Gość: lulek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 17:21 I niby dlaczego? Co za jełopy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robert Re: I jak tu nie pić w takim kraju? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 27.02.04, 17:31 Czy w tym kraju na trzeźwo nie można funkcjonować? Co rusz jakieś poronione pomysły.Może wystarczy tylko posiedzieć przy butelce wódki przez dwie godziny?Swoją drogą ciekawe przy kim lub czym siedzą nasi "rządzący"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angielski co zlego w nauce angielskiego IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 27.02.04, 21:08 Nic bardziej bezmyslnego niz proetstowanie przeciwko nowatorskiej propagandzie jezyka obcego. San kupilbym te a nie inna wodke aby sprawdzic software i zobaczyc co ten program reprezentuje , chociaz nie uwazam sie za alkoholika. Wodka jest dla ludzi!Wodka z programem edukacyjnym jest dla lepszych ludzi. Ci ktorzy sie nie zgadzaja na edukacje to ludzie cierpiacy na niedobor fantazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Pytam sie IP: *.tac.net 27.02.04, 21:16 po co odrazu leciec z tym do sadu? Przeciez firma dobrowolnie podjela akcje zdzierania plyt z butelek. Poco dac im spokoj, jak mozna ich udupic, nie? Kartoflane myslenie w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUFETOWY Re: Wódka już bez kursu angielskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 17:36 A TAK MI DOBRZ SZŁO ! PICIE ZMOTYWOWAŁO MNIE DO NAUKI ANGIELSKIEGO ! SREDNIA SZKOŁA , OLEWAŁEM ! STUDIA , OLEWAŁEM ! TERAZ ANGIELSKI POTRZEBNE , JADĘ NA ROBOTĘ I BEZ ANGOLA ANI RUSZ !!! SZYBKO SKOCZYŁEM DO MAKRO , JESZCZE BYŁY PŁYTKI NA KRYSZTAŁACH TO NABYŁEM DWIE POZOSTAŁE CZĘŚCI . MAM KOMPLET !!! A TERAZ MUSZĘ ŁYKNĄĆ 2 X 0,75 L LUKSUSOWEJ DZIĘKI TYM OSZOŁOMOM . JAK MÓWILI STAROŻYTNI ROSJANIE " wsio OK " . NO TO CHLUP !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrozek trudno - bedziemy pic gadajac wylacznie po polsku. IP: *.acn.waw.pl 27.02.04, 18:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . I jak teraz ludzie maja sie uczyc angielskiego? IP: 192.216.37.* 27.02.04, 18:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: I jak teraz ludzie maja sie uczyc angielskieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 18:43 Ale dupek z tego prajsnera. Źle mu że ludzie się będą angielskiego uczyć. Co za wsiok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STEFAN Re: Wódka już bez kursu angielskiego IP: *.nitka.net.pl 27.02.04, 19:44 Polmos tak se zareklamowal Luksusowa(prawie za darmoche)- i o to chodzilo. Media staly sie jak zwykle naiwnym narzedziem. Dyrekcja Polmosu powinna swemu szefowi reklamy postawic flaszke:)Albo dwie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus A moze by tak... IP: *.warszawa.tktelekom.pl 27.02.04, 19:52 Ciekawe jak by zareagowały odpowiednie czynniki gdyby tak do tej wódki dołaczono prezerwatywy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Slusznie! Kurs j.ang.powinno sie dodawac do klusek IP: *.magma / *.magma-net.pl 28.02.04, 00:11 lub do pyz. Wtedy lepiej sie uczy angielskiej wymowy np."Passenger Stanislaw Paluch will ble ble ble ble ble.Thank you" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popaprany Moje dzieci juz nie nauczą się angielskiego ! IP: 195.117.149.* 28.02.04, 08:11 Odpowiedz Link Zgłoś