Dodaj do ulubionych

Kredyt na samochód.

27.09.11, 17:01
Niedawno zrobiłem prawo jazdy i chciałbym kupić sobie auto. Na ten cel chciałbym przeznaczyć ok 20 tyś. zł, z czego własnych środków w tej chwili mam 5 tyś. zł. Czy możecie mi polecić bank, który oferuje korzystne kredyty na samochód? Czy w mojej sytuacji, posiadając etat, nie będę miał problemu z otrzymaniem kredytu na samochód?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kropek8936 Re: Kredyt na samochód. 28.09.11, 20:42
      Sprawdź w mBanku. Z tego co widzę mają korzystne warunki ale lepiej się do nich przejść i dowiedzieć co i jak. No i przy okazji dowiesz się czy możesz dostać kredyt.
      • roez Re: Kredyt na samochód. 30.09.11, 18:39
        Se porównaj:
        porownywarka.wyborcza.biz/kredyty_samochodowe/?p=2&_id_widget=271&cel_=2&rok_produkcji_=2011&cena_samochodu_=18000&waluta_=1&raty_=2&okres_kredytu_=36&kwota_kredytu_=15000
    • Gość: Krzysztof Re: Kredyt na samochód. IP: *.pila.vectranet.pl 22.11.11, 11:40
      Witam! Polecam przejrzeć oferty kredytów, wg własnych kryteriów na www.investpuls.pl. Jest tam dział kredyty samochodowe. Generalnie szybko i sprawnie. Pzdr!
    • Gość: Borek123 Re: Kredyt na samochód. IP: *.play-internet.pl 05.01.14, 01:08
      Lepiej brać ze sprawdzonych źródeł. Przebojowa pożyczka bardzo korzystna jest - szczególnie dla osób o niezbyt stałych dochodach- ja jestem świetnym przykładem- że osoba mało zarabiająca może taki kredyt bez problemu dostać.
    • Gość: Addi Re: Kredyt na samochód. IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.14, 19:28
      Najlepiej jeśli spytasz w tej nowej pożyczce w skoku Wołomin. Tzw...przebojowa pożyczka. Ja brałem 100 tysięcy- wystarczył tylko pit- także bez problemowo :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka