Gość: Jaco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 23:25 Najuczciwsza gazeta to "Wyborcza", najwybitniejszy jest Adam Michnik, a najmądrzejsza na świecie jest Unia Wolności chciałoby się powiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mol Re: Polska według Jacka Kurskiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.06, 23:58 Najlepszą obroną jest atak. Szczególnie gdy nie ma innych argumnetów. Ale cóż "ciemny naród" wszystko łyknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Achtung Historia! Z Kaszubami, którzy wszyscy podpisali volkslistę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 09:33 (w sumie nie mieli dużego wyboru, zresztą była to tzw. ludność mieszana) to prawda, Tusk jako historyk wiedział o tym. Kto podpisał volkslistę ten musiał iść w razie poboru (mógł na ochotnika) do Wehrmachtu, a od końca 1942 r., jeśli spełniał tzw. wymogi rasowe - brany był z poboru do Waffen SS i tyle. HISTORIA EUROPY NIE JEST DLA ĆWIERĆINTELIGENCJI Z LEWICY (SLD, SDPL, PD, PO, SAMOOBRONY, PSL itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wild-Stein Re:Z Kaszubami, którzy wszyscy podpisali volkslist IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 10:57 Nie. Jeden nie podpisał, ale on był etnicznym Niemcem, tyle tylko że był w KPP, więc musiał uciekać przed NSDAP (ale mi się "rymnęło"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Z Kaszubami, którzy wszyscy podpisali volksli IP: 62.181.161.* 26.01.06, 13:11 Jeśli powołujesz się na historię, to się jej naucz. Kaszubi w większości nie podpisywali volkslisty, bo byli automatycznie uznani z Niemców, chociaż jednocześnie element podejrzany i niepewny. Podobnie, jak w Polsce ludowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Sith Re: Z Kaszubami, którzy wszyscy podpisali volksli IP: *.chello.pl 26.01.06, 21:00 Ad vocem: Nie ci, którzy 1 września 1939 r. posiadali obywatelstwo polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cosik innego To Ty łykasz kity z Głosu Jerozolimy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 16:50 Wszystko łykać będą czytelnicy GW. tekst jest manipulacją. Że poseł się spóźnił, że było mało ludzi - po co o tym pisaćskoro tak małe zainteresowanie w Wa-wie posłem z Pomorza!!!! Tak zajadle Głos jerozolimy nie atakował nawet Czarzastego i Kwiatka, ale cóż w końcu koledzy z jednego "towarzystwa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Kurski to taki cwaniaczek, szczekajacy piesek IP: *.spray.net.pl 26.01.06, 00:05 Zmienia opcje jak chorogiewka - gdzie koryto tam on. Aby zaistniec pogrzebie w kazdym szambie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Jacek Kurski to choragiewka zmieniajaca poglady... IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 27.01.06, 08:16 ... gdyby chcialoby go zatrudnic SLD, jak bylo u wladzy, to Kurski szybko by tam poszedl. To facet bez zasad idacy za korytem. Zeby do niego sie dostac przegrzebie kazde szambo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Najuczciwsza gazeta to "Wyborcza" IP: *.aster.pl 26.01.06, 00:20 hahaha....bardzo mi się podobają tak abstrakcyjne żarty :)) Gazeta ma tyle wspólnego z uczciwością co poseł Jagiełło z Królem :)))) hahaha Pozdrawiam wszystkich myślących :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Polska według Jacka Kurskiego IP: *.netlandia.pl / *.crowley.pl 26.01.06, 07:18 > Najuczciwsza gazeta to "Wyborcza", najwybitniejszy jest Adam Michnik, a > najmądrzejsza na świecie jest Unia Wolności chciałoby się powiedzieć... ...a najzabawniejsza dziennikarka to dziobkowska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkur... [...] IP: *.pl / *.energoprojekt.pl 26.01.06, 07:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Polska według Jacka Kurskiego IP: 195.136.112.* 26.01.06, 08:47 Nowy RPO będzie już na usługach PiS :((...A tak w ogóle to ręcę opadają, że tacy ludzie bez honoru jak kurski znależli się w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej PoLSka według Zydo-Ubeckiej Mafii IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 10.02.06, 04:38 Skowyły Mafii Zydowskiej w szczególności GW są miarodajne...??? W każdym normalnym państwie Gw, Nie, Wprost Fakt nie miałyby żadnej racji bytu ze wzgędu że są obcymi agenturami obcych państw Izraela lub Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Polska według Jacka Kurskiego IP: *.aster.pl 26.01.06, 08:58 jestem załamana. Takiej demagogii juz dawno noie słyszałam. Kurski to sprzedawczyk, konformista i aferzysta. Jak PIS i kaczyńscy. jestmi wstyd że mieszkam w tym kraju. Jest mi wstyd za Polaków i za to, jakiego wyboru dokonali. Chciałabym tylko przypomnieć co zdziałał kaczyński jak rządził Warszawą. Tragedia. Miasto w rozsypce. Dlaczego nikt tego nie widzi??? Nikt o tym nie pamięta? Dlaczego każdy chce słuchać kłamstw i pierduł? Ludzie, co z waszymi mózgami?????? Przestaliście myśleć? CO zrobi kaczyński dla naszego kraju? Póki co wprowadził chaos. O to chodziło? Ma władzę i nie umie jej wykorzystać. To jest tragedia!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Polska według Jacka Kurskiego IP: *.lot.pl 26.01.06, 09:23 > jestmi wstyd że mieszkam w tym kraju To wyjedź do Izraela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bliski Wschód No tak - tam rosną cytryny, pomarańcze, w morzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 09:48 czasem są nawet rekiny, zimy nie ma, a dziewczyny są zawsze opalone i bardziej "chętne", niech tam wyjeżdża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paterota Re: Polska według Jacka Kurskiego IP: *.acn.waw.pl 26.01.06, 22:39 nie wiem jacusiu, gdzie ty powinienes wyjechac... do Tworek chyba najlepiej :/ ech, Narodzie chory. Odpowiedz Link Zgłoś
takefive Re: Polska według Jacka Kurskiego 26.01.06, 16:08 Spokojnie Kasiu. SLD w poprzednim sejmie miało jeszcze wiecej mandatów. Kaczyńscy przegrają tak jak przegrało SLD. W Warszawie juz sie na nich poznali i PiS trzęsie gaciami przed wyborami samorządowymi w Wawie. Polacy są głupi i otumanieni przez media. Wybierają na zmianę. To lewicę, to prawicę. Prawie wszyscy politycy są zakłamani. Ja w wyborach nie oddałem głosu na żadnego zawodowego polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyk Re: Polska według Jacka Kurskiego IP: *.era.pl 26.01.06, 09:08 Wizja Polski wg kłamcy i oszusta. To by mi pasowało, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jinks Jacka Kurskiego jedyny "prawdomówny" człowiek !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 09:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blueboy Re: Polska według Jacka Kurskiego IP: *.telpol.net.pl 26.01.06, 09:54 A co tam robiła UPR? Czyżby jakis sojusz czy po prostu przyszli się ponabijać :). Ja obstaję za tą drugą opcją :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co na to Korwin? Ich już nie ma - są albo w PiS albo w PO. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 10:07 Jest mu już wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwiak wyslijmy kurskiego na ksiezyc IP: 157.25.9.* 26.01.06, 10:29 niech tam sobie opowiada swoje farmazony, a nie robi wode z mozgu biednym emerytom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytacz Re: Polska według Jacka Kurskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 11:55 przepraszam, że zapytam a czy Kurski to jedyny ocalały marynarz z Kurska? Moze za długo było pod wodą? A teraz cierpi na zmiany w mózgu spowodowane niedotlenieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUrsuSki Dom "Miś" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 12:06 ponad 20 lat mieszkam w Ursusie i nie mam pojęcia gdzie się znajduje ten Dom Miś... To jakieś nowe podziemie? Jeszcze Klub seniora "Wesoła Chata"? Czy to jakiś żart? Ponadto gratuluję słuchaczy - moherowych babć i dziadków w fioletowych kurtkach na wacie i zimówkach do pół-łydki przyodzianych w spódnice midi w kratę (wcale nie szkocką) ziejących jadem i naftaliną, byłych pracowników ZPC Ursus, którzy i tak już mają miazgę z mózgu zrobioną przez proboszcza dobrodzieja Rocha i z rozkoszą wysłuchują tych partyjnych dobranocek... Widzę, że Pittbull PiS-u cierpi na syndrom Duce - byle przemawiać, nie ważne o czym, nie ważne do kogo, ważne aby mówić. Ciekawe dlaczego nie dostał sali w Klubie ARSUS? Sio z Ursusa KURZAJKO NARODU, paskudny, zakłamany demagogu od siedmiu boleści, kumplu Szajki Ojcaszka Rydzyka. Brzydzę się Tobą i Twoją wizją Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
ypsilon.ypsi Re: Ciemny lud to kupi... 26.01.06, 15:01 .. i jak widać Kurski dalej sprzedaje im ciemnotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Polska według Jacka Kurskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 15:45 buahahahah ale smieszne :) <lool> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jot. Re: Polska według Jacka Kurskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 20:15 Tego nie da się czytać i słuchać.Ciemnogrodzie ile jeszcze lat macie być ciemni i naiwni? Odpowiedz Link Zgłoś
polacco2 ŻYDO KOMUNY OSTATNIE PODRYGI !!! 10.02.06, 00:47 Jaco gol ! brawo dokładnie to ujołeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gds Polsa wg Koszernej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 00:53 Chłopaki z pejsami i dziewczyny z GW idą na całosc. Atakują PiS jak , jak przed 14 laty Kaczynskich. Jak jednak widac sprawiedliwosc i prawda , czasami zwyciezaja w co trudno w realnym swiecie uwierzyc. Gorszej szmaty niz GW juz ostatnio nie da sie znalezc do czytania. Odpowiedz Link Zgłoś
liberau Panie Jacku, bardzo Panu współczujemy 10.02.06, 02:07 niech Pan już oszczędzi tego dramatycznegon spektaklu tarzania się w gó..e, widzimy, że jest Pan nieszczęścliwym i zagubionym człowiekiem. Nie trzeba, nie trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Polska według Jacka Kurskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 02:16 Normalni i szanujący siebie oraz wyborców politycy powinni opuszczać studio telewizyjne w momencie kiedy wchodzi do niego prostytutka Kurski. Panie Kaczyński skoro zatrudnia pan tę prostytutkę to jest pan alfonsem Odpowiedz Link Zgłoś