Dodaj do ulubionych

T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego E...

• Gość: czekolada T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego E... IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.11, 11:51
      Miałem od 12 lat 2 numery w erze (od 2 lat biznes)..w zeszłym roku w październiku kończyła mi się umowa na 1 numer.... pani z boa zaproponowała mi na dzień dobry ofertę gorszą niż dla klienta, który wejdzie z ulicy...wyśmiałem ją....po 3 próbach było tylko troszkę lepiej...nawinął mi się konsultant z konkurencji i na starcie ofertą powalił mnie na kolana...przez 2 lata zaoszczędzę na abonamencie 400 zł a co miesiąc mam o 140 min więcej do wszystkich sieci... a na stacjonarne za darmo....bez proszenia i negocjacji... kolejna umowa z erą kończy mi się w kwietniu 2012 i nawet nie będę z nimi rozmawiał...
    • Gość: CassaMowa T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego E... IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.11, 11:55
      My, Polacy zawsze szukamy dziury w całym i jeśli już nawet wszystko jest ok to musimy znaleźć jakiś negatyw bo bez narzekania żyć nie możemy. Atak na T-Mobile tylko to potwierdzają: najpierw reklamy z Nowickim czy z bańkami a teraz program lojalnościowy, który nota bene ma być zastąpiony innym. Jak T-Mobile daje 120zł to za mało. Nielimitowane połączenia wewnątrz całej sieci to znowu źle bo tylko w sieci i np w Hondurasie już promocja nie obowiązuje:)
      • Gość: Magda Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.182.121.146.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.07.11, 00:20

Przesadzasz.
        • Gość: CassaMowa Re: T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.11, 14:43
          Wydaje mi się, że właśnie stwierdzam fakty. Wystarczy przeczytać pare postów na tym chociażby forum. Zawsze te same argumenty albo w zasadzie ich brak byle tylko ponarzekać. A zrezygnowanie przez T-Mobile ze starego programu lojalnościowego celem wprowadzenia nowego przy moim zdaniem uczciwej kampanii informacyjnej to przecież nic takiego. Ja dostałem sms-a jakiś czas temu...nawet jeszcze zanim zdążyłem przeczytać na jakimkolwiek portalu o tym fakcie. Teraz po prostu loguję się na stronie i konsumuję zebrane punkty i tyle.
          Pozdrawiam
    • Gość: Zenek Elektron Sami sobie strzelają w stopę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 12:54
      Tylko tak dalej i spadną w rankingach na szary koniec. Konkurencja już zaciera ręce!
    • lenajaw T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego E... 27.07.11, 15:14
      Ja oprócz tej, że zachowuję swoje prawa, żadnej innej nie dostałam. O likwidacji punktów Ery dowiedziałam się wczoraj z prasy. Mam 4 numery w Erze (T-Mobile) i będę rezygnować z T-Mobile.
    • jakubwirus Program lojalnościowy = Operator 29.07.11, 11:31
      Ładnie ludzie nabici w butelkę... Trzeba było wybrać dobrze, tak jak ja :D. Plus takich sztuczek nie robił i nie zrobi. Teraz może być tylko lepiej.
    • Gość: huczy T-Mobile rezygnuje z programu lojalnościowego E... IP: 80.48.17.* 29.07.11, 13:38
      Gratuluje T-Mobile dbania o lojalnych klientów. Pierdziele, zmieniam na Plusa, Orange lub cokolwiek innego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka