Dodaj do ulubionych

jakiego polecacie stomatologa w ursusie?

IP: *.wspiz.edu.pl 25.10.08, 11:55
Muszę się zając swoimi ząbkami? Kogo możecie mi polecić. Byłem w
centrum stomatologii na skoroszach ale nie chce tam wrócić. Mam
wrażenie że nie dokońca wiedzieli co robic no i mają bardzo wysokie
ceny. Pomożecie? :))
Obserwuj wątek
    • a.og Re: jakiego polecacie stomatologa w ursusie? 25.10.08, 12:06
      polecam przychodnie stomatologiczna na ul.Opienskiego zwlaszcza
      p.Seroczynska,niezwykle mila i kompetentna osoba.
      • Gość: Michał Re: jakiego polecacie stomatologa w ursusie? IP: *.ikea.com 30.10.08, 09:59
        ja chodzę do CM Zdrowie przy kleszczowej róg Chrobrego. jest OK,
        szczególnie gdy korzysta się z porannych promocji cenowych
      • femina77 Re: jakiego polecacie stomatologa w ursusie? 04.11.08, 09:29
        popieram...bardzo miła i kompetentna stomatolog
    • Gość: Katata Re: jakiego polecacie stomatologa w ursusie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.08, 00:04
      a ja chodzę do dr Surdyk, przy szkole podstawowej na sosnkowskiego i jestem
      bardzo zadowolona :)
      • ileczka76 Re: jakiego polecacie stomatologa w ursusie? 04.11.08, 21:19
        polecam dr Kossowską z Class Dentu przy Kolorowej- świetny fachowiec, rewelacja,
        cała moja rodzina- bliższa i dalsza - u niej bywa.
      • Gość: offff Re: jakiego polecacie stomatologa w ursusie? IP: *.acn.waw.pl 24.11.08, 11:35
        ...a możesz napisać, gdzie dokładnie przyjmuje i czy to jest jej
        prywatny gabinet czy znowu jakaś klinika lub przychodnia(gdzie
        zdzieraja kasę:/)
        pozdrawiam:))) i z góry dzięki za info:)))
        • influenz Re: jakiego polecacie stomatologa w ursusie? 28.11.08, 12:57

> prywatny gabinet czy znowu jakaś klinika lub przychodnia(gdzie
          > zdzieraja kasę:/)

Stanę w obronie klinik
          Nie da się jako dentysta specjalizować we wszystkim. Nie da sie być świetnym
          implantologiem, chirurgiem, protetykiem, pedodontą, endodontą,
          periodontologiem... I na tym polega działane klinik które skupiają wielu
          fachowców. Biorą duże pieniądze, ale oni dysponują,w zamian świetnym sprzętem
          diagnostycznym i leczniczym na zakup którego nie może sobie pozwolić mały
          gabinecik. Bez owego sprzętu leczenie jest utrudnione czy wręcz nie da się go
          przeprowadzić prawidłowo jak na dzisiejsze standardy. Ceny zakupu takiego
          sprzętu są wysokie co ma przełożenie na ceny usług.
          Niestety wiele małych gabinecików skupia i przytrzymuje pacjentów, nie
          zapewniając im ani nie uświadamiając o innych możliwościach innego leczenia,bo
          tego nie wykonują, czy o możliwości uratowania zęba zamiast np go usuwać. Wiele
          takich małych gabinetów wręcz nie informuje celowo o takim leczeniu (np pod
          mikroskopem) z obawy że pacjent pójdzie gdzie indziej i zostanie stracony na
          rzecz innego nowoczesnego gabinetu, a to już jest wręcz nieetyczne. No i jeszcze
          o naciągactwie, to właśnie dentysta który leczy pacj. od lat oraz jego rodzinę
          bardziej może sobie pozwolić aby z nich zdzierać bo to są jego wiwloletni
          pacjenci, którzy zawsze do niego wrócą.
        • Gość: ewka Re: jakiego polecacie stomatologa w ursusie? IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.14, 11:23
          proszę o aktualne info gdzie w Ursusie znaleźć dobrego i doświadczonego stomatologa?? znajoma była na Chełmońskiego (róg skoroszewskiej i chełmonskiego) i totalna załamka!! obsługa niedoświadczona i nieuprzejma , ceny wygórowane. please doradzcie kogoś sprawdzonego z doświadczeniem,dziękuję
    • Gość: monia80 Re: jakiego polecacie stomatologa w ursusie? IP: 188.116.36.* 25.11.13, 19:26
      polecam Jesionowa Dental Clinic w Michałowicach na ul. Jesionowej. Dobre ceny, miła obsługa. Dawno nie byłam w tak ładnie wykończonym gabinecie.
      • Gość: teddyX Re: jakiego polecacie stomatologa w ursusie? IP: 5.102.171.* 06.12.13, 11:03
        Popieram, pelen profesjonalizm
        • Gość: klapka Re: jakiego polecacie stomatologa w ursusie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.14, 22:39
          A ja polecam panią Jarosz, która przyjmuje w galerii Ursus, chodzę do niej od kilku lat razem z moimi synkami i jestem bardzo zadowolona. Ceny przystępne.
          • berenika80 Re: jakiego polecacie stomatologa w ursusie? 28.01.14, 14:06
            Almadent, Skoroszewska 7, dr. Komorowska. Chodzę od dawna i bardzo sobie cenię. Dokładna i porządna.
    • Gość: bd-r Re: jakiego polecacie stomatologa w ursusie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.14, 10:09
      Ja bym poleciła doktora Kruszczyńskiego z BiMedical przy ulicy dzieci warszawy. Świetny fachowiec, zna się na rzeczy.
    • Gość: gość Re: jakiego polecacie stomatologa w ursusie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.14, 13:50
      dr Kazeronii w Bimedical - fachowiec a nie czruś a ceny w normie
      • 1-buc wszędzie SPAM z Bimedical 06.02.14, 14:42
        Dosłownie wszędzie: wyszukiwarka nie kłamie
        • Gość: pacjentka Re: wszędzie SPAM z Bimedical IP: *.com.pl 06.02.14, 15:44
          Nova Estetica i dr. Sebastian, chirurg, specjalista z najwyższej pólki. Jezeli chcecie uzupełnic brakujące zeby implantami, albo odbudowac zeba, polecam. Ceny naprawde przystepne. Dzwoniąc do róznych klinik i pytając o ceny takich zabiegów ta klinika okazala sie najtańsza a do tego wyposażenie na najwyzszym poziomie.
          Jestem ich pacjentka i naprawde będę każdemu polecała. Byc może zrobie im reklame, chodx nie mam takiego zamiaru.
          Pozdrawiam
    • Gość: Anita Re: jakiego polecacie stomatologa w ursusie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.14, 02:02
      A może dr Halina Miecielica? Prowadzi prywatny gabinet w Przychodni przy Wojciechowskiego 58 (tel. 508 282 115). Z tego, co pamiętam to jest ona chirurgiem (chyba ma też dwie specjalizacje - czy jak to się piszę, sorry, nie wiem), ale zajmuje się również zwykłą stomatologią zachowawczą i protetyką. Babeczka wyrwała mi elegancko ósemki (bez powikłań, bez obrzęku - byłam pozytywnie zaskoczona, bo po pierwszej traumatycznej przygodzie z "super znanym" chirurgiem, który narobił mi więcej szkody niż pożytku, na hasło "ósemki" wpadałam w szał), robiłam u niej szynę relaksacyjną (lubię w nocy gryźć, nieświadomie, jak wampir ;) ) - bardzo jestem zadowolona z jej wykonania, służy mi już długo; no i pełną kosmetykę: diastemę, rozjaśnianie kłów i wymianę starych wypełnień. Ma bardzo rozsądne ceny - za wypełnienie, w zależności od materiału - bierze chyba coś od 70 zł. Wiem, jak to brzmi - ale ceny ma niskie, a jakość świadczonych usług jest wysoka. Ostrzegam, jest dość popularna, więc czasami trudno się do niej dostać, ale - jednym słowem - warto.
      • dariuszkania Re: jakiego polecacie stomatologa w ursusie? 10.03.15, 11:21
        Jestem zadowolony. Szybko , Profesjonalnie i można pogadać o motocyklach ;)
        mandrzejczyk.pl/kontakt/
        • margaretka1313 Re: jakiego polecacie stomatologa w ursusie? 15.05.15, 12:18
          Również polecam wszystkich dentystów z gabinetu Pana Andrzejczyka. Jeśli ktoś poszukuje bardzo dobrego stomatologa dziecięcego jest nowa dr. Sara - moje dziecko ja uwielbia.
          • Gość: xyz Re: jakiego polecacie stomatologa w ursusie? IP: *.kuke.com.pl 22.05.15, 14:48
            Zgadzam się z przedmówcą.
            Pan M. Andrzejczyk jest najwyższej klasy specjalistą, rzetelny, skrupulatny, przy tym sympatyczny i ludzki.
    • gosia.jarosz Re: jakiego polecacie stomatologa w ursusie? 30.09.16, 18:30
      Zgadzam się z poprzednimi opiniami, że jak Ursus to tylko Pani Doktor Joanna Jarosz Gawra, pełen szanun dla niej, leczy się u niej chyba całe nasze osiedle i wszyscy są bardzo zadowoleni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka