Gość: GWnoWybiórcze Makarenko !! Co ?? Ty k*******o !! IP: *.acn.waw.pl 11.04.11, 19:52 OLE TO MY KIBOLE OLE TO MY KIBOLE OLE TO MY KIBOLE Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Jaki jest cel zamieszczania zdjecia sprzed 2 lat 11.04.11, 19:53 kiedy istnial konflikt miedzy stronami w Legii? Dzis tego konfliktu nie ma. Wyjatkowa nierzetelnosc dziennikarska. Dla symetrii nalezaloby pokazac zdjecie Makarenki, jak siedzi na kiblu, dodajac, ze to wlasnie autor tego paszkwilu. Ale sie nie dziwie, wlasciwie. Jest nakaz odgorny by pisac donosy na Legie i chlopaki sie az przescigaja. Kto bardziej opluje, moze liczyc na wyzsza premie. A ponadto, w Wybiorczej etos Maleszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapen układ IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.11, 19:58 klubami polskimi rządzi układ - zgniły kompromis z kibolstwem, które zawładnęło biznesami wokółklubowymi vide Litar z WL czy SKLW na Legii. One żerują na klubach i poniekąd na właścicielach. Filozofia kibolskiego ruchu oporu jest prosta: otóż wg nich GW nie atakuje układu kibolstwa, tylko kibiców danego klubu, a jak kibiców to i same kluby, więc jest antykibicowska, antypiłkarska i nie potrafi docenić świetnego dopingu tychże (co z tego, że skoszarowanego?). Więc teraz mamy festiwal odwracania kota ogonem i nagonki na GW, bo zaatakowała nietykalny układ kibolsko-klubowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Jestes po prostu glupi 11.04.11, 20:13 i to na tyle, ze wlasciwie nie jestes wart odpowiedzi. Ale skoro zacząłem... Otóż na mnie nikt nie żeruje. Dopinguję na meczach wtedy, kiedy uwazam za sluszne i wtedy kiedy mi sie chce. Siedze poza Żyletą (bo nie chce mi sie stać przez dwie godziny), czasem się przyłączam do ich dopingu, czasem nie. I w sytuacji takiej jak ja jest na Legii około 15 tysięcy ludzi. A będzie jeszcze więcej, jak ukończą trybunę zachodnią. Ostatnio w każdym artykule Pluskwy, czyli Wybiórczej, dotyczącym sytuacji na Legii są kłamstwa, półprawdy, przemilczenie pewnych faktów etc. Ci dziennikarze hańbią swoją profesję. Tak jak redakcję GW zhańbiło zatrudnienie kapusia Maleszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapen Jestes po prostu glupi IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.11, 20:49 Jestem wstrząśnięty twoją przenikliwością i roztropnością trybunową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??????????? Re: Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponso IP: *.kalisz.mm.pl 11.04.11, 20:11 Panie redaktorze "huliganstwo" czy moze raczej chuliganstwo?? moze jestem w bledzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniecGW Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponsorz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 20:15 i dupa, skończyło się, przerzucam się na inny portal. Aż żal mi patrzeć na takie artykuły, gw zeszło na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Collins Bolało? IP: 38.113.161.* 11.04.11, 21:00 I dobrze! Miało boleć! GW = http://hej-kto-polak.pl/wp/wp-content/uploads/2011/03/gowno-prawda.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponsorz... IP: 212.244.16.* 11.04.11, 21:54 Noo! I to jest rozwiązanie! W sam raz dla GW i Waszych "lyberalnych opiniotwórczych środowisk" :D Zbojkotować, olać i patrzeć jak nakład leci na łeb na szyję, a następnie jak sponsorzy i reklamodawcy rezygnują jeden po drugim... :) Ach, marzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponsorz... IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.11, 22:27 tak, tak niech się szybko wycofają!!! aj waj już wycofać swoje pieniądzec i szybciutko nieść je w zębach do agory!!!! aj waj tam już siedzą i liczą.... Odpowiedz Link Zgłoś
kumaty.na.zylecie Mam pytanie 12.04.11, 01:00 Panie redaktorze Makarenko Vadimie, niech Pan powie prawde: ten donos na Legie kazali Panu napisać, czy Pan tak sam z siebie, bo po prostu lubi Pan donosić? Z gory dziekuje za szczerą odpowiedź Kumaty na Żylecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cayt-london Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponsorz... IP: *.range109-158.btcentralplus.com 12.04.11, 04:57 g.....prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHAH Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponsorz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.11, 11:32 chciales chyba powiedziec CHULIGAŃSTWO a nie huligaństwo pseudo pismaku z prywatnej uczelni za 300 zł miesiecznie Odpowiedz Link Zgłoś