opinia_publiczna_online 19.04.10, 20:06 Interesujące. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misio Polski klon Groupon.com: zniżki dla internautów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 20:30 fajnie, że pojawił się taki serwis - wygląda że nieźle idzie bo pierwszy limit ilości klientów już osiągnęli i oferta jest aktywna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jackoson Re: Polski klon Groupon.com: zniżki dla internaut IP: *.cable.net-inotel.pl 08.01.11, 12:18 ostatnio pojawili sie u mnie ludzie z nowego serwisu w poznaniu cityvento.pl Dobrze sie z nimi wspolpracuje. Groupon tez u mnie byl - nie polecam -> jest arogancki i amerykanski, a to czuc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaisen Re: Polski klon Groupon.com: zniżki dla internaut IP: 95.108.110.* 11.01.11, 00:43 Ja miałem okazję współpracować z FastDeal.pl Polecam!! Na każdym kroku mogłem liczyć na ich pomoc - w każdej chwili byli gotowi mi pomóc i odpowiedzieć na każde pytanie od ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
emigracjapl Re: Polski klon Groupon.com: zniżki dla internaut 07.10.11, 14:49 z amerykanskiej obserwacji i doswiadczenia:te oferty z grupona sa bardzo atrakcyjne dla grupona. firma zabiera 50% kasy dla uslugodawcow. Czyli dajesz usluge wartosci 100 zl, fajnie sie sprzedaje , grupon zaplaci ci tylko 50 zl. czyli robisz za darmo lub po kosztach. dlaczego? bo klienta co kupi grupon musisz wydoic na dodatkowa kase, dodatkowa usluge. tylko naiwnie nie licz na to ze klient zadowolony jakscia twojej uslugi wroci do ciebie, bo on sobie znajdzie ina oferte na gruponie. za kazdym razem wyprubuje inna firme, a ty sie za darmo utyrasz tylko. Grupon zawsze zarobi. wyprubowalam osobiscie, rozbeztwieni przez darmowe ofert klienci nie daja napiwkow, sa bezczelni, kloca sie, zadaja natychmiastowego wykonania uslugi. nigdy wiecej. zapraszam na Polacy za Granica Odpowiedz Link Zgłoś
vialattea Artykuł jest nieobiektywny 19.04.10, 21:26 W sieci istnieje już wiele innych serwisów, które mają biznes model a'la Grupon. Są to m.in. : Crocodeal.pl, FastDeal.pl, Citydeals.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdomówny Re: Artykuł jest nieobiektywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 00:04 Dziś istnieje, ale w momencie startu Gruper.pl nic w polskim necie nie było. Proszę robić pozytywny PR, a nie negatywny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackson79 Re: Artykuł jest nieobiektywny IP: *.cable.net-inotel.pl 06.01.11, 15:20 wlasnie powstaje nowy serwis www.cityvento.pl - wygladaja fajnie, ponoc maja dzialac w Poznaniu. troche tych serwisow juz jest - ciekawe czy ten zaoferuje cos nowego?? Odpowiedz Link Zgłoś
88i88 Polski klon Groupon.com: zniżki dla internautów... 20.04.10, 06:58 Tak wysokie rabaty (do50%) świadczą tylko o jednym : promowane w serwisie firmy mają zawyżone stawki. Bo dumping jest nielegalny,prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sq Re: Polski klon Groupon.com: zniżki dla internaut IP: *.acn.waw.pl 20.04.10, 08:00 na to wygląda, zestaw lunchowy za 38 zł, hehe. W centrum Warszawy (i nawet na Starówce) w renomowanych restauracjach zestawy lunchowe kosztują ok. 20 zł normalnie, bez żadnych extra zniżek. Ściema :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groupon kantuje Re: Polski klon Groupon.com: zniżki dla internaut IP: *.aster.pl 04.06.11, 12:16 takie rabaty świadczą o głupocie przystępujących do wspołpracy z grouponem. warunki wspolpracy są wręcz bandyckie. nie dosc ze są klopoty z ksiegowoscią, to zapewne pojawią sie kłopoty ze skarbówką. no ale to już nie kłopot groupona. jak frajer chce pracowac za darmo / lub sprzedawac ponizej ceny zakupu to powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MSak Re: Polski klon Groupon.com: zniżki dla internaut IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 05.01.13, 17:21 A czy kolega wie co to jest dumping? A więc dumping to sprzedaż po cenach niższych od kosztów wytworzenia. Co wg definicji oznacza to, że sprzedaż na gruponie po cenach DUMPINGOWYCH i tak się nie opłaca bo komu się opłaca sprzedaż po cenach niższych od kosztów...a klienci i tak nie wrócą ponownie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Polski klon Groupon.com: zniżki dla internautów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 08:20 Jest tez serwis rabat.com.pl ale oni negocjują większe zakupy np. mieszkanie albo auto. Odpowiedz Link Zgłoś
wedry Polski klon Groupon.com: zniżki dla internautów... 20.04.10, 09:11 Ciekawy pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japi 38 pln za lunch - buahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 10:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff wlozyli 1 milion?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.10, 10:45 w co? bo chyba nie hosting, domene i www. W reklame pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Polski klon Groupon.com: zniżki dla internautów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 00:07 Nieźle to wygląda. Dzisiaj zaglądałem i maja juz pod 60 ofert sprzedanych. Może z tego coś być ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trol Polski klon Groupon.com: zniżki dla internautów... IP: *.aster.pl 21.04.10, 00:45 czas pokaże... nieźle kombinują z tym facebookiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszukana Polski klon Groupon.com: zniżki dla internautów... IP: *.chello.pl 03.08.10, 11:23 UWAGA NA GROUPON ( CITY DEAL) TO OSZUSCI, REALIZUJESZ PRZELEW A POTEM DOSTAJESZ ODPOWIEDZ ZE MUSZA ANULOWAC TWOJ KUPON BO BYL PROBLEM... OCZYWISCIE PROBLEMU NIE BYLO... ZWROTU PIENIEDZY TEZ NIE MA, A TAK PRZY OKAZJI, KUPOWALAM DO LA PERLA, TRZEBA POTWIERDZIC WIZYTE TELEFONICZNIE, TYLKO ZE TELEFONU OD DWOCH DNI TEZ NIKT NIE ODBIERA!!! LA PERLA OSZUSTWO UWAZAJCIE NA TE PROMOCJE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Polski klon Groupon.com: zniżki dla internaut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 21:18 Też zostałem oszukany przez Groupon. Pracownik groupon poinformował mnie o przedłużeniu czasu ważności kuponu, po czym okazało się że taki fakt nigdy nie miał miejsca. Oczywiście zostałem na lodzie mając za dowód tylko wspomnienie rozmowy tel. z grouponem. Żenada, koniec mojej przygody z tym serwisem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grupon to naciągac grupon to naciągacze IP: *.aster.pl 04.06.11, 11:57 generalnie gruipon to banda naciągaczy. moją firme tez probowali orżnąć. zabieraja marże a my mamy pracowac za darmo. ot co. jaka płaca taka usługa. ludzie dają się wyrolować naganiaczom z gruponu (są namolni jak jehowi, dzwonia 7 razy dziennie zeby tylko nawiązać wspołprace), wiele jest historii że sprzedali za duzo kuponow i firmy pracuja za darmo. pozdrawiam tych co dali sie oszukac gruponowi, a teraz dostają po łbie od klientów. dziwi mnie jak ludzie mogą się dawać nabrać na te machloje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: grupon to naciągacze IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.11, 20:19 witam tez bym chciała przestrzec osoby kupujące kupony niby ze zniżką a w rzeczywistości ściema.moja przygoda była taka.obydwoje z mężem nosimy okulary więc postanowiliśmy w tym roku je wymienić na nowe,i w tym czasie kiedy przeglądałam pocztę serwis"grupo"miał okazję na okulary ze szkłami tak dosłownie całe okulary ze szkłami za 49 zł kupon wart 200. więc po przeczytaniu ofert zakupiłam 2 dla siebie i męża nawet jakbym miała dopłacić jeszcze 100 zł to i tak się opłacało .po zakończeniu wydrukowałam kuponiki i umówiłam się na spotkanie i tu...niespodzianka owszem wszystko pięknie miło sympatycznie i nagle Pani obsługująca mówi tak..więc opraweczki też wybieramy za jaka kwotę bo ten kupon to obejmuje szkła za 180 zł i 20 zł robocizna a mi szczeka w dół i patrzę na ceny oprawek poniżej 199 zł niema i razy 2 bo mąż też więc okulary nas wyniosły 350 zł plus dojazd 120 km w dwie strony to ja bym zrobiła na miejscu te okulary bez jazdy bez przykrych niespodzianek czyli jak 49 zł x2 szt plus 350 zł oprawki plus koszt dojazdu jakieś 550 zł no taka promocja z grupon. proszę was zanim zakupicie jakikolwiek kupon zadzwońcie pytajcie bo w rzeczywistości to inaczej wygląda .kupujesz talerz pełen jedzenia ale za widelec trzeba zapłacić.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luxokulary Re: grupon to naciągacze IP: *.devs.futuro.pl 27.10.11, 16:07 Witam ja mam troche inne spojrzenie. Prosze zerknac na strone luxokulary.pl i tam kupilem kupon o wartosci 219 za 107 i otrzymalem okulary ze szklami z antyrefleksem i powlokami hydrofobowa i oleofobowa. Bez zadnych doplat to byla calosc oferta byla z grupera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: grupon to naciągacze IP: *.icpnet.pl 18.07.11, 20:46 Moją firme tez udało naciagnac sie na współprace.Nie wiem jakim cudem......Tyle lat pracuje i dałam sie nabrac na te bzdury o reklamie.Chyba antyreklamie.Narzucają śmieszne ceny,przez to na całym rynku wszyscy zaczeli zaniżać ceny.I gruperowi klienci,łapacze okazji jedynie.Ciekawe ile osób wroci.I to nie kwestia jakosci.Dla klientów widze nie liczy sie jakosc i towar.Byle tanio.Na tej ich smiesznej reklamie wiecej straciłam niz zarobiłam.A klienci mysla,że kokosy mamy i zdziwieni ze terminy obowiązują.Ludzie kochani!!!!Pozdrawiam naciagniete firmy.Teraz juz sie z tego smieje Odpowiedz Link Zgłoś
marg-4 Re: grupon to naciągacze 30.08.11, 15:19 nie chcę na siłę bronić zakupów grupowych, ale sama od czasu do czasu korzystam z różnych portali zakupowych, obserwuję trochę ten rynek i wydaje mi się, że sam model nie jest zły, tylko zależy właśnie, jak portal i partner ustalą między sobą współpracę. Jeśli sama prowadziłabym biznes i nawiązywała współpracę z takim portalem na pierwsze na co zwróciłabym uwagę to właśnie limit kuponów. Jeśli nie mogłabym dojść do ładu z taką kwestią dałabym sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simon_harrison Re: grupon to naciągacze IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.01.13, 01:42 Jak pracownik takiej firmy, gratuluję rozumu i zdrowego rozsądku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: grupon to naciągacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.13, 16:06 OSTRZEGAM PRZED ZAKUPEM NA GRUPONIE od firmy FLAGRANTI.PL ( STOREHOUSE) - zamówiłem tam okulary p-sloneczne Porsche Design za jakies 150zł. Ofertę na gruponie umiesciła firma flagranti.pl (storehouse ) – towar mial dotrzeć w 14 dni . Po miesiącu napisałem do Grupona jak i do flagranti.pl ze nie dostałem oplaconego zamowienia. Grupon napisał, że przekazał pieniadze flagranti.pl a flagranti.pl mi odpisuje – sorry ale nie mamy tego towaru . Gdy zapytalem kto mi zwróci pieniadze – Grupon twierdzi ze flagranti.pl bo przelali im już pieniądze a flagranti.pl mi odpisuje, że Grupon ma mi oddać – po przepychance mailami przez 2 tygodnie zdecydowałem, że składam zawiadomienie o przestępstwie oszustwa . NIGDY wiecej nie kupie nic od flagranti.pl a Grupon leci do śmietnika. Wam radzę też dwa razy sie zastanowić nad zakupem u nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna oszukana Polski klon Groupon.com: zniżki dla internautów... IP: *.chello.pl 18.08.10, 14:21 MAM DOKLADNIE TEN SAM PROBLEM CO "OSZUKANA". JA ROWNIEZ DOSTALAM MAILA Z RZEKOMYM PROBLEMEM DOTYCZACYM KUPONU DO LA PERLA. W MAILU NIE WYJASNIONO KIEDY I W JAKI SPOSOB MOGE OCZEKIWAC ZWROTU GOTOWKI. PISALAM JUZ DO NICH MAILE, ALE BEZ ODZEWU... TO BYLA MOJA PIERWSZA I NA PEWNO OSTATNIA TRANSAKCJA NA TEJ STRONIE. ZBIERAM LISTE OSOB POKRZYWDZONYCH. PISZCIE NA SISYA@TLEN.PL ZGLOSIMY SPRAWE NA POLICJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: Polski klon Groupon.com: zniżki dla internaut IP: *.home.aster.pl 09.09.10, 00:02 Ja kupiłam 5 kuponów do Energy Fitness Club i 1 do Sushi i jestem bardzo zadowolona z realizacji.Zależy może też od partnera a nie tylko od Groupon.com.Ja jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackson79 Re: Polski klon Groupon.com: zniżki dla internaut IP: *.cable.net-inotel.pl 06.01.11, 15:21 w sumie to partner jest odpowiedzialny za usluge, nie serwis inni dzialaja podobnie fastdeal, www.cityvento.pl, cuppon itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groupon naciąga Re: Polski klon Groupon.com: zniżki dla internaut IP: *.aster.pl 04.06.11, 12:05 Ty jestes zadowolona, ale wątpie zeby firmy świadczące dla Ciebie tą usługę były. groupon wymusza zniżke mydląc oczy "promocją" lub "akcją marketingową", ze całe stado ludzi przyjdzie i kupi. owszem kupi, ale nikt oprocz groupona nie jest beneficjentem. nikt, bo pamietaj ze kazda firma ma koszty, i dostajesz w związku z tym towar taki za jaki płacisz. znam historie o fryzjerze ktoremu laseczki z groupona sprzedaly kuponow na rok do przodu. teraz gostek pracuje za darmo prawie i nie ma czasu obsługiwac płacących normalnie klientów. groupon to całkiem sprytny sposob na biznes, ale ociera się o oszustwo -> wymuszanie na przedsiębiorcach sprzedawania usług, towarów poniżej ceny zakupu. to oczywiscie firma ma na głowie skarbówke -> dumping... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kita Re: Polski klon Groupon.com: zniżki dla internaut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 17:53 ja korzystałam z wartorazem.pl i nie miałam żadnych problemów ani z samym zakupem bonu (płatnością przez internet) ani jego realizacją. Ale jak wam się zdarzają takie sytuacje to piszcie i ostrzegajcie innych bo to złodziejstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też oszukany Re: Polski klon Groupon.com: zniżki dla internaut IP: *.1and1.pl 09.03.11, 10:05 też zostałem oszukany przez Groupona, chętnie zgłoszę z Tobą sprawę na policję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Gruper To już Lipa jest ! IP: *.chello.pl 28.09.10, 11:55 Teraz największe zniżki daje www.wartorazem.pl/ no i dają więcej czasu na zebranie ludzi, powoli robi się to popularne, więc za jakiś czas se będą się znajdować, tylko żeby nie było walki o miejsce jak się będzie chciało kupić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc uwaga IP: 87.204.0.* 11.10.10, 15:23 a ja sie strasznie przejechaąłm na wkupinej wizycie u fryzjera mialo byc zajebiste studio urody (farbowanie plus regeneracja) a po wyjsciu musialam z placzem leciec do innego fryzjera zeby mnie ratowa. i tak zamiast oszczedzic wydalam 2razy wiecej. a jeszcze w grouponie i ty7ch innych nie mzona reklamowac ani zwracac zakupionych kuponow Odpowiedz Link Zgłoś
milkajolka Re: uwaga 11.10.10, 17:06 mam nadzieje ze przynajmniej wybralas fajna fryzure hehehe ja mam zamiar sobie taka zrobic www.studio-mody.com.pl/romantyczne-fale/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość2 Re: Gruper To już Lipa jest ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 20:39 Ha, ha, ha, zabawny jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiasty Re: Gruper To już Lipa jest ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 17:54 Tez wole wykupto, chociaz na razie mało ofert mają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: partner Re: Gruper To już Lipa jest ! IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.12, 19:25 Nie warto współpracować z gruperem,ponieważ można się naciąć. Kiedyś była to firma godna wpółpracy,obecnie wykorzystują swoich partnerów publikując oferty bez ich zatwierdzenia ,a pieniążki nie są wypłacane na czas.Krótko mówiąc nie wywiązują się z umowy,a pobierają kolosalne prowizje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes77magnes@wp.p Polski klon Groupon.com: zniżki dla internautów... IP: 188.33.232.* 12.10.10, 16:50 no nie dla firm to głupota że przystapili zamiast trzymac sie razem jednych cen,to teraz rozp....rynek,a city deal zarabia na nich szmal. Odpowiedz Link Zgłoś
ik71 Groupon.com: sprawdzajcie oferty 26.10.10, 10:32 Poniekąd fajna rzecz takie zniżki, ale tylko pod warunkiem, że te zniżki są potwierdzone. Kilka ofert Grouponu było nierzetelnych, np. oferta na maski algowe, nie pamiętam już ceny z oferty (było chyba coś ok.120zł/10szt.) - w aptece widziałam szt. za 8zł!!!!!!!!!! Lub oferta na masaże, gdzie najwyraźniej nikt z Grouponu nie sprawdził jakie salon ma ceny wprost z cennika! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Groupon.com: sprawdzajcie oferty IP: *.centertel.pl 26.10.10, 21:53 Partnerzy też powinni uważać na Groupon.Z terminowością płatności dla partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naciągacze Re: Groupon.com: sprawdzajcie oferty IP: *.aster.pl 04.06.11, 12:33 jak sie dał sfrajefowac to niech teraz czeka. drogo go będzie ta nauczka z grouponem kosztowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Partner Polski klon Groupon.com: zniżki dla internautów... IP: *.chello.pl 02.11.10, 10:43 Jesteśmy partnerami firmy CityDeal i jak kupujący jesteśmy oszukiwani z realizacją płatności za wykonane usługi.Klient dostał usługę a partner nic.Proszę partnerów o ostrożność w podpisywaniu umowy.CityDeal zaczynać być jedą wielką ściemą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik_ Polski klon Groupon.com: zniżki dla internautów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 00:08 Na stronie zawierającej przykładowe kupony można oglądnąć kilka kuponów rabatowych. Korzystałem i polecam. Dużym plusem jest to, że są na okaziciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontestator Polski klon Groupon.com: zniżki dla internautów... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.12.10, 12:38 ja korzystałem z fastdeal.pl i było ok. sprawnie, bez problemu z płatnościami, sushi pycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japa Polski klon Groupon.com: zniżki dla internautów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 11:50 Osobiscie polecam www.znizkomania.pl :) mozna od reki przegladac wszystkie oferty dotyczace naszego miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktośtam Re: Polski klon Groupon.com: zniżki dla internaut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 10:47 Wykupto jest wygodniejsze niż grupon... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flopo Re: Polski klon Groupon.com: zniżki dla internaut IP: *.centertel.pl 13.07.11, 10:13 Jesli chodzi o wygodę to najwygodniejszy jest fastdeal.pl - live shopping, ofert też ma całkiem dużo, aczkolwiek nie tyle co groupon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Polski klon Groupon.com: zniżki dla internautów... IP: *.mostostal.waw.pl 09.03.11, 09:54 Uwaga na Groupon !!! Zostałem przez nich oszukany. Zakupiłem kupony do restauracji MASALA, restaurację zamknięto, a Groupon nie zwrócił mi pieniędzy za niewykorzystane kupony. Nie poczuwają się do winy, twierdzą bezczelnie, że pieniądze zwrócili na kartę, a ja ich nie otrzymałem. UWAŻAJCIE NA ZŁODZIEJI I OSZUSTÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Polski klon Groupon.com: zniżki dla internautów... IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.11, 10:25 gruper jedno wielkie oszustwo. Kupowałam na innych portalach kupony wszystko było OK. Ponad miesiąc walczę o swoje pieniądze, na każdą odpowiedz czekam 2 tyg i do tego muszę dodatkowo dzwonić do biura , żeby mi szanownie odpisali. W Poniedziałek dzwoniłam Pan z biura miał oddzwonić , jest już piątek dalej nie otrzymałam odpowiedzi. Oszukują , że przesłali pieniądze już do hotelu , hotel mówi , że nie mogli dostać tych pieniędzy ponieważ kupon jest niewykorzystany, błędne koło. Robią ludzi za debili. Zapewne ta sprawa trafi do sądu, bo nie dam z siebie zrobić idiotki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoja_stara Polski klon Groupon.com: zniżki dla internautów... IP: *.nyc.res.rr.com 16.04.11, 10:41 Fałszywe pieniądze, fikcyjna ekonomia i wirtualny handel. Nie możecie się doczekać kartek na żywność i produkty przemysłowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Polski klon Groupon.com: zniżki dla internautów... IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.11, 23:59 Najlepiej i tak jest na www.malacenka.pl nie ma zadnych wałków jak w gruponie kupilem kurs na prawko i kupon do ZP we wrocku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Nie korzystajcie z grupera!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.11, 13:22 To najgorszy z portali zajmujący się zniżkami ! Jeżeli nie wykorzystacie w terminie kuponu pieniądze pozostawia sobie portal . Inne portale zwracają pieniążki za niewykorzystane usługi itp ale gruper NIE . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Nie korzystajcie z grupera!!!! IP: *.icpnet.pl 21.06.11, 21:55 Gruper płaci za wszystkie kupony....to groupon płaci na "raty" a za nierozliczone kupony wcale.Na mojej ofercie zarobilim 120tys i już nigdy się nie dam oszukać złodzieją ! Za tokorzystam z Grupera i jestem mega zadowolona ! Odpowiedz Link Zgłoś