gnomi 31.01.06, 11:22 czy sa gdzies na Ochocie (najchetniej okolice Szczesliwic) jakies fajne zajecia dla 2-latkow? plastyczne, muzyczne albo jakiekolwiek inne? zeby w takie ponure dni jak dzis nie siedziec w domu :) pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mp2610 Re: zajecia dla 2-latka 31.01.06, 13:25 www.miastodzieci.pl sporo informacji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
llora Re: zajecia dla 2-latka 31.01.06, 13:47 zajęcia nie wiem czy gdzieś są ale w Blue City dzisiaj(i w każdy wtorek)jest bezpłatna sala zabaw dla dzieci,przez cały dzień.Możesz sie tam wybrać,jeśli nie chcesz siedzieć w domu,dziecko na pewno będzie zadowolone.Jest dużo atrakcji, na które sama możesz wejsc:)(mini karuzela,bujający sie statek i tradycyjnie basenik z piłeczkami) Ja byłam tam z czterolatkiem ale mniejsze dzieci też były,mimo ograniczeń wiekowych na niektóre atrakcje,wszędzie wchodziły(z rodzicami) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaps Re: zajecia dla 2-latka 31.01.06, 20:23 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=611&w=35310074&v=2&s=0 Można zobaczyć tam i inne wątki na tym forum. My często chodzimy na zajęcia Pierwszy Kroczek do Oka lub Surmy. Zajęcia odbywają się właściwie przez cały tydzień. Niektóre są płatne, ale symbolicznie. Zobacz też: www.oko.com.pl/oko/ Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
gnomi Re: zajecia dla 2-latka 31.01.06, 22:06 dziekuje za odpowiedzi :) "miastodzieci" widzialem, ale zalezalo mi bardziej na osobistych doswiadczeniach :) na moje oko bawialnia w Blue City dla 2-latka troche za duza. lepiej bylo w Woli Park, chociaz to Wola a nie Ochota :) wyglada na to, ze wybierzemy sie do OKO albo na inne MusicalBabies :) pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: zajecia dla 2-latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:35 Są, w poniedziałki w OKO na Grójeckiej, a w środy w klubie osiedlowym Surma na Białobrzeskiej 17. A poza tym kiedyś w czwartki SP 61 na Białobrzeskiej udostępniała salę zabaw dla małych dzieci. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: zajecia dla 2-latka - do Agi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:17 a mozesz cos wiecej napisac o tych zajeciach lub dac jakies namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: zajecia dla 2-latka - do Agi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:19 Z tego co pamiętam (a raczej sie nic nie zmieniło) w poniedziałek dzieci mogą bawić się w Ośrodku Kultury Ochota. Zajęcia zaczynają się od 10 i trwają do 12. dzieci maja do dyspozycji salę z różnego rodzaju zabawkami (w tym base z piłeczkami). Bawią sie, rysują, lepią z ciastoliny. Niby dwie godzinki, ale potrafią sie zmęczyć. Środa - zajęcia w Klubie osiedlowym SURMA, ul. Białobrzeska 17 (chyba)zaraz obok MDK-u. Zajęcia od 10 do 12. jedne i drugie zajęcia chyba nazywają się "Pierwszy kroczek" czy coś takiego. dzieci się bawią. Rodzice mogą troszkę odpocząć, porozmawiać ze sobą, wypić kawę, herbatę. Dzieci w trakcie zabawy zazwyczaj jedzą (warto przynieść ze sobą jakąś kanapkę i soczek dla malucha). Acha i na miejscu pani psycholog, tak więc w razie czego jakaś pomoc. A poza tym wspólne śpiewanie, plasani i duuużo smiechu. W czwartek - szkoła podstawowa nr 61, też ulica Białobrzeska. piaskownica pełna klocków, basen z piłeczkami, zjeżdzalnia, itp Najlepiej przejść się kiedys na spacer i samemu wypytać o szczegóły. Pozdrawiam i zyczę miłej zabawy A. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaps Re: zajecia dla 2-latka - do Agi 24.02.06, 00:05 My chodzimy dość często do Oka i parę razy byłyśmy w Surmie, a dziś w SP61. Jest niezupełnie jak napisano wyżej - śpiewanie czasem w Surmie, a tak na ogół to po prostu można wejść z dzieckiem i bawić się razem z nim udostępnionymi tam zabawkami. W innych terminach są też zajęcia płatne (wstęp 5zł), w Oku prawie codziennie 10-13 i 16-19 (oprócz środy), wtedy chyba jest ktoś z personelu, ale może trafić się, że nie ma innych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś