mirkrup 08.02.11, 00:39 O2 w Niemczech - 25€ = 5 GB. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: romek polski pic bo tak czesto zrywa polaczenie ze limit IP: *.opera-mini.net 08.02.11, 02:28 raz dwa i wykorzystany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To_jest_reklama Play daje w abonamencie nieograniczony dostęp d... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.02.11, 06:38 Czy to nie powinno być w dziale reklamy ? Słaby stronniczy artykuł, autor nie zadał sobie trudu aby sprawdzić obecną ofertę operatorów, w PLUS 500 MB kosztuje 12 zł, era i orange ma podobne stawki. PLAY reklamuje się jako sieć 4g nie posiadając infrastruktury (ciągle bazują na przekaźnikach polkomtelu) szkoda wymieniać dalej najsłabszy operator "niezależny". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Play daje w abonamencie nieograniczony dostęp d... IP: *.nordeabank.pl 08.02.11, 09:06 Lipa, lipa i jeszcze raz lipa. Internet w telefonie nigdy nie będzie prawdziwie "wolny" i nieograniczony w obecnym modelu finansowym! Obecny ociera się o czasy modemów, gdzie płaciło się za każdy kilobajt! Nowy model finansowy musi uwzględniać nieograniczone rozmowy w abonamencie (beż żadnych opłat za minuty) - tylko wtedy Internet może być naprawdę bez limitów. W przeciwnym razie ludzie korzystali by z VoIP (skype i inne) na telefonie nie płącąc nic za rozmowy a na to operatorzy nie są jeszcze gotowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony To jest oszustwo?!? IP: *.195-146-139.telecom.sk 08.02.11, 11:15 Mam telefon w Erze i za 39 zł mam chyba 1,5 GB transferu danych, a po przekroczeniu limitu spada mi po prostu prędkość transmisji? Co porównuje ten artykuł? Przecież to jakiś szwindel? I to ma być ogólnopolski dziennik? Kpina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eustachy Re: To jest oszustwo?!? IP: *.play-internet.pl 08.02.11, 12:08 A ja mam internet w Play (modem USB) i płacę 35 PLN (wcześniej 45 PLN) za 5 GB. Pewnym minusem jest ograniczenie prędkości do 1 megabita na sekundę, ale prawdę powiedziawszy korzystając np z Blue Connect w Warszawie maksymalny transfer jaki miałem to było 1,5 megabita. Jako ciekawostkę dodam że niektórzy jak nie wszyscy z wielkiej trójki także wprowadzili limit prędkości dla najtańszych abonamentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słuchacz muzyki Re: To jest oszustwo?!? IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.13, 17:33 Dla mnie rewelacją byłaby możliwość słuchania radia internetowego na smartfonach za free albo np. pakiet 5zł za nieograniczony czas słuchania audycji radiowych np. z openfm na 30 dni i byłoby fajnie i wiele takich pakietów mogłoby być do użycia np. do Youtube. Na androidzie są specjalne aplikacje i pozwolić im na nieograniczony dostęp po zakupieniu pakietu. Odpowiedz Link Zgłoś