Dodaj do ulubionych

Wódka już bez kursu angielskiego

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 17:21
I niby dlaczego? Co za jełopy...
Obserwuj wątek
    • Gość: Robert Re: I jak tu nie pić w takim kraju? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 27.02.04, 17:31
      Czy w tym kraju na trzeźwo nie można funkcjonować?
      Co rusz jakieś poronione pomysły.Może wystarczy tylko posiedzieć przy butelce
      wódki przez dwie godziny?Swoją drogą ciekawe przy kim lub czym siedzą
      nasi "rządzący"?
      • Gość: angielski co zlego w nauce angielskiego IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 27.02.04, 21:08
        Nic bardziej bezmyslnego niz proetstowanie przeciwko nowatorskiej
        propagandzie jezyka obcego.
        San kupilbym te a nie inna wodke aby sprawdzic software i zobaczyc co ten
        program reprezentuje , chociaz nie uwazam sie za alkoholika. Wodka jest dla
        ludzi!Wodka z programem edukacyjnym jest dla lepszych ludzi. Ci ktorzy sie nie
        zgadzaja na edukacje to ludzie cierpiacy na niedobor fantazji.
      • Gość: Janosik Pytam sie IP: *.tac.net 27.02.04, 21:16
        po co odrazu leciec z tym do sadu? Przeciez firma dobrowolnie podjela akcje
        zdzierania plyt z butelek. Poco dac im spokoj, jak mozna ich udupic, nie?
        Kartoflane myslenie w tym kraju.
    • Gość: BUFETOWY Re: Wódka już bez kursu angielskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 17:36
      A TAK MI DOBRZ SZŁO ! PICIE ZMOTYWOWAŁO MNIE DO NAUKI ANGIELSKIEGO ! SREDNIA
      SZKOŁA , OLEWAŁEM ! STUDIA , OLEWAŁEM ! TERAZ ANGIELSKI POTRZEBNE , JADĘ NA
      ROBOTĘ I BEZ ANGOLA ANI RUSZ !!! SZYBKO SKOCZYŁEM DO MAKRO , JESZCZE BYŁY
      PŁYTKI NA KRYSZTAŁACH TO NABYŁEM DWIE POZOSTAŁE CZĘŚCI . MAM KOMPLET !!!
      A TERAZ MUSZĘ ŁYKNĄĆ 2 X 0,75 L LUKSUSOWEJ DZIĘKI TYM OSZOŁOMOM . JAK MÓWILI
      STAROŻYTNI ROSJANIE " wsio OK " . NO TO CHLUP !!!
      • Gość: zgrozek trudno - bedziemy pic gadajac wylacznie po polsku. IP: *.acn.waw.pl 27.02.04, 18:11
    • Gość: . I jak teraz ludzie maja sie uczyc angielskiego? IP: 192.216.37.* 27.02.04, 18:15
      • Gość: wojtek Re: I jak teraz ludzie maja sie uczyc angielskieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 18:43
        Ale dupek z tego prajsnera. Źle mu że ludzie się będą angielskiego uczyć. Co za
        wsiok.
    • Gość: STEFAN Re: Wódka już bez kursu angielskiego IP: *.nitka.net.pl 27.02.04, 19:44
      Polmos tak se zareklamowal Luksusowa(prawie za darmoche)- i o to chodzilo.
      Media staly sie jak zwykle naiwnym narzedziem. Dyrekcja Polmosu powinna swemu
      szefowi reklamy postawic flaszke:)Albo dwie!!!
    • Gość: Tytus A moze by tak... IP: *.warszawa.tktelekom.pl 27.02.04, 19:52
      Ciekawe jak by zareagowały odpowiednie czynniki gdyby tak do tej wódki dołaczono prezerwatywy...
    • Gość: Przemo Slusznie! Kurs j.ang.powinno sie dodawac do klusek IP: *.magma / *.magma-net.pl 28.02.04, 00:11
      lub do pyz. Wtedy lepiej sie uczy angielskiej wymowy np."Passenger Stanislaw
      Paluch will ble ble ble ble ble.Thank you"
    • Gość: popaprany Moje dzieci juz nie nauczą się angielskiego ! IP: 195.117.149.* 28.02.04, 08:11
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka