Dodaj do ulubionych

T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego E...

IP: *.t-mobile.pl 26.07.11, 14:05
Witam,

autor artykułu w swej bezgranicznej mądrości nie raczył zauważyć, że każdy klient właśnie otrzymał (lub za chwilę otrzyma) pismo/sms z dokładną informacją o planach Operatora związanych z zamykaniem EP. Akcja informacyjna trwa nieprzerwanie od początku lipca. Ale tak to już jest z niesprawdzonymi informacjami i hasłami typu "kolega kolegi powiedział...".

Gratuluję autorowi zarówno artykułu jak i rekordowego poziomu zadłużenia intelektualnego :-)

Nie pozdrawiam,
AG.
Obserwuj wątek
    • Gość: Saturator T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego E... IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.11, 14:23
      Czasu na wykorzystanie zgromadzonych punktów jest dosyć dużo. Jak słusznie zauważono pod koniec tekstu T-Mobile chce po prostu odciąć się od Ery stąd też i zmiana starego programu lojalnościowego na ich własny. Z pewnością nie będzie to Payback. Raczej program oparty na sprawdzonych programach w innych krajach, w których funkcjonuje T-Mobile. Proces ten jak słusznie zauważył ktoś na forum nie odbywa się wcale po cichu. A klienci do których również moja skromna osoba się zalicza są informowani o tych zmianach. Polecam autorowi artykułu poczytać sobie nieco na ten temat i wejść np na telepolis, gdzie opisano to dokładniej.
      • Gość: Mirek Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.11, 20:52
        Tak piękny post, że pewnie dostaniesz podwyżkę.
        • Gość: Tomek Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.11, 22:25
          No ale ile mu dołożą??? 30zł? Przecież on tylko obsługuje saturator (maszyna z napojami - wyjaśnienie dla młodszych). A co do reszty, skoro likwidują Erapremia, powinni (jeżeli będzie nowy program lojalnościowy) przesunąć punkty z EP do nowego. Proste.
          • Gość: kamillo Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.11, 07:45
            Tak czy inaczej czas się ewakuować z tej sieci. Mam umowę już od prawie 10 lat. Kiedyś warunki mieli świetne, a teraz wierzyłem, że w końcu się polepszą, ale T-Mobile (Era) idzie na dno... :/
            • Gość: hjh Ja się dowiedziałem dopiero z gazety - więc co ści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 08:04
              emniacie. A czasu jest wbrew pozorom bardzo mało. Ledwie 2 miesiące.
              • Gość: paralizator Re: Ja się dowiedziałem dopiero z gazety - więc c IP: *.awakom.net 27.07.11, 08:53
                To Ty potrzebujesz ponad 2 miesięcy żeby sie zdecydować czy chcesz długopis, kubek czy paczkę smsów? Strach Cie wypuścić do hipermarketu
                • Gość: Nazar Ech ;-( IP: *.189.38.18.bauer.pl 27.07.11, 11:04
                  Mam cos innego upatrzonego. I nie zdarze zgromadzic odpowiednich srodkow. Pech? Owszem, ale nie moj. T traci kolejnego klienta.
                • Gość: M Re: Ja się dowiedziałem dopiero z gazety - więc c IP: *.internetunion.pl 29.07.11, 07:52
                  Pragnę przypomnieć, że punktami można było opłacić telefon przy podpisywaniu kolejnej umowy, także gra nie toczy się o kubki i długopisy, a o realne upusty dla stałych klientów.
              • afiag Re: Ja się dowiedziałem dopiero z gazety - więc c 27.07.11, 08:57
                Mam tam abonament od 2000 r. - wtedy za minutę rozmowy 2,40 zł czy coś takiego (!!!).
                A teraz niech mnie pocałują. A co jeśli motywacją do przedłużenia umowy był właśnie program lojalnościowy? Wiem że chyba nikt z ego powodu nie przedłuża umowy, ale teoretycznie to możliwe. To zmiana warunków korzystania z usług w trakcie trwania umowy. Jeśli tmobile zrywa z erą, to cóż, ja podpisywałem umowę z erą, wiec tmobile zrywa również ze mną. NARA.
              • Gość: Martyn Re: Ja się dowiedziałem dopiero z gazety - więc c IP: *.189.38.18.bauer.pl 27.07.11, 11:03
                Ja tez dowiedzialem sie o tym z tego artykulu. T nie poinformowal mnie. Skoro on ma mnie gdzies, to ja tez... Wybaczcie, ale to ma byc powazna firma?
      • lia.13 Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego 26.07.11, 21:35
        coś wybiórczo informują swoich abonentów, bo ja żadnej informacji nie dostałam.
      • Gość: x Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.11, 23:30
        Mnie nikt o niczym nie informował.
      • Gość: 4 Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.189.38.18.bauer.pl 27.07.11, 11:01
        Gdzie sa informowani? Ja poki co nie otrzymalem ZADNEJ informacji.
    • Gość: Lord lojalny pracownik salonu T-Debil z pierwszego IP: *.wroclaw.mm.pl 26.07.11, 14:25
      postu musiał opluć pismaka na rozkaz swojego szefa ... ech .... Takie działania na pewno nie zjednają wam klientów, wręcz przeciwnie. Ja swoje 2 Tak Taki przeniosłem do Pleja w tamtym tygodniu. Znajomi także wybierają inne sieci. Adios :-) hehehe
      • Gość: zztop Re: lojalny pracownik salonu T-Debil z pierwszego IP: *.unknown.vectranet.pl 26.07.11, 18:03
        Bold Ci się glucie wcisnął...
        Myślisz, że kogoś obchodzi co robisz Ty i Twoi smarkaci przyjaciele spod klatki? Nie łudź się...
        A tamten, przynajmniej ma robotę. Ty siedzisz całymi dniami na ławce bawiąc się z kolegami swoimi 2 TakTakami:). Adios. HEHEHE.
        • Gość: tsn Re: lojalny pracownik salonu T-Debil z pierwszego IP: *.home.aster.pl 26.07.11, 18:24
          a to jego szef
          • Gość: zdenek Re: lojalny pracownik salonu T-Debil z pierwszego IP: 213.156.126.* 26.07.11, 18:39
            10/10
        • Gość: bartek Re: lojalny pracownik salonu T-Debil z pierwszego IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.11, 20:14
          > A tamten, przynajmniej ma robotę.

Typowe polskie podejście - liczy się stołek, a nie klient
          • Gość: gość Re: lojalny pracownik salonu T-Debil z pierwszego IP: *.stk.vectranet.pl 26.07.11, 22:30
            co to za klient dla którego najważnieszy jest program lojalnościowy? dziady nie klienci!!! a może t- stawia nie na ilość klientów a na ich jakość? po diabła miliony klientów z abonamentami po 25 zeta żądających słuchawek z górnej półki? a może sensowniej mieć ich o połowę mniej , ale aktywnie używających telefonów?
            • Gość: antyHipokryta Re: lojalny pracownik salonu T-Debil z pierwszego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.11, 07:57
              w takim ukladzie niech obniza cene rozmow- play zrobila i ma coraz wieksze rzesze klientow uzywajacych telefonow zamiast jakies tam pozorowne darmowe minuty
            • afiag Re: lojalny pracownik salonu T-Debil z pierwszego 27.07.11, 08:59
              Bbil, debil i jeszcze raz BEBIL!

Gość portalu: gość napisał(a):

> co to za klient dla którego najważnieszy jest program lojalnościowy? dziady nie
              > klienci!!! a może t- stawia nie na ilość klientów a na ich jakość? po diabła
              > miliony klientów z abonamentami po 25 zeta żądających słuchawek z górnej półki
              > ? a może sensowniej mieć ich o połowę mniej , ale aktywnie używających telefonó
              > w?
              • Gość: andrzej Re: lojalny pracownik salonu T-Debil z pierwszego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 11:41
                Ma rację. A ty jesteś .....
        • Gość: koto Re: lojalny pracownik salonu T-Debil z pierwszego IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.11, 20:32
          Jak ktoś nie ma argumentów, to obraza ludzi, typowe, ale nie działa. Pokazuje tylko, ze cianias jestes...
    • grabadan T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego E... 26.07.11, 15:34
      Panowie jeśli chodzi o zmianę marki to przecież T-Mobile na pewno wprowadzi nowy program lojalnościowy, który będzie kojarzył się z nową marką. Nawet na stronie T-Mobile można przeczytać: W przyszłym roku otwieramy nowy, jeszcze atrakcyjniejszy program.

Nie rozumiem skąd tyle jadu w waszych ocenach.
      • Gość: ...i chwatit Re: T-Mobile na pewno wprowadzi nowy program IP: *.icpnet.pl 26.07.11, 19:59

Jestem w Erze od 13 lat, ale jeśli dla nowego właściciela jestem tyle samo wart co 'świeży' klient prosto z łapanki - to po co mam tu dalej zostawać?
        Bo będę miał tańszy roaming z Pernambuco na Seszele? :->
        • Gość: koto Re: T-Mobile na pewno wprowadzi nowy program IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.11, 20:40
          Dokładnie i mam to samo - 10 lat i co? Strasznie nas doją. Mam umowe z era jeszcze rok, żeby miec darmowe połaczenia z całą erą/t-mobile, musiałbym dokupić usługę za 45 zł, jakbym teraz z nimi zawierał umowe, to mialbym to w pakiecie, ale moja jest nadal wazna, a aneksu dla stałych klientów nie przewidziano. Mam to w d..pie. Era była moja jedyna siecia, bo co chwile gdzies było korzystniej, a gdzieś mniej, nie było sensu zmieniać, ale teraz... Pieprzę to, poczekam tylko co sie w play stanie po przejsciu pod skrzydła smolorza i spadam stąd.
          Co to za firma, co wchodzi na nowy rynek, i wszystkich do siebie zniechęca?
          A do tego pierwszego co sie tu wypoiwada - stary, moze i wysyłacie powiadomienia, ale ja go nie dostałem, a mój sms działa:)
          • Gość: lulu Re: i dlatgo T-Mobile kupil Ere a nie odwrotnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 22:44
            ludzie z Polandii kiey pojmiecie ze nie ma nic za darmo - rozdawnictwo "fajnych" telefonow sie skonczylo, bo przynosi straty,
            Samochdow tez nikt nie rozdaje w nagrode za za tankowanie :-)
            • hardy01 Re: i dlatgo T-Mobile kupil Ere a nie odwrotnie 26.07.11, 22:49
              Ale to przecież nie my wymyśliliśmy, tylko operatorzy. Kto im kazał dotować telefony i psuć rynek?

A teraz byle smark z simem na kartę wydający 20zł miesięcznie oczekuje wypasionego smartfonu, najlepiej iPhone albo na otarcie łez chociaż androida 1.6.
          • hardy01 Re: T-Mobile na pewno wprowadzi nowy program 26.07.11, 22:47
            Jak to co to za firma? W nazwie to mają: z DeMobilu... ech.
            A jeszcze dziady zrównali koszt smsa z 1 minutą rozmowy. Teraz abonament można błyskawicznie zużyć pisząc trochę wiadomości i dupa blada... nagle bulisz, mimo że do tej pory zawsze zostawało kilkaset minut.
          • Gość: . Re: poczekam tylko co w play u smolorza IP: *.icpnet.pl 27.07.11, 02:20

Gdzie?! U kogo?! ;->
          • Gość: . Re: firma wchodzi na rynek i wszystkich zniechęca? IP: *.icpnet.pl 30.07.11, 01:37

Play już pędzi im kota, a Solorz popędzi za chwilę...

Skończą jak eBay ;->
      • Gość: bartek Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.11, 20:15
        > Panowie jeśli chodzi o zmianę marki to przecież T-Mobile na pewno wprowadzi now
        > y program lojalnościowy, który będzie kojarzył się z nową marką.

A przy okazji zrobi w konia starych klientów (patrz: start od zera) - świetne posunięcie.
      • Gość: Mirek Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.11, 20:57
        Proponuję nazwę T-Gesellschaft dla nowego programu lojalnościowego, ale może właściciele wymyślą coś głupszego, mają potencjał.
        • Gość: . Re: może wymyślą coś głupszego - mają potencjał IP: *.icpnet.pl 27.07.11, 02:16

:->
      • Gość: rębilas Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: 213.77.77.* 26.07.11, 21:12
        Pytasz się się skąd tyle jadu z wściekłości, że firma nabija klientów w butelkę . Mnie w styczniu kończy się umowa miałem uzbierane całkiem sporo punktów i mogłem miec za kilka złotych fajny telefon teraz za taki jaki miałem na myśli będe musiał zapłacic kilkaset złotych bo firma nie zachowała się lojalnie wobec klienta z blisko 12 letnim stażem. Jednocześnie ta sama firma rozwija nowe propozycje ale zawsze jest to zaznaczone "nie dotyczy aktualnych klientów". Fakt SMS uprzedzającego dostałem jakieś dwa tygodnie temu nie zmienia to faktu że po zakończeniu abonamentu pożegnam się z T mobil z oszustami nie chce miec nic wspólnego
      • Gość: gari W przyszłym roku otwieramy nowy, jeszcze atrakcyj IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.11, 22:30
        W przyszłym roku otwieramy nowy, jeszcze atrakcyjniejszy program.

Skąd ja to znam :) Tą sama ciemnotę wciskał Orange jak zamienił Profit na Payback.

• znowumizablokowalikonto Re: lojalny pracownik salonu T-Debil z pierwszego 26.07.11, 15:51
      Chyba jednak Cię pracodawca nie pochwali za tego typu wpisy na forach. Również miłości do swojej firmy nie zaszczepisz w obecnych/potencjalnych klientach. Ale cóż. U Was przykład idzie z góry...
    • Gość: wojażer Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.11, 15:58
      Jakoś nie zauważyłem aby Era tfu już Ti-Mobile informował wszędzie o zamykaniu programu lojalnościowego Era Premia. Operator robi to po cichu i pokątnie, całe szczęście trafiłem na ten artykuł w Wyborczej i już wiem co jest grane. Punktów w Era Premia mam kilka tysięcy i wcale nie mam ochoty wydawać ich na siłę, nie podoba mi się to. Co do ewentualnego nowego programu, na razie tylko są obiecanki cacanki, nie wiadomo czy będzie w ogóle lepszy przypomnę tylko jak miało być po rebrandingu, wielkie zmiany w ofercie, które wyglądają nijak - pogorszenie ofert np w Tak Taku i pierdyliony minut do nieznajomych w zagranicznym T-Mobile. Nie tędy droga, niech przenoszą punkty do nowego programu a nie likwidowanie ich w taki sposób, ponieważ punkty były zbierane całe przez lata.
      • dele_mele Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego 26.07.11, 21:00
        Gość portalu: wojażer napisał(a):

> Jakoś nie zauważyłem aby Era tfu już Ti-Mobile informował wszędzie o zamykaniu
        > programu lojalnościowego Era Premia. Operator robi to po cichu i pokątnie,

To akurat nie prawda, kilka dni temu dostalam smsa z informacją o zakończeniu programu.

> ile. Nie tędy droga, niech przenoszą punkty do nowego programu a nie likwidowan
        > ie ich w taki sposób, ponieważ punkty były zbierane całe przez lata.

Też tak uważam. Oczywistym powinno być przeniesienie punktów. Zbierałam punkty latami, miałam nadzieję wymienić w przyszłym roku na jakiś telefon. I dupa.

• Gość: marzenka T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego E... IP: *.xdsl.centertel.pl 26.07.11, 16:50
      Ja dostałam sms-a z informacją o zamknięciu programu, podobnie jak moi znajomi. Do 15 listopada jest jeszcze sporo czasu, a więc każdy przecież zdąży wybrać nagrody.
      • Gość: uuu Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 17:53
        Ani ja, ani nikt z moich znajomych, nie dostał SMSa z tą informacją. Więc jakoś nie do wszystkich wysyłają i wygląda na to, że jednak chcą zamknąć program po cichu.
      • ko_mentator Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego 26.07.11, 19:25
        Pocieszające, że TaMobila wysyła SMSy z info chociaż do swoich pracowników. Pozdrawiam.
      • Gość: Mirek Marzenka socjolog IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.11, 21:01
        A Marzenka to od razu jak przeczytała artykuł to zrobiła sondę wśród znajomków czy dostali powiadomienia smsowe. Panowie Timobile mogliby wydać sensowniej swoje pieniądze.
    • Gość: Marek T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego E... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 17:47
      Miałme w Erze 6000 punktów. całkiem sporo. W grudniu ubiegłego roku dostałem smsa z ostrzeżeniem, że jeśli nie wykorzystam do końca roku punktów to je stracę. Byłem zdziwiony - płaciłem abonament tyle lat, ciułałem te punkty jak głupi i wreszcie mogłem je wyminić na coś konkretnego. Niestety Era była nie ubłagalna. O północy w Nowy Rok wyzerowała mi konto z punktami i pa pa...Wypowiedziałem umowę i napisałe, ze kto daje i zabiera ten się...itd. Radzę wam to samo. Czuję się oszukany przez tą firmę i nigdy ale to nigdy więcej z tej T - moblie Era nigdy nie skorzystam. Teraz obiecują a za dwa lata zmienią reguły gry. Im bardziej lojalny klient tym można go mocniej kopać w tyłek? I do not think so!
      • Gość: Gościoffka Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.home.aster.pl 26.07.11, 17:58
        .. miałem aż 6 tys. punktów .. koń by się uśmiał .. a ja mam w swojej bryce aż 4 koła, a mój rower ma aż 2 ;)) .. Noooo, ta ilość punktów nadaje się do podania w faktach o 19 toż to sukces wielki, po tej informacji życie już nie będzie takie same :)
        • Gość: mm Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.11, 19:59
          wiesz, poważna firma powinna szanować każdego klienta, nawet takiego co ma abonament na 40 zł i ciuła po 40 punktów miesięcznie.
        • olek_01 Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego 27.07.11, 01:13
          Gość portalu: Gościoffka napisał(a):

> .. miałem aż 6 tys. punktów ..

To tylko dowodzi ,że bez sensu było zbierać te h *** punkty.
          ja mam fajny numer na 698 - wyląduje w Playu i jescze 60 pln dostanę :-)))
      • tajemnicapanstwowa Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego 26.07.11, 18:25
        Czytales regulamin? czy tylko zbierales punkty?
        widocznie przez 2-3 lata nic nie zamowiles i dlatego tak bylo... osoby ktore nic nie zamowily w przeciagu 2-3 lat (nie pamietam teraz) byly z programu wyrejestrowywane.
        • Gość: Mirek Zły nick IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.11, 21:04
          Nick powinien brzmieć Tajemnicasłużbowa.
          • tajemnicapanstwowa Re: Zły nick 27.07.11, 02:13
            nie uwazasz, ze gdybym pracowal w PTC to nie uzywalbym stalego nicku Sherlocku?

to juz nie moze byc w tym kraju ludzi, ktorzy po prostu interesuja sie telekomunikacja?
    • dr_jekyll Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego 26.07.11, 17:57
      Nie zgodzę się z częścią artykułu - ja na przykład dostałem SMSa z informacją o końcu programu. Może inni też?
    • Gość: Gościoffka T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego E... IP: *.home.aster.pl 26.07.11, 18:01
      Też dostałam sms'a z informacją, aczkolwiek dopiero po tym jak przeczytałam sama na stronie .. w pierwszej chwili byłam zdziwiona że sms'a nie wysłali najpierw. To był ich błąd, ludzie mogli pomyśleć że chcieli cichaczem zmianę wprowadzić i pozbawić gawiedź uciułanych punktów. Liczę że nowy program będzie fajniejszy i tyle.
    • kolejorz_nie_ma_szans 27 sierpnia nic nie nie będzie wiązało z T-mobil 26.07.11, 18:07
      JUHUUUUUU!!!
    • Gość: Miś T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego E... IP: *.152.135.179.dsl.dynamic.t-mobile.pl 26.07.11, 18:09
      Do tej pory nie dostałem smsa z informacją o zmianie programu... Szkoda, bo miesięcznie zbieram ładną ilość punktów które planowałem wraz ze zmianą abonamentu za rok zamienić na jakiś lepszy telefon.. a tak.. dupa =/
      • tajemnicapanstwowa Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego 26.07.11, 18:34
        doladowania taktakow.
        najlepsze z tego wszystkiego.

znajdz kogos kto potrzebuje, ew. wystaw na allegro.
    • Gość: może czas na play Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.wide-net.pl 26.07.11, 18:10
      jestem od 11 lat w Idei /Orange - i mam serdecznie dość traktowania polskiego biznesu przez jednego z wielkiej trójki - może czas na play ?
      z 360 pln zejdę do 105 a ilość minut będzie znacznie większa do wykorzystania - nie wiem w co wchodzę - ale jak widać Era i Plus też mają zmęczonych sobą rzeszę "stałych" abonentów - czerwona kartka dla Orange - zero sentymentu
    • Gość: sławoj rezygnuję z tej "różowej" marki IP: *.backiel.com.pl 26.07.11, 18:12
      Nie jestem ..... -oby do końca sierpnia!
      • okradany_przez_wladze a kogo to obchodzi kup se tam tama i wal 26.07.11, 18:15
      • Gość: pipi Re: rezygnuję z tej "różowej" marki IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.11, 19:55
        Kogo to obchodzi? Przynajmniej ulżyłeś sobie "dając głos" ;-))
    • okradany_przez_wladze siedze w erze 12 lat i nie narzekam 26.07.11, 18:14
      najwiecej na forum szczekaja ci co nie maja z nią nic wspólnego
    • Gość: Józef T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego E... IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.11, 18:18
      Nie ma dyskusji w której pieski by nie szczekały jaki to play jest dobry a wszyscy inni be. Oni nawet piszą że przechodzą do playa jak artykuł jest o orangach z Hiszpanii czy o tym, że Polska gospodarka jest na "plusie".
      • Gość: fred Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.11, 19:30
        Świetne, dawno się tak nie uśmiałem.
    • Gość: rembridge o co ten hałas?? IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.11, 18:18
      udział w programie jest dobrowolny i tyle. nikt nie podpisuje umowy bo firma ma fajny program lojalnościowy. nie oni pierwsi i nie ostatni dokonują zmiany- real( wcześniej geant, później karta real a teraz payback), podobnie BP- i co mamy tam nie kupować?? Wymieńcie punkty do listopada i po sprawie
      • Gość: polak |Nie ufam nowe marce i niemcom ! IP: *.centertel.pl 26.07.11, 18:23
        Nie ufam nowej marce!
        • Gość: rembridge Re: |Nie ufam nowe marce i niemcom ! IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.11, 18:29
          dlatego pewnie ufasz Francuzom z France Telekom
          • Gość: polak Re: |Nie ufam nowe marce i niemcom ! IP: *.centertel.pl 26.07.11, 18:52
            tak....francuzom też nie ufam....za to ufam |Plusowi....Polskie spółki z udziałem Skarbu Państwa stanowią 75,61 proc. udziałowców operatora sieci Plus....jestem patriota a nie sprzedajna krowa haha ;-)
            • okradany_przez_wladze fakt, polski złodziej to swój złodziej 26.07.11, 19:02
              łupią na podatkach równo
            • Gość: wear Re: |Nie ufam nowe marce i niemcom ! IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.11, 19:02
              przeciez solorz kupil calego plusa poprzez swoja cypryjska spolke
              • Gość: polak Re: |Nie ufam nowe marce i niemcom ! IP: *.centertel.pl 26.07.11, 21:54
                ale to polak a nie niemiec czy francuz |!!!!
                • Gość: rembridge do polaka IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.11, 08:58
                  a twój IP wyraźnie mówi że zaufałeś franuzom. Chyba że centertel to nie spółka zależna od Orange??
                  • igoro Re: do polaka 27.07.11, 11:21
                    Centertel nie jest zależny od Orange.

Orange to firma pod którą PTK Centertel świadczy swoje usługi.
      • Gość: bartek Re: o co ten hałas?? IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.11, 20:19
        zmiana nazwy nie powinna oznaczać startu od zera. inaczej z programu lojalnościowego robi się antylojalnościowy
        • hardy01 Re: o co ten hałas?? 26.07.11, 22:55
          Dokładnie. Umowę mam z PTC i program lojalnościowy też z PTC Sp. z o.o.
          Nic się w tym względzie nie zmieniło.

• Gość: Józef tytuł na 1 stronie Wielka Awantura IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.11, 18:24
      a co do tytułu to qrde nie długo jak znajdą kamień na linii metra to będą pisać o przełomowym i wybitnym odkryciu architektonicznym. T zmienia program lojalnościowy na inny, pewnie będzie przypominać w liscie z fakturą i smsem (nie raz i nie dwa) swoim użytkownikom i co w tym wielkiego buahahahah
      • Gość: Red Re: tytuł na 1 stronie Wielka Awantura IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.11, 18:28
        " Nie ufam nowej marce i Niemcom "
        Jeśli ktoś coś takiego pisze to nie ma pojęcia że była Era jest od dawna w rękach Niemców.
        Ech niewiedza
      • Gość: ersg mogli przeniesc punkty IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.11, 18:39
        z jednego programu do drugiego(jak wspomniane wczesniej BP) i wtedy byliby ok a tak dali d
    • tajemnicapanstwowa T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego E... 26.07.11, 18:33
      Drogi Pismaku!

przeczytaj najpierw regulamin programu - na miesiac naprzod musza poinformowac klientow o zamknieciu programu. maja wiec czas do 6 sierpnia na takie dzialania, ktore JUZ MAJA miejsce.

nie szukaj sensacji tam gdzie jej nie ma... przytoczyles 2 wypowiedzi i co z tego? regulamin jest regulaminem - skoro ludzie nie potrafia czytac to kogo winisz?
      nie ten operator to inny...

a wszystkim pieklacym sie polecam rowniez przeczytac regulamin... to jest program dodatkowy. jezeli ktos wybieral operatora ze wzgledu na program lojalnosciowy, ktory jest dobrowolny to mu wspolczuje...
      • tajemnicapanstwowa Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego 26.07.11, 18:35
        dodam jeszcze tylko, ze informacja taka dotarla do mnie z rachunkiem, a jeszcze wczesniej byla zamieszczona na stronie internetowej programu.
        • hardy01 Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego 26.07.11, 23:01
          Twój PR robi się nudny.

Era latami przyzwyczajała klientów do różnych bonusów. A teraz obawiam się, że nawet nie będzie corocznego świętowania urodzin we wrześniu.

Po prostu to co się teraz wyprawia stoi w sprzeczności z tym co Pan Prezes raczy mówić do prasy. Miała być rewolucja, a jest gorzej niż było . I można się było tego spodziewać - identycznie było z przepakowaniem Idei do Oranże. Wychodzi na to, że lepszym prezesem był jednak Hartmann.
    • Gość: tomae Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.awakom.net 26.07.11, 18:34
      widzę że pracownic Tmobile działają....
      wstyd tak kłamać|!!!
      jestem abonentem od przeszło 10 lat i nic
      - nie dostałem żadnej informacji!!!!
      • tajemnicapanstwowa Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego 26.07.11, 18:36
        to pewnie dostaniesz na pismie wraz z faktura...

maja na to czas do 6 sierpnia...
        • Gość: Kirkor Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.ptpw.pl 27.07.11, 08:52
          Ja fakturę dostaję oko 17 każdego miesiaca z płatnoscią do 16 :)

Program lojalnościowy nie jest czymś co głownie decyduje o byciu z danym sprzedawcą, ale to jeden z czynników.

Dla mnie ERA dla frajera, a debile mają T-Mobile. Koniec już blisko.
    • ulanzalasem T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego E... 26.07.11, 18:41
      Gość portalu: Saturator napisał(a):
      . Raczej program oparty na sprawdzonych programach w innych krajach, w których funkcjonuje T-Mobile. Proces ten jak słusznie zauważył ktoś na forum nie odbywa się wcale po cichu.

Skoro jest sprawdzony i skuteczny to na pewno nie jest zbyt korzystny dla klientów :D Im więcej wydasz tym więcej łaskawie dostaniesz mimo, że i tak wiążesz się z nimi abonamentem.
      Może było zmienić nazwę na T-mobile Premia (na coś by wpadli) i dodać klientom w prezencie po (w zależności od stażu) 250-800pkt i nie byłoby całego zamieszania...
    • Gość: bbb Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.4web.pl 26.07.11, 18:42
      Te punkty to i tak wielka ściema. Zwykły pracownik w salonie sprzedaży był w stanie przydzielić do konta "bonusowe" punkty.
      A przy okazji - nowa oferta T-mobile to chyba najgorsza dostępna obecnie. Mam w tym momencie "za staż" 100 minut (oczywiście wymiana 1:1 na smsy o czym dowiedziałem się z rachunku a nie od pani przedłużającej mi umowę) za 25zł/m-c. Pomyślałem o zwiększeniu liczby minut w miesiącu i dostałem "cudowną" ofertę aneksu - 120 minut za 60zł/m-c. Czaaad :/
      • Gość: polak polak patriota popiera polską sieć a nie niemców IP: *.centertel.pl 26.07.11, 18:54
        Polskie spółki z udziałem Skarbu Państwa stanowią 75,61 proc. udziałowców operatora sieci Plus
        • tajemnicapanstwowa Re: polak patriota popiera polską sieć a nie niem 26.07.11, 19:01
          jakies nieaktualne dane masz... plus w 100% zostal sprzedany jakies 2 tygodnie temu polskawemu przedsiebiorcy tj. Z. Solorzowi-Zakowi, ktory placi podatki na Cyprze, a jego firmy w Holandii wiec nie ma zadnego polskiego operatora...

no moze Dialog na ktorego juz sie czai niepolska Netia...
          • Gość: grzegorz Re: polak patriota popiera polską sieć a nie niem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.11, 20:14
            a Ty masz chyba za to dane z przyszłości ;)
            Plus nie został sprzedany. Została dopiero podpisana umowa przedwstępna. Nadal udziałowcami w Polkomtelu są spółki, w których skarb państwa posiada większość.
            • tajemnicapanstwowa Re: polak patriota popiera polską sieć a nie niem 26.07.11, 20:44
              i co to zmienia?
              zupelnie nic.

Solorz i tak ma obecnie tam najwiecej do powiedzenia. Bauc trzesie portkami, bo nie wie czy nawet na sprzatacza sie zalapie.
              • Gość: polak Re: polak patriota popiera polską sieć a nie niem IP: *.centertel.pl 26.07.11, 21:55
                lepszy polak niż francuz czy niemiec...
                • Gość: marduk Re: polak patriota popiera polską sieć a nie niem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.07.11, 13:39
                  Gość portalu: polak napisał(a):

> lepszy polak niż francuz czy niemiec...

Może i lepszy, ale chyba głównie dla swojej rodziny i znajomych...
          • Gość: polak Re: polak patriota popiera polską sieć a nie niem IP: *.centertel.pl 26.07.11, 21:53
            ale Solorz to Polak czyli firma jest w polskich rękach a nie we francuzkich czy niemieckich....kumasz??
            • Gość: Bogusław Re: polak patriota popiera polską sieć a nie niem IP: *.erydan.net 27.07.11, 09:46
              Gość portalu: polak napisał(a):

> ale Solorz to Polak czyli firma jest w polskich rękach a nie we francuzkich czy
              > niemieckich....kumasz??

Polak z rodowodu i nic więcej.
              W Polsce podatków nie płaci.Jak myślisz,czy dla więźnia w obozie lepsze było dostać kopniaka od SS-mana,czy od kapo Polaka?
              Jak widzisz efekt końcowy był taki sam.Więc nie ma różnicy w jakich jest rękach,ale gdzie zostawia podatki.
      • tajemnicapanstwowa Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego 26.07.11, 18:57
        bos jelen i nie przeczytales regulaminu i cennika - jest tam napisane jak sie wymieniaja minuty...

100 minut za 25zl to i tak 4zl taniej niz w standardowym przedluzeniu. podnies sobie abonament do 49zl (ew. 45zl ze znizka), a dostaniesz 240 minut zamiast tylko 100.

wszystko jest do zrobienia. trzeba tylko chciec...
        • Gość: bbb Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.4web.pl 26.07.11, 19:27
          no patrz, jakbym mógł sam sobie to zrobić to bym zrobił ale mogę najwyżej zgodzić się na ofertę, którą proponuje mi szanowne wielkie "T"
        • Gość: bbb Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.4web.pl 26.07.11, 19:31
          A propos regulaminu i cennika jeszcze - to tak jakbyś się przypadkiem dowiedział, że twoja matka nie jest twoją matką a jedyną jej reakcją na to byłoby: "przecież mogłeś to sprawdzić"
          Fakt, że sam nie doczytałem. Ale jeżeli po 8 latach w jednej sieci dzwoni do mnie pani i proponuje warunki przedłużenia umowy to mogłaby łaskawie zwrócić mi uwagę na taki szczególik jak zmiana wymienności z 1:4 na 1:1, prawda?
          • tajemnicapanstwowa Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego 26.07.11, 20:01
            abonament ZAWSZE mozesz podwyzszyc, baaa! zachowujesz nawet wtedy promocje... znow czytanie regulaminu promocji sie klania...

a co do czytania - twoj blad. zadaniem konsultanta jest sprzedac Tobie oferte, a nie jak dziecko za raczke prowadzic i pytac czy wszystko dobrze...

jestes dorosly, podejmujesz decyzje. skoro nie przeczytales regulaminu to do kogo masz pretensje?

zalosne jest to, ze wiekszosc ludzi w ogole NIE CZYTA co podpisuje, a potem ma pretensje do wszystkich tylko nie do siebie...
            • Gość: bartek Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.11, 20:22
              > a co do czytania - twoj blad. zadaniem konsultanta jest sprzedac Tobie oferte,
              > a nie jak dziecko za raczke prowadzic i pytac czy wszystko dobrze...

kolejny przykład polskiego podejścia. tworzenie w regulaminie haków na klienta i wciskanie mu, że sam jest sobie winien. potem marketingowcy się dziwią, że nie chcę podpisać umowy, bo miesiąc zajmuje mi znalezienie czasu na jej przeczytanie.
              • tajemnicapanstwowa Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego 26.07.11, 20:31
                Smieszny jestes.
                jakiego polskiego podejscia?

na calym swiecie sa regulaminy promocji, umowy ktore TRZEBA czytac. skoro ktos nie czyta to po co wiaze sie umowa? tyle lat sie pisze o uwaznym czytaniu umow, drobnych drukow itp. a ludzie dalej to lekcewaza. dlaczego?

cennik w ktorym jest napisane o wymiennosci, a takze regulamin przedluzenia umowy jest ogolnoodostepny i byl zawsze na stronie ery/t-mobile. naprawde jest wiele sposobow na zapoznanie sie z takim cennikiem.

malo tego. wyzej zostalo napisane, ze konsultant dzwonil (pewnie przedluzenie za pomoca kuriera), a w tym przypadku nawet po podpisaniu takiej umowy ma sie 10 dni na odstapienie od niej i pewnie takie pismo bylo zalaczone do przesylki (zawsze jest).
                • Gość: marduk Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.07.11, 13:47
                  No to niech sobie wyobrazi, że 6 lat temu można było w europejskim (choć nie nadwiślańskim) kraju podpisać umowę z telefonem na 6 miesięcy (całkowita cena półrocznego abonamentu + telefonu odpowiadała mniej więcej cenie samego aparatu na allegro w tym czasie), bez żadnych kruczków, wszystkie zasady wyjaśnione w salonie, w cenie około 50pln miesięcznie - chyba 400 minut do wszystkich (wszystkich wszystkich w danym kraju, nie wszystkich z gwiazdką) i chyba 1000SMS (nie wymiennie, to i to). Prosty cennik, po zakończeniu umowy bezpłatne zdjęcie SIMlocka. Przy podpisywaniu zdaje się wspomniano, kiedy muszę umowę wypowiedzieć i w ogóle wszystkie istotne dla mnie informacje otrzymałem ustnie.

Gratuluję obeznania w całym świecie...
              • tajemnicapanstwowa Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego 26.07.11, 20:34
                jeszcze odnosnie twoich "hakow" - to nie byl hak!

informacja o wymiennosci 1:1 jest dostepna normalna czcionka na pierwszej stronie regulaminu promocji (tabela pod koniec 1 strony).
                www.t-mobile.pl/r/repo1/documents/tmobile/Warunki_Oferty_Promocyjnej_Wymiana_telefonu_I_06_2011.pdf
            • Gość: mm Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.11, 20:22
              tajemnica, a wypowiedz się o takim przypadku: wymieniam punkty z Era Premia na nagrodę - rozmowy z 1 numerem przez rok za 1% wartości cennikowej. na wszelki wypadek, z wybitnej ostrożności, pytam konsultanta, czy rozmowy z tym numerem wchodzą do darmowych minut z abonamentu. konsultant solennie zapewnia mnie, że nie. za miesiąc przychodzi faktura i okazuje się, że darmowe minuty zeżarła pierwsza rozmowa z wybranym numerem. co byś zrobił w takiej sytuacji?
              • tajemnicapanstwowa Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego 26.07.11, 20:26
                reklamacja.

proste. jak taki dostanie po premii to sie nauczy czytac.

co innego jest jak konsultant czegos nie powie (przemilczy), a co innego jak wprowadzi w blad.
                • Gość: bbb Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.4web.pl 26.07.11, 20:33
                  haaaa, konsultant dostanie po premii? nagranie rozmowy jako jedyny dowód pewnie i tak by się szybko skasowało, sprawa nie do udowodnienia a i tak traci na tym klient bo ptc odpisze na reklamację, że "usługi nie można wycofać ale przy przedłuzeniu umowy dostanie pan od nas kubek i długopis"
                  • tajemnicapanstwowa Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego 26.07.11, 20:38
                    skoro jestes madrzejszy niz ustawa przewiduje, to moze sam napisz lepsza rade...

pisze jakie sa procedury, a jak Ty w nie nie wierzysz to nie moja wina.

widze prezentujesz postawe wiekszosci osob, o problemach ktorych czytam:
                    nie czyta regulaminu, piekli sie o wszystko, a gdy mu sie radzi co ma zrobic, to ma to gdzies, "bo ja wiem swoje" i koniec...
                    • Gość: bbb Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.4web.pl 26.07.11, 21:32
                      Ty za to stoisz na stanowisku, że jak przeczytasz wszystkie regulaminy i umowy to będziesz taki super mądry, że nic na świecie cie nie zdziwi a już era i jej konsultanci to jak w zegarku chodzą i będą ci się w pas kłaniać. Życie to nie regulaminy.
            • Gość: bbb Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.4web.pl 26.07.11, 20:29
              Oczywiscie, że mogę podwyższyć abonament, nawet wcześniej napisałem co T-mobile mi proponuje, konkretnie mi, nie komuś tam, tylko abonentowi który tutaj pisze. Konkretna propozycja dla konkretnej osoby. Zatem to co ty piszesz to jakieś propagandowe brednie, ewentualnie może propozycje dla nowych abonentów. Ja nie mogę z tego skorzystać.

Co do regulaminu - też napisałem, że nie doczytałem od razu i podpisałem. Ale dobrą firmę poznaje się po tym jak dba o klienta i potrafi postępować z nim uczciwie, bez kruczków i zatajania kluczowych informacji. T-mobile (a wcześniej era) dba tylko o klientów przejmowanych z innych sieci. Stali abonenci muszą o wszystko się dopytywać i dopominać.
              • tajemnicapanstwowa Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego 26.07.11, 20:53
                www.t-mobile.pl/r/repo1/documents/tmobile/Warunki_Oferty_Promocyjnej_Wymiana_telefonu_I_06_2011.pdf
                punkt 9.5 mowi, ze nie mozesz zmienic zestawu na nizszy. nie ma zadnego zastrzezena, bys nie zmienil zestawu na wyzszy.

jednakze wieloktotnie w regulaminie jest wspomniane o zmianie zestawu w kontekscie jego podwyzszenia.

mozesz to zrobic nawet przez iBOA (tak, napewno. minute temu sprawdzalem).
              • tajemnicapanstwowa Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego 26.07.11, 20:58
                z reszta 120 minut jako pakiet z cennika kosztuje 30,25zl, a w opcji na min. 6 miesiecy kosztuje 24,19zl wiec nie sciemniaj o 60zl...

www.t-mobile.pl/r/repo1/documents/tmobile/Cennik_taryf_Rodzinnych_P_TM_20110605.pdf
                cennik taryf rodzinnych.
                • Gość: bbb Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.4web.pl 26.07.11, 21:35
                  Bardzo cie proszę żebyś nie przedstawiał mi taryf dla nowych abonentów i przedłużających umowę bo po raz trzeci piszę ci, że dostałem możliwość skorzystania z oferty promocyjnej przygotowanej dla mnie i jeżeli chcę podpisać aneks do umowy to z tej właśnie przygotowanej dla mnie oferty muszę skorzystać. W innym przypadku mogę czekać z obecną taryfą do końca umowy albo rozwiązać umowę i podpisać nową. Co jest jeszcze dla ciebie nie zrozumiałe?
                • Gość: bbb Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.4web.pl 26.07.11, 21:39
                  PS: 120 minut jako pakiet z cennika kosztuje 30,25zł i jest to usługa Taniej do wszystkich, którą możesz dobrać sobie do abonamentu (czyli abonament + 30,25)
      • tajemnicapanstwowa Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego 26.07.11, 19:06
        zwykly pracownik? dobre sobie...

tylko pracownicy z przedluzenia mogli dorzucac punkty i to tylko po zgodzie przelozonego...
        • krolowa-mroku Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego 27.07.11, 04:32
          Ciekawa jestem ile ci płacą za taką nachalną reklamę?

Abonentka Play
    • Gość: dokładny T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego E... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 19:28
      Trochę nie w temacie, ale wszyscy to widzą i milczą:

Czy ktoś może mnie oświecić dlaczego ja będąc w ERA teraz jestem nagle w jakimś T-Mobile.pl. Potwierdzam: kropka PL.
      Takie logo zafundowano mi na ekranie.
      Nie podoba mi się to ! Co to za firma ? Przecież taka nigdzie nie istnieje ! Z kim ja mam umowę ?
      Następne wymuszenie rozbójnicze.

Spadam od tego dziadostwa z szumnymi, a pustymi hasłami za 3 miechy.
      Bye, Bye Turlany Mobilku !

• grabadan Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego 26.07.11, 19:36
        T-Mobile to nowa marka, ale operator pozostaje ten sam, a więc Polska Telefonia Cyfrowa. Oczywiście każdy ma prawo do własnych decyzji ale T-Mobile oferuje bardzo dobry zasięg. Choćby dla jakości zasięgu warto się zastanowić.
        • Gość: mm Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.11, 20:09
          jak mam przeciwne wrażenia co do zasięgu - wielokrotnie nie było tam, gdzie jeszcze miał zasięg Plus.
      • tajemnicapanstwowa Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego 26.07.11, 20:02
        umowe masz z Polska Telefonia Cyfrowa.

pewnie nawet o tym nie wiesz, a teraz sie pieklisz...
    • Gość: marek Mam dobre zdanie o T-Mobile IP: *.xdsl.centertel.pl 26.07.11, 19:28
      Naprawdę nie rozumie o co ta burza. Ludzie, to tylko program lojalnościowy, a będzie przecież kolejny. Nie mam telefonu w T-Mobile ale z opinii innych mam bardzo dobre zdanie o ich podejściu do klienta.
      • Gość: marduk Re: Mam dobre zdanie o T-Mobile IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.07.11, 13:56
        Istotą każdego programu lojalnościowego jest to, że dostajesz bonus 'za wierność'. Czyli firma docenia, że jesteś przywiązany do marki i w jakiś tam sposób Cię za to nagradza. Istotą takiego programu jest jego długofalowość. Wiadomo, że zmiany w długim okresie są nieuniknione, ale powinny to być zmiany na lepsze, a przede wszystkim powinny zachowywać ciągłość programu. Zmiana, którą planuje zaoferować rebrandowana Era, przerywa ciągłość programu. Innymi słowy - jest to komunikat skierowany do długoletnich klientów, który da się podsumować tak: "Wasze długoletnie oddanie i wierność mamy w d...użym poważaniu".
    • Gość: Jeszcze Erowiec Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.derby.waw.pl 26.07.11, 19:42
      Jestem abonentem Ery od czasu jej powstania ((Ah ten Ericsson bodaj 318) i to sa ostatnie moje miesiące z tym operatorem. Czary goryczy przelała "oferta przedłużeniowa bez telefonu" która była droższa od tej, która mam w tej chwili (też przedłużeniowa bez telefonu). Co ciekawe, aktualna umowa za 2 miesiące będzie umową na czas nieokreslony z aktualnymi stawkami. Wynika z tego, ze operatorowi nie opłaca się związac mnie umową terminową??? Czy tam już wszyscy ogłupieli od tego rebrandingu???
      Abonent
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka