Gość: niezłykozak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.10, 11:31 Czy na kurs USD może wpłynąć duża ilość waluty na rynku? Ostatnio na planie polskiego filmu mieli całkiem duzo fałszywych dolarów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zielony Re: 6 milionów dolców IP: *.centertel.pl 01.03.10, 12:02 Kursik pewnie delikatnie by zwariował, gdyby taka kaska niechcący weszła w obieg :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksandra Re: 6 milionów dolców IP: 64.191.33.* 01.03.10, 12:24 Może, może... A przy wpłynięciu na rynek 6 mln dolarów kurs spadłby naprawdę nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Walker Re: 6 milionów dolców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 18:27 Mieli ale już nie mają, bo jak mi wiadomo z magazynu filmu TRICK przy Marywilskiej zniknęło właśnie 6 mln zieloniutkich dolców:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fałszerz Re: 6 milionów dolców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 21:13 6 nln dolców trafiło na rynek prosto z planu filmowego? Ciekawe jaki będzie jutro kurs w kantorach? Czy ktoś już szuka tych dolarów? A co to za film ten TRICK? I kto w nim gra? MOże aktorzy wiedzą coś więcej o tych dolarach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinomaniaczka Re: 6 milionów dolców IP: *.chello.pl 02.03.10, 06:36 Film o fałszerzach, że niby taki Trick robią. A kasa ponoć idealnie podrobiona w 100 dolarówkach bo one ponoć jakiś tam zabezpieczeń nie mają. Jakiś wywiad wcześniej czytałam że różnię się te minimum ile bank amerykański wymaga, czyli są prawie idealne, a ci dioci ich nie oznaczyli. Będą jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finansista Re: 6 milionów dolców IP: 190.220.18.* 02.03.10, 11:31 haha to się im udał TRICK!! Ciekawe czemu jeszcze nikt nie melduje, że mamy na rynku sporo fałszywej kasy, dobrych 100 dollarówek!!! Wczoraj na onecie było, że zginęła kasa ale nie bardzo chciało mi się wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinomaniaczka Re: 6 milionów dolców IP: *.chello.pl 03.03.10, 07:17 To teraz niezła zagwostka dla tych co chcą w walutę zainwestować. Euro nie ma co tykać bo będzie spadało, ludzie myśleli żeby kupować właśnie USD, a teraz? Ja bym się bała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: 6 milionów dolców IP: 110.138.208.* 03.03.10, 11:14 Chyba bym się bał kupić teraz dollary gdzieś poza bankiem. Z drugiej strony jak to możliwe, że na planie filmu używa się dobrze podrobionych, nieoznakowanych banknotów. cały ten TRICK to pewnie kolejna beznadziejna polska produkcja, ale mogę się mylić. Z drugiej strony patrząc na obsadę aktorską- genialny Chyra, Więckiewicz czy Adamczyk może być coś niezłego. Film w połowie marca ma być w kinach, ciekawe kiedy będzie na RAPIDZIE ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekolada Re: 6 milionów dolców IP: *.rev.netart.pl 03.03.10, 13:55 No właśnie, jak można nie oznaczyć tak dobrze podrobionych pieniędzy? Totalny brak myślenia. Ciekawe, co teraz zrobią. Ale film chyba dobry będzie, widziałam już zwiastun... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cinkciarz Re: 6 milionów dolców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 17:49 WIdziałem już bilboardy zapowiadające premierę tego filmu. Super obsada. Znakomity zwiastun. ALe jak nie znajdą tej forsy to szybko zniknie z repertuaru bo producent może mieć spore kłopoty. 6 mln dolców na rynku może zrobić niezłe zamieszanie w kantorach. Podobno policja już szuka tej forsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: 6 milionów dolców IP: *.chello.pl 03.03.10, 21:44 to niech lepiej szukają. szkoda, w koncu wchodzi fajny nowy polski film, a tu taka afera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyzaa Re: 6 milionów dolców IP: 82.177.10.* 03.03.10, 22:54 ciekawe czy wogóle to znajdą... bo jak nie, no to będzie śmiesznie. a tak poza tym to film fajny się szykuje, więc i tak i tak się na niego wybieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jachcewiosne Re: 6 milionów dolców IP: *.ica.net 04.03.10, 12:34 taka kradzież i wprowadzenie tego na rynek może zaszkodzić dolarowi baaaardzo:) a swoją drogą to ten, kto ukradł musi się mocno zastanawiać jak to teraz wprowadzić w obieg. Ten film trik czy jak mu tam wart pójścia do kina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalony Re: 6 milionów dolców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 20:57 O kurde, zamiast liczyć zyski pewnie liczą straty :) 6 mln zielonych to strasznie dużo, nieważne że w TRICKU mieli profesjonalne podróbki- znajdą się tacy, którzy wprowadzą to w obieg :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boxer Re: 6 milionów dolców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 22:51 Oni nie liczą strat tylko kasę, któa zarobią jak sprzedadzą te 6 mln dolców za pół ceny w Rumunii... Niezły trick. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezłykozak Re: 6 milionów dolców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.10, 10:37 Pieniądze z TRICKu napewno zostały ukradzione!!! wiem to z dobrego źródła! producenci i policja wszędzie ich szukają, ale jak narazie nic nie znaleźli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burbon Re: 6 milionów dolców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 18:16 Ja też słyszałęm, że to prawda. Szukają w całęj Polsce a premiera tricku już za kilka dni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: 6 milionów dolców IP: *.chello.pl 08.03.10, 06:56 I plakaty mają fajne. Z dolarami;-) A tak swoją droga na wp.pl napisali że to potwierdzone. Mi wierzyć się nie chce, ale nie kupuje teraz dolarów Odpowiedz Link Zgłoś