Dodaj do ulubionych

Strona internetowa firmy.

16.11.11, 14:47
Orientujecie się ile kosztuje stworzenie w miarę solidnej strony internetowej dla firmy? Chodzi mi stworzenie strony mojego baru. Podstawowe informacje, kontakt, trochę zdjęć. Proszę nie sugerować mi samodzielnego tworzenia strony - zupełnie się na tym nie znam. Jedyne co mogę zrobić to profil na facebooku;) Możecie mi polecić znajome lub mniej znajome firmy zajmujące się tworzeniem stron www? Chętnie sprawdzę ofertę.
Obserwuj wątek
    • pahaoo moja strona www 17.11.11, 10:05
      Hej witam ja za swoją stronę wraz z całym zapleczem do wprowadzania informacji i integracją ze sklepem www zapłaciłem 4 tys zł. brutto. Firma zaprojektowała mi lauout pod moje potrzeby i wykonała te mechanizmy, których potrzebowałem.
      Strona to www.hubfoto.com
      Stronę wykonała mi firma Media Self ze Słupska. www.mediaself.pl/
      Polecam ich, bo wykonali już dla mnie kilka innych projektów między innymi www.dwumiasto.pl. Świetnie to chodzi i nie mam większego problemu.
      Oczywiście do kosztów musisz doliczyć wykupienie serwera i domeny internetowej. Rocznie jest to koszt (w moim przypadku) 185 zł brutto.
      Oczywiście mój serwis jest trochę rozbudowany. W Twoim przypadku, jeżeli jest to tylko kilka statycznych stron typu o firmie, galeria, kontakt i menu to koszt będzie o wiele mniejszy. Zakłądam, że około 1000-1500 zł z zaprojektowaniem lauoutu.
      Warto przygotować dla nich opisy krótkie a także parę zdjęć, które wykorzystają do projektu.
      Hubert Bierndgarski
      www.hubfoto.com
      • Gość: Gość Re: moja strona www IP: *.tatukgis.com 12.10.12, 09:43
        Ja zapłaciłem za projekt strony 500 pln. To był tylko projekt graficzny. Resztę treści umieściłem osobiście. Moim zdaniem ceny są w necie wygórowane. Ja zaczynałem szukać to oferty zaczynały się od 3000 pln.
        --------
        Monitoring pojazdów
    • ilosh Re: Strona internetowa firmy. 23.11.11, 10:14
      Ceny mogą być najróżniejsze. Nie potrzebujesz skomplikowanej strony więc możesz zapłacić poniżej 1000zł. Poszukaj w internecie firm zajmujących się tworzeniem stron, jest ich naprawdę bardzo dużo.
      • archie0007 skorzystaj ze wzorca 11.01.12, 13:10
        nie ma sensu budować dużej strony dla baru. wejdź na jakiś serwis specjalistyczny i tam zduduj wizytówkę. od razu będzie lepiej spozycjonowana.
        jak się rozwiniesz, myśl o samodzielnej stronce...
    • walter.white Re: Strona internetowa firmy. 11.01.12, 15:01
      Na Twoim miejscu skupiłbym się na profilu na FB. Są miejsca (bary), które radzą sobie bez strony, funkcjonując w oparciu o profil na FB, np: tu .
      Czasem wystarczy tez zwykły blog. Zrobienie bloga w oparciu o wordpress, czy bloggera jest banalnie proste.

• Gość: erudyta sami fani FB IP: 172.25.254.* 27.01.12, 09:17
        czemu wszyscy tak polecają FB. Nie macie świadomości, że to uzależnianie się od widzimisię jednej firmy. obecność w internecie musi być wielowątkowa. własne www, profil na FB i w jakichś serwisach lokalnych. A nie tylko FB i FB.
        • Gość: mariuszp Re: sami fani FB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 19:06
          [url=http://szybkakasawnecie.blogspot.com/2012/02/suszna-koncepcja.html]Tekst linka[/url]
          • Gość: wetrotka Re: sami fani FB IP: 172.25.252.* 26.10.12, 12:52
            po co spamujesz?
    • roez Re: Strona internetowa firmy. 12.01.12, 16:08
      Podesłałbym Ci namiar nkogoś kto to robi, ale zaraz pewnie moderator link wytnie.:sciana:
      • archie0007 admin nie wytnie :) ! 12.01.12, 20:47
        naprawdę :)
    • velox5 Papierotechnika 18.01.12, 13:44
      Posiadamy bardzo ciekawa stronę
      Jesteśmy producentem tektury falistej. Posiadamy bardzo ciekawa stronę. Polecam
      • Gość: cicha837 producent wyrobów gumowych IP: *.ip.netia.com.pl 28.03.14, 15:16
        Producent dla którego przede wszystkim liczy się jakość www.silico.pl
    • Gość: krzyzowiec Re: Strona internetowa firmy. IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.12, 15:53
      zacznij może jednak od FB i profili w serwisach lokalnych. To daje czasem lepsze efekty, niż stronka. Bo gdzie ją wypromujesz?
      • Gość: Tomasz Re: Strona internetowa firmy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.12, 21:23
        Nie zgodzę się z poprzednikiem, że w dzisiejszych czasach można istnieć bez strony. Strona powinna być i na niej powinniśmy mieć minimum informacji. A portale społecznościowe jak np: facebook powinny być dodatkiem i tam powinniśmy zrzeszać społeczność a po informacje kierować na stronę. Ja bynajmniej tak robię z moją firmą stolarską. Wydawać się może każdemu, że to proste rzeczy, które jak ktoś napisał kosztują mniej niż 1000 zł ja się z tym nie zgodzę. Agencje interaktywne robiące dobre i fajne rzeczy są droższe jednak przekłada się to później na zyski dla mnie czyli klienta. Ja korzystałem i korzystam z usług tej agencji ZEBU. Zatem na przyszłość nie szukaj najtaniej idź w jakość na pewno przyniesie to zamierzone efekty ;-)
      • Gość: weksel Re: Strona internetowa firmy. IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.12, 11:13
        zrobi stronkę, by ja promować na FB :)
    • Gość: Slayer Re: Strona internetowa firmy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.12, 20:00
      Witam,

Tutaj znajdziesz informacje na temat kosztów założenie sklepu internetowego www.forum.pieniadz.pl/koszt,zalozenia,sklepu,internetowego,t18571.html
    • pirex_org a najczęsciej zapłacisz za coś co jest drmowe :) 17.09.12, 15:34
      do legendy przeszły firmy sprzedające urzędom ich strony www oparte na jumli :) za np. 40 tys. złotych :)!
    • Gość: tofik Re: Strona internetowa firmy. IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.12, 08:46
      Mojemu znajomemu zrobili stronę fajnie z www.projektowanie-stron-internetowych.eu - ceny standardowe wysokie ale można się z nimi podobno dogadać i zrobią wtedy w dobrej cenie.
      • otogroup_pl Re: Strona internetowa firmy. 03.11.12, 12:41
        Zapraszamy do współpracy wszystkich chętnych, podając hasło "Wyborcza.biz" otrzymacie 20% zniżki na wszystkie świadczone przez nas usługi. :-)
    • otogroup_pl Re: Strona internetowa firmy. 03.11.12, 12:48
      Zapraszamy do nas, ceny stron internetowych rozpoczyna się od 700zł netto.
    • Gość: sasza Re: Strona internetowa firmy. IP: *.ostrog.net.pl 04.11.12, 15:13
      Jeżeli to ma byc strona www baru to nie potrzebujesz jakieś rozbudowanej strony. Wystarczy zwykła wizytówka z kilkoma podstronami, np: coś o firmie, galeria, menu i kontakt. Taką stronę sam możesz sobie zrobić korzystając z darmowych szablonów css. Np. spójrz na moją stronę: irydologia.vxm.pl/ . Do jej zbudowania wykorzystałem darmowy szablon. Jedynie to przy takich szablonach musisz zostawić info w stopce o autorze, ale jak firma robi strone to często też zostawia w stopce info typu: "projekt i wykonanie".
      • marcinborsuk Re: Strona internetowa firmy. 16.11.12, 16:50
        A po co komu strona internetowa? Już niedługo będzie tak, że firmy przeniosą większość aktywności na Fejsa, może na linkedin (wątpię w G+).
        Czasem też wystarczy zwykły blog.
    • Gość: wlodzimierz45 Re: Strona internetowa firmy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.12, 18:25
      Ja ostatnio też zastanawiam się nad zmianą strony internetowej dla swojej firmy budowlanej. Znalazłem świetny hosting, mozliwosci wykupienia domeny oraz postawienia strony za darmo! Poki co nie znalazłem nic co przebije tą ofertę. Dlatego mam zamiar sie skontaktowac z www.quicksnake.pl/ i postawic sobie stronke. Kto che miec fajna i tania promocje w sieci powinien sprobować!
      • Gość: martinowy Re: Strona internetowa firmy. IP: *.183.175.43.dsl.dynamic.t-mobile.pl 21.11.12, 11:16
        sprawdźcie www.exone.pl i porównajcie z konkurencją. pozdrawiam
    • Gość: Kychowicz Re: Strona internetowa firmy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.13, 13:02
      Ja korzystałem z usług agencji vert.info.pl - dostałem w pełni funkcjonalną stronę internetową z systemem zarządzania treścią (CMS). Teraz w każdej chwili mogę dodawać nowe treści na stronie i zmieniać dotychczasowe. Z pewnością polecam.
      • Gość: Asia Re: Strona internetowa firmy. IP: *.231.45.81.koba.pl 04.02.13, 13:59
        ja natomiast korzystałam z tej formy wybrałam szablon i wszystko jest super do dziś www.twojastronka.pl/szablon
        • Gość: Pozytywny Re: Strona internetowa firmy. IP: 62.69.212.* 27.10.13, 12:13
          Stworzenie strony www mojej firmy powierzyłem specjalistom w tej dziedzinie - firmie Enterso. Efekt jest taki, jakiego oczekiwałem. Polecam innym, bardzo solidne wykonanie w dobrej cenie.
          • slavekmj Re: Strona internetowa firmy. 27.04.14, 18:14
            Tu przyznam rację. Tworzenie strony najlepiej powierzyć specjalistom. W końcu wiele innych obszarów w swoim życiu powierzamy tym, co się znają na tym lepiej od nas :) - chodzimy do fryzjera, nasze domy wykańczają robotnicy budowlani, a zdrowiem zajmują się lekarze :)
      • Gość: Uterga Re: Strona internetowa firmy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.14, 12:44
        Co mogę powiedzieć? Fajnym pomysłem jest dodać coś ciekawego do strony internetowej jak na przykład www.funnet.pl/. To są quizy, które możesz sam wykonać.
        • Gość: Japończyk Re: Strona internetowa firmy. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.05.14, 11:21
          Wyłącznie dobra i sprawdozna firma. Mysmy dość długo wybrzydzali, w końcu zdecydowaliśmy się na proedit. Przewazyłą cena i dobre opinie o nich. I jesteśmy zadowoleni – strona działa bez żadnych awarii, wygląda tak jak to sobie zaplanowaliśmy.
          • Gość: hrdek Re: Strona internetowa firmy. IP: *.96.244.35.tvksmp.pl 30.05.14, 16:16
            Jeśli chodzi o hostingi to na pewno Hekko, na małym koncie u nich trzymam kilka serwisów i faktycznie wszystko genialnie wygląda. Polecam.
    • Gość: gość Re: Strona internetowa firmy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.14, 15:46
      Jeżeli chodzi o stworzenie strony internetowej to zależy od wielu czynników. Od ilości podstron, cms-a, i wielu wielu innych. Zadzwoń i popytaj najlepiej do jakiejś firmy zajmującej się wykonywaniem stron www mogę polecić taką firmę www.e-studio.biz.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka