Dodaj do ulubionych

Polska według Jacka Kurskiego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 23:25
Najuczciwsza gazeta to "Wyborcza", najwybitniejszy jest Adam Michnik, a
najmądrzejsza na świecie jest Unia Wolności chciałoby się powiedzieć...
Obserwuj wątek
    • Gość: mol Re: Polska według Jacka Kurskiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.06, 23:58
      Najlepszą obroną jest atak. Szczególnie gdy nie ma innych argumnetów. Ale
      cóż "ciemny naród" wszystko łyknie.
      • Gość: Achtung Historia! Z Kaszubami, którzy wszyscy podpisali volkslistę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 09:33
        (w sumie nie mieli dużego wyboru, zresztą była to tzw. ludność mieszana) to
        prawda, Tusk jako historyk wiedział o tym. Kto podpisał volkslistę ten musiał
        iść w razie poboru (mógł na ochotnika) do Wehrmachtu, a od końca 1942 r., jeśli
        spełniał tzw. wymogi rasowe - brany był z poboru do Waffen SS i tyle.
        HISTORIA EUROPY NIE JEST DLA ĆWIERĆINTELIGENCJI Z LEWICY (SLD, SDPL, PD, PO,
        SAMOOBRONY, PSL itp.)
        • Gość: Wild-Stein Re:Z Kaszubami, którzy wszyscy podpisali volkslist IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 10:57
          Nie. Jeden nie podpisał, ale on był etnicznym Niemcem, tyle tylko że był w
          KPP, więc musiał uciekać przed NSDAP (ale mi się "rymnęło").
        • Gość: wawa Re: Z Kaszubami, którzy wszyscy podpisali volksli IP: 62.181.161.* 26.01.06, 13:11
          Jeśli powołujesz się na historię, to się jej naucz. Kaszubi w większości nie
          podpisywali volkslisty, bo byli automatycznie uznani z Niemców, chociaż
          jednocześnie element podejrzany i niepewny. Podobnie, jak w Polsce ludowej.
          • Gość: Lord Sith Re: Z Kaszubami, którzy wszyscy podpisali volksli IP: *.chello.pl 26.01.06, 21:00
            Ad vocem: Nie ci, którzy 1 września 1939 r. posiadali obywatelstwo polskie.
      • Gość: Cosik innego To Ty łykasz kity z Głosu Jerozolimy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 16:50
        Wszystko łykać będą czytelnicy GW. tekst jest manipulacją. Że poseł się
        spóźnił, że było mało ludzi - po co o tym pisaćskoro tak małe zainteresowanie w
        Wa-wie posłem z Pomorza!!!!
        Tak zajadle Głos jerozolimy nie atakował nawet Czarzastego i Kwiatka, ale cóż w
        końcu koledzy z jednego "towarzystwa"
    • Gość: Rychu Kurski to taki cwaniaczek, szczekajacy piesek IP: *.spray.net.pl 26.01.06, 00:05
      Zmienia opcje jak chorogiewka - gdzie koryto tam on. Aby zaistniec pogrzebie w
      kazdym szambie.
      • Gość: MZ Jacek Kurski to choragiewka zmieniajaca poglady... IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 27.01.06, 08:16
        ... gdyby chcialoby go zatrudnic SLD, jak bylo u wladzy, to Kurski szybko by
        tam poszedl. To facet bez zasad idacy za korytem. Zeby do niego sie dostac
        przegrzebie kazde szambo.
    • Gość: edek Najuczciwsza gazeta to "Wyborcza" IP: *.aster.pl 26.01.06, 00:20
      hahaha....bardzo mi się podobają tak abstrakcyjne żarty :)) Gazeta ma tyle
      wspólnego z uczciwością co poseł Jagiełło z Królem :)))) hahaha Pozdrawiam
      wszystkich myślących :)
    • Gość: qwerty Re: Polska według Jacka Kurskiego IP: *.netlandia.pl / *.crowley.pl 26.01.06, 07:18

> Najuczciwsza gazeta to "Wyborcza", najwybitniejszy jest Adam Michnik, a
      > najmądrzejsza na świecie jest Unia Wolności chciałoby się powiedzieć...

...a najzabawniejsza dziennikarka to dziobkowska...
    • Gość: wkur... [...] IP: *.pl / *.energoprojekt.pl 26.01.06, 07:58
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Jan Re: Polska według Jacka Kurskiego IP: 195.136.112.* 26.01.06, 08:47
      Nowy RPO będzie już na usługach PiS :((...A tak w ogóle to ręcę opadają, że
      tacy ludzie bez honoru jak kurski znależli się w Sejmie.
      • Gość: Andrzej PoLSka według Zydo-Ubeckiej Mafii IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 10.02.06, 04:38
        Skowyły Mafii Zydowskiej w szczególności GW są miarodajne...???
        W każdym normalnym państwie Gw, Nie, Wprost Fakt nie miałyby żadnej racji bytu
        ze wzgędu że są obcymi agenturami obcych państw Izraela lub Niemiec.
    • Gość: Kasia Re: Polska według Jacka Kurskiego IP: *.aster.pl 26.01.06, 08:58
      jestem załamana. Takiej demagogii juz dawno noie słyszałam. Kurski to
      sprzedawczyk, konformista i aferzysta. Jak PIS i kaczyńscy. jestmi wstyd że
      mieszkam w tym kraju. Jest mi wstyd za Polaków i za to, jakiego wyboru
      dokonali. Chciałabym tylko przypomnieć co zdziałał kaczyński jak rządził
      Warszawą. Tragedia. Miasto w rozsypce. Dlaczego nikt tego nie widzi??? Nikt o
      tym nie pamięta? Dlaczego każdy chce słuchać kłamstw i pierduł? Ludzie, co z
      waszymi mózgami?????? Przestaliście myśleć? CO zrobi kaczyński dla naszego
      kraju? Póki co wprowadził chaos. O to chodziło? Ma władzę i nie umie jej
      wykorzystać. To jest tragedia!!!!!!!!!!!
      • Gość: Jacek Re: Polska według Jacka Kurskiego IP: *.lot.pl 26.01.06, 09:23
        > jestmi wstyd że mieszkam w tym kraju

To wyjedź do Izraela
        • Gość: Bliski Wschód No tak - tam rosną cytryny, pomarańcze, w morzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 09:48
          czasem są nawet rekiny, zimy nie ma, a dziewczyny są zawsze opalone i
          bardziej "chętne", niech tam wyjeżdża.
        • Gość: paterota Re: Polska według Jacka Kurskiego IP: *.acn.waw.pl 26.01.06, 22:39
          nie wiem jacusiu, gdzie ty powinienes wyjechac... do Tworek chyba najlepiej :/
          ech, Narodzie chory.
      • takefive Re: Polska według Jacka Kurskiego 26.01.06, 16:08
        Spokojnie Kasiu.
        SLD w poprzednim sejmie miało jeszcze wiecej mandatów. Kaczyńscy przegrają tak
        jak przegrało SLD.
        W Warszawie juz sie na nich poznali i PiS trzęsie gaciami przed wyborami
        samorządowymi w Wawie.
        Polacy są głupi i otumanieni przez media. Wybierają na zmianę. To lewicę, to
        prawicę.
        Prawie wszyscy politycy są zakłamani. Ja w wyborach nie oddałem głosu na
        żadnego zawodowego polityka.
    • Gość: Krytyk Re: Polska według Jacka Kurskiego IP: *.era.pl 26.01.06, 09:08
      Wizja Polski wg kłamcy i oszusta. To by mi pasowało, niestety.
    • Gość: Jinks Jacka Kurskiego jedyny "prawdomówny" człowiek !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 09:17
    • Gość: blueboy Re: Polska według Jacka Kurskiego IP: *.telpol.net.pl 26.01.06, 09:54
      A co tam robiła UPR? Czyżby jakis sojusz czy po prostu przyszli się
      ponabijać :). Ja obstaję za tą drugą opcją :)
      • Gość: co na to Korwin? Ich już nie ma - są albo w PiS albo w PO. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 10:07
        Jest mu już wszystko jedno.
    • Gość: wwiak wyslijmy kurskiego na ksiezyc IP: 157.25.9.* 26.01.06, 10:29
      niech tam sobie opowiada swoje farmazony, a nie robi wode z mozgu biednym emerytom
    • Gość: Pytacz Re: Polska według Jacka Kurskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 11:55
      przepraszam, że zapytam a czy Kurski to jedyny ocalały marynarz z Kurska? Moze
      za długo było pod wodą? A teraz cierpi na zmiany w mózgu spowodowane
      niedotlenieniem?
    • Gość: KUrsuSki Dom "Miś" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 12:06
      ponad 20 lat mieszkam w Ursusie i nie mam pojęcia gdzie się znajduje ten Dom
      Miś... To jakieś nowe podziemie? Jeszcze Klub seniora "Wesoła Chata"? Czy to
      jakiś żart?
      Ponadto gratuluję słuchaczy - moherowych babć i dziadków w fioletowych kurtkach
      na wacie i zimówkach do pół-łydki przyodzianych w spódnice midi w kratę (wcale
      nie szkocką) ziejących jadem i naftaliną, byłych pracowników ZPC Ursus, którzy
      i tak już mają miazgę z mózgu zrobioną przez proboszcza dobrodzieja Rocha i z
      rozkoszą wysłuchują tych partyjnych dobranocek...
      Widzę, że Pittbull PiS-u cierpi na syndrom Duce - byle przemawiać, nie ważne o
      czym, nie ważne do kogo, ważne aby mówić. Ciekawe dlaczego nie dostał sali w
      Klubie ARSUS?
      Sio z Ursusa KURZAJKO NARODU, paskudny, zakłamany demagogu od siedmiu boleści,
      kumplu Szajki Ojcaszka Rydzyka. Brzydzę się Tobą i Twoją wizją Polski.

• Gość: dupek z niego a tobie śmieć... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 12:25
    • Gość: rade Kurski to oszołom IP: *.com.pl 26.01.06, 14:36
      ...ble
    • ypsilon.ypsi Re: Ciemny lud to kupi... 26.01.06, 15:01
      .. i jak widać Kurski dalej sprzedaje im ciemnotę.
    • Gość: marian Re: Polska według Jacka Kurskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 15:45
      buahahahah ale smieszne :) <lool>
      • Gość: Jot. Re: Polska według Jacka Kurskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 20:15
        Tego nie da się czytać i słuchać.Ciemnogrodzie ile jeszcze lat macie być ciemni
        i naiwni?
    • polacco2 ŻYDO KOMUNY OSTATNIE PODRYGI !!! 10.02.06, 00:47
      Jaco gol ! brawo dokładnie to ujołeś
    • Gość: gds Polsa wg Koszernej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 00:53
      Chłopaki z pejsami i dziewczyny z GW idą na całosc. Atakują PiS jak , jak
      przed 14 laty Kaczynskich. Jak jednak widac sprawiedliwosc i prawda , czasami
      zwyciezaja w co trudno w realnym swiecie uwierzyc. Gorszej szmaty niz GW juz
      ostatnio nie da sie znalezc do czytania.
    • liberau Panie Jacku, bardzo Panu współczujemy 10.02.06, 02:07
      niech Pan już oszczędzi tego dramatycznegon spektaklu tarzania się w gó..e,
      widzimy, że jest Pan nieszczęścliwym i zagubionym człowiekiem. Nie trzeba, nie
      trzeba...
    • Gość: ja Re: Polska według Jacka Kurskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 02:16
      Normalni i szanujący siebie oraz wyborców politycy powinni opuszczać studio
      telewizyjne w momencie kiedy wchodzi do niego prostytutka Kurski. Panie
      Kaczyński skoro zatrudnia pan tę prostytutkę to jest pan alfonsem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka