku. Oczywiście jeśli wierzyć reklamie umieszczonej na stronie Echa. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: KONCERT G. TURNAUA 06.01.02, 20:39 Gość portalu: palker napisał(a): > bel.cia napisał(a): > > > No to idę sama - żałujcie....!:) > > Nie martw się! Ja chciałem oddać narty w dobre ręce i też nikt nie chciał, > chociaż były mniej używane od Turnaua i Sikorowskiego. Podobno, jedyną rzeczą, > którą można oddać - i to odpłatnie - jest sos mariage w dobrym gatunku. > Oczywiście jeśli wierzyć reklamie umieszczonej na stronie Echa. Popatrz, jaki błąd popełniła - pewnie dlatego, że nowa tutaj i na twój wątek nie trafiła:( Jakby parę złotych za to chciała, pewnie by sie ktoś trafił... Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: KONCERT G. TURNAUA 06.01.02, 20:54 Szkoda, że nie wiedziałam że się wybierasz:( Może siedziałyśmy obok siebie?:) Ps. A koncert, mimo że obaj panowie mocniej używani od proponowanych przez Palkera nart, bardzo dobry. Mają czego żałować ci co nie byli... Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: KONCERT G. TURNAUA 06.01.02, 21:07 beata_ napisał(a): > Szkoda, że nie wiedziałam że się wybierasz:( Może siedziałyśmy obok siebie?:) > > Ps. > A koncert, mimo że obaj panowie mocniej używani od proponowanych przez Palkera > nart, bardzo dobry. Mają czego żałować ci co nie byli... Mazowsze też nieźle kolędowało :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: KONCERT G. TURNAUA 06.01.02, 21:16 O Mazowszu nie wiedziałam, a w każdym razie nie na tyle wcześniej co o GT:) Może lepiej, bo wtedy dylemat bym miała potężny. Dla mnie kolędy to tylko w wykonaniu Mazowsza, a niestety płyta analogowa mi przepadła - zresztą nie miałabym jej na czym 'puszczać' teraz - i czuje niedosyt kolędowy od kilku lat:( Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: KONCERT G. TURNAUA 07.01.02, 08:25 Grześ jest debeściak na każdą pogodę, nawet jakby śpiewał w chlewni to byłby świetny. Tak go lubię, że szok. P.S. a poszedłbym, gdybym wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś