swiety_76 08.12.09, 00:17 Zawsze mnie to zastanawiało. Skąd zimna wyspa gdzieś tam na Atlantyku której jedynym bogactwem są gejzery i ryby opływające wyspę (coraz ich mniej) BYŁA jednym z najbogatszych krajów świata :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek Gra w kotka i myszkę IP: *.google.com 08.12.09, 01:38 Link na głównej stronie mówi: "Ma tylko 320 tys. mieszkańców i nie może wyjść z recesji". Jako czytelnik otrzymałbym więcej informacji na temat treści artykułu, gdyby link brzmiał "Islandia nie może wyjść z recesji". Obecna forma jest celowo myląca czytelnika - mam początkowo myśleć, że może chodzi o jakieś miasto w Polsce, żeby potem wchodząc po linku doznawać niespodzianki. To jeden z wielu przykładów takiej manipulacji treściami linków i tytułów w tym portalu. No więc pytam: czy autorzy portalu chcą się prezentować jako portal mający mnie jak najlepiej informować, czy wolą się prezentować jako portal grający ze mną w gierki polegające na zmylaniu moich oczekiwań? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Gra w kotka i myszkę IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.09, 02:21 no i widzisz! to funktionuje!!!! jak widac za malo znasz sie na marketingu. Gość portalu: Tomek napisał(a): > Link na głównej stronie mówi: "Ma tylko 320 tys. mieszkańców i nie może wyjść > z recesji". > > Jako czytelnik otrzymałbym więcej informacji na temat treści artykułu, gdyby > link brzmiał "Islandia nie może wyjść z recesji". > > Obecna forma jest celowo myląca czytelnika - mam początkowo myśleć, że może > chodzi o jakieś miasto w Polsce, żeby potem wchodząc po linku doznawać > niespodzianki. > > To jeden z wielu przykładów takiej manipulacji treściami linków i tytułów w > tym portalu. No więc pytam: czy autorzy portalu chcą się prezentować jako > portal mający mnie jak najlepiej informować, czy wolą się prezentować jako > portal grający ze mną w gierki polegające na zmylaniu moich oczekiwań? Odpowiedz Link Zgłoś
bratprezydenta Sami rentierzy 08.12.09, 06:30 Tak to jest, gdy połowa społeczeństwa chce żyć z rentierki, a druga najchętniej z zasiłków. Skandynawskiego socjału z tysiącami emigrantów żyjących na zasiłku, na dłuższą metę nie da sie utrzymać, chyba że ma się rope jak Norwegia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Binaural Re: Sami rentierzy IP: *.glw-bng-011.adsl.virginmedia.net 08.12.09, 09:36 Ale glupoty piszesz. Poczytaj na ten temat a potem pisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś