Dodaj do ulubionych

T-Mobile zapłaci 5 mln zł za SMS-ową loterię

• Gość: EliasHulk T-Mobile zapłaci 5 mln zł za SMS-ową loterię IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.11, 13:55
      @xyz
      Również ten trend zauważyłem. Najpierw niepełne wiadomości o wygaśnięciu programu Era Premia a teraz to info. Warto zaznaczyć, że wyrok UKE w tej sprawie nie jest prawomocny i PTC może i pewnie będzie się odwoływać. A loteria ma to do siebie, że jeden wygrywa a milion osób nie. Ten jeden jest szczęśliwy a reszta zawiedziona i 'oszukana'.
    • Gość: Robert T-Mobile zapłaci 5 mln zł za SMS-ową loterię IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.11, 13:58
      No mam nadzieje że UKE będzie karało więcej takich firm firemek smesowych naciągaczy...
      bo to nie tylko ERA pograła... www.mrt.pl/eportal/index.php?file=News&op=index_comment&news_id=1042 szkoda słów są lepsze tematy, dużo ciekawsze
    • Gość: Jan III T-Mobile zapłaci 5 mln zł za SMS-ową loterię IP: *.6.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 03.08.11, 15:02
      Mam 3 numery w Erze...wyczekam do końca umowy i ŻEGNAJCIE wstrętni naciągacze...nigdy więcej Ery !
    • Gość: Jolanta PLUS gsm IP: *.maxnet.biz 03.08.11, 15:21
      Również PLUS GSM obciąża za przychodzące sms. Nie uwzględnia reklamacji. Szukam oszukanych przez PLUS gsm celem złożenia zbiorowego pozwu. Kontakt: j.kalinowska@vp.pl
    • Gość: Piotrek Ha Ha Ha, najpierw Premium teraz Loteria IP: 80.48.17.* 03.08.11, 17:18
      Nieźle zaczęli - Najpierw skasowali program lojalnościowy a tera to! Kto jeszcze korzysta z ich usług????
      • Gość: JF Re: Ha Ha Ha, najpierw Premium teraz Loteria IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.11, 21:23
        Wezcie pod uwage, ze T sie odwola, pozniej pojdzie do sadu. Jesli juz zaplaci ta kare to za minimum 2 lata. A przez ten czas kasa obroca.
    • jutta1988 Re: T-Mobile zapłaci 5 mln zł za SMS-ową loterię 21.09.11, 20:40
      Fakt to juz bylo przegiecie z tymi smsami.sadze ze powinni dostac wiecej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka