Gość: namecz IP: *.aster.pl 26.10.05, 22:44 Szukam miejsca na Ursusie, w ktorym mozna pograc amatorsko w siatkowke. Moze stowrzymy zupelnie nowy sklad i postaramy sie o jakas sale? czy sa chetni? czekam na odpowiedz!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p-iotr Re: SIATKOWKA NA URSUSIE - GRA KTOS?NOWA DRUZYNA! 27.10.05, 13:50 Ja bylbym chetny pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: namecz Re: SIATKOWKA NA URSUSIE - GRA KTOS?NOWA DRUZYNA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 16:59 organizuj znajomych, ja mieszkam tu od niedawna (skorosze) i naprawdę chętnie zajmę sie stroną organizacyjną! zbierajmy się zatem, jest nas już dwoje!!! Wiecie, jak fajnie zimą sie poruszać na piłce?... Rewelacja!!! Dziewczyny!!! Do Was to też kieruję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: SIATKOWKA NA URSUSIE - GRA KTOS?NOWA DRUZYNA! IP: *.era.pl 04.11.05, 09:34 Ja chętnie dołączę się do grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: namecz Re: SIATKOWKA NA URSUSIE - GRA KTOS?NOWA DRUZYNA! IP: *.aster.pl 04.11.05, 10:54 caly czas ten watek sprawdzam, Wy tez tu zagladajcie, kiedy zbierzemy odpowiednia ilosc osob - spotkamy sie z pomyslami na sale trenigowa (pewnie w ktorejs ze szkol). JEST NAS TROJE, czekamy na kolejnych chetnych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rad Re: SIATKOWKA NA URSUSIE - GRA KTOS?NOWA DRUZYNA! IP: *.chello.pl 12.11.05, 13:58 Jesli tyko dni i godziny beda przystepne to bardzo chetnie rowniez w kosza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: namecz Re: SIATKOWKA NA URSUSIE - GRA KTOS?NOWA DRUZYNA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 12:13 choroba... mało nas ciągle... może macie jakichś znajomych, którzy pograją?... ja mieszkam na ursusie za krótko, by ich mieć, ale już mnie pali, żeby pograć! Czekamy dalej... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rad Re: SIATKOWKA NA URSUSIE - GRA KTOS?NOWA DRUZYNA! IP: *.chello.pl 20.11.05, 17:42 Jesli udalo by sie wszystkich pogocic czasowo to ja mam jeszcze troje zawodnikow. Moze cos z tego wyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: namecz Re: SIATKOWKA NA URSUSIE - GRA KTOS?NOWA DRUZYNA! IP: *.aster.pl 20.11.05, 19:00 czyli wesola siodemka, jeszcze jedna osoba z dwojgiem znajomych i szukamy sali! super! naprawde Was mobilizuje do tego intensywnie, bo naprawde warto sie poruszac!!! jeszcze trzy osoby i gramy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: SIATKOWKA NA URSUSIE - GRA KTOS?NOWA DRUZYNA! IP: 217.17.44.* 29.11.05, 13:39 ja też z przyjemnością zagram, na Gołąbkach jest piękna sala, może tam uderzymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robsont Re: SIATKOWKA NA URSUSIE - GRA KTOS?NOWA DRUZYNA! IP: 212.160.172.* 13.12.05, 09:19 Witam, Szukam 1-2 osób chętnych do gry w siatkówkę w Piastowie. Może znajdzie się ktoś tutaj? Poziom przynajmniej przyzwoity amatorski. Termin: piątki 20-22. Koszt - 50 zł miesięcznie W przypadku zainteresowania proszę o kontakt: robsontt@poczta.onet.pl Podam dalsze szczegóły. Pozdrawiam Robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hektor Re: SIATKOWKA NA URSUSIE - GRA KTOS?NOWA DRUZYNA! IP: *.spray.net.pl 01.12.05, 16:01 Kiedyś na forum www.skorosze.pl była organizowana jakas druzyna. Zapytaj tez tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek SIATKOWKA NA URSUSIE - Sprawdz na Skorosze.PL IP: *.org / 85.195.123.* 01.12.05, 16:09 Podaje Ci dokładny link do tematu "siatkówka-alternatywa na zimę" skorosze.pl/_phpbb/viewtopic.php?t=1646 Nie będziesz musial przekopywac się. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
p-iotr Re: SIATKOWKA NA URSUSIE - Sprawdz na Skorosze.PL 08.12.05, 09:15 To jest temat w ktorym ostatni post byl wyslany ponad rok temu, wiec chyba troche stracil na aktualnosci. A z tamtymi miszczami juz gralem. Raz. Okazalo sie, ze graja na mooocno obnizonej siatce (mam 186cm a i tak przy skakaniu do bloku mialem nos nad tasma - niebezpieczne troszku, czyz nie?) i do tego aby ulatwić sobie zycie zrezygnowali z przepisu pt. "nie mozna dotykac siatki", co konczylo sie tym ze co i rusz ktos wpadal jak dorsz w siec, i na druga strone, pod nogi blokujacego. Stwierdzilem ze chyba jeszcze troche szacunku mam dla swoich kostek i podziekowalem tamtym Panstwu. pzdr P.S. Gram dwa razy w tygodniu w sali na Spokojnej (kolo Powazek). Jesli ktos chetny, zapraszam na mail gazetowy. - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario Re: SIATKOWKA NA URSUSIE - Sprawdz na Skorosze.PL IP: *.org / 82.96.100.* 16.12.05, 15:45 Ale zawsze można tam zapytać, czy są nowi chętni. Pewnei są, bo tam mieszka w Ursussie kupa nowego młodego luda. Ale chyba Ciebie bardziej interesuje siatkówka na sportowo. Znam tych ludzi i wiem, że traktuja siatkówkę rekreacyjnie i nie wszyscy są bardzo rośli. Jak ktos ma tyle co Kaczyński to trudno mu zrobic dobry blok :) Odpowiedz Link Zgłoś
p-iotr Re: SIATKOWKA NA URSUSIE - Sprawdz na Skorosze.PL 19.12.05, 10:23 Dario - nie jestem zadnym zawodowcem, mam tylko na uwadze swoje i innych bezpieczenstwo.. pzdr - Odpowiedz Link Zgłoś
zielona77zielona Re: SIATKOWKA NA URSUSIE - GRA KTOS?NOWA DRUZYNA! 07.12.05, 23:13 hej, ja bym chcętnie pograła, ale ja z Włoch i jeśli nie będe miała daleko to chętnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario Re: SIATKOWKA NA URSUSIE - GRA KTOS?NOWA DRUZYNA! IP: *.org / 82.96.100.* 16.12.05, 15:46 Włochy to też dawna gmina Skorosze :) To jesteśmy z tej samej gminy ino z różnych wsi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona Re: SIATKOWKA NA URSUSIE - GRA KTOS?NOWA DRUZYNA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 21:57 ja nie znam zbyt dobrze tej dzielnicy, mieszkam tu własciwie od marca, ale podoba mi się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: namecz Re: SIATKOWKA NA URSUSIE - GRA KTOS?NOWA DRUZYNA! IP: *.aster.pl 09.12.05, 12:14 Naliczylam minimalna ilosc osob do rozegrania meczu. Mam nadzieje, ze sie nie myle i ze jest nas tyle, by ta pilke sobie milo poodbijac. Szukam sali. Dam znac w ciagu najblizszych dni, jak mi to idzie. Zorganizujemy spotkanie, mam nadzieje, ze jeszcze przed swietami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolt Re: SIATKOWKA NA URSUSIE - GRA KTOS?NOWA DRUZYNA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 20:54 bardzo chętnie. Sam już od dłuższego czasu o tym przemysliwałem. Jeżeli Uzyskałeś jakiś sensowny odzew to proszę Daj znać to spróbujemy coś zadziałać :). Jarosław Olton olton@interia.pl tel 601-991-734 Odpowiedz Link Zgłoś
mairo Re: SIATKOWKA NA URSUSIE - GRA KTOS?NOWA DRUZYNA! 29.12.05, 17:55 witam Jestem z włoch :-)ale chętnie zagram miroslawolbricht@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona77zielona Re: SIATKOWKA NA URSUSIE - GRA KTOS?NOWA DRUZYNA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 01:28 hop hop czy już coś wiadomo o tej siatkowce bo tu tylu sportowców jest chętnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rad Re: SIATKOWKA NA URSUSIE - GRA KTOS?NOWA DRUZYNA! IP: *.chello.pl 21.01.06, 09:05 Wlasnie czy cos wiadomo? Moze jakos moglbym pomoc? pararadek(malpa)wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebek Re: SIATKOWKA NA URSUSIE - GRA KTOS?NOWA DRUZYNA! IP: 80.72.40.* 27.01.06, 16:24 Ja tez jestem chetny do gry w siatkowke.. Jezeli jest jeszcze miejsce to z mila checia przylacze sie..Mieszkam w Ursusie. Moj adres ed2000@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona Re: SIATKOWKA NA URSUSIE - GRA KTOS?NOWA DRUZYNA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 20:03 Chętnych pełno, tylko chyba nic z tego. Cisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: namecz SZUKAM SALI IP: *.aster.pl 29.01.06, 18:25 Kochani, przepraszam za cisze. Wyjazdy, rozjazdy, delegacje, kombinacje. Szukam sali. Żądają porażających sum. Proszę, rozejrzyjcie się, może któraś szkola obok Was będzie w stanie wynająć nam salę za rozsądną cenę. Pracuję, ostatnio wyjątkowo dużo. Samemu trudno to zorganizować. Proszę, orientujcie się co do sali. Widzę, że mamy komplet, szkoda byloby to zaprzepaścić! We środę dam znać, co z moimi negocjacjami salowo - cenowymi. Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: SZUKAM SALI 07.02.06, 08:51 nie wiem, jak na Ursusie. ale np. Bemowo (urzad miasta) podał adresy szkół, gdzie sala jest za friko.. moze w Ursusie jest podobnie.. ja bym z chęcią przyszła popatrzeć ;) a z czasem pewnie i pograć.. Odpowiedz Link Zgłoś
policy83 Re: SIATKOWKA NA URSUSIE - GRA KTOS?NOWA DRUZYNA! 08.02.06, 00:09 Jesli to jeszcze bedzie możliwe , to ja też chetnie bym pograła.Jestem z Ursusa, więc jakby co, to czekam na wiadomosc na maila gazetowego :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssw Re: SIATKOWKA NA URSUSIE - GRA KTOS?NOWA DRUZYNA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:40 Z przyjemnością przeczytałam proces budowy drużyny. Nie przepaśćcie tego. Kiedyś też grałam. Na pewno w Ursusie, tak jak we Włochach, trwa akcja otwartych sal gimnastycznych dla mieszkańców - w soboty - za darmo. Spróbujcie jutro zajrzeć do którejś z nich. Jeśli nie zagracie od razu to spotkacie nauczyciela od wf, który na pewno wam pomoże. We Włochach Stowarzyszenie w Kuli Włochowskiej próbowało nakłonić mieszkańców do korzystania z tej możliwości, ale niestety ociężałość zwycięża. Nie było chętnych. Życzę Wam powodzenia, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re:siatkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 17:26 coś się ruszyło w tej sprawie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re:siatkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 16:29 i jak gracie? jestem z Wloch, chetnie przylacze sie. dajcie znac na forum gazety Odpowiedz Link Zgłoś