Dodaj do ulubionych

Dacia Logan - nowe auto Renault

IP: *.gpd.com.pl 02.06.04, 18:14
Znowu ktoś próbuje robić Sienę. A jak to się skończyło - wszyscy wiedzą...
Obserwuj wątek
    • Gość: rumcajs Re: Dacia Logan - nowe auto Renault IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 18:18
      Nie mylić z Laguną :))
    • Gość: pablo Re: Dacia Logan - nowe auto Renault IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 18:24
      Obejrzałem ten samochód i wygląda wmiarę wporządku, zwłaszcza jak to ma być wóz
      z niższej półki.
      Samochód jest napewno lepszy od jakiego kolwiek daewoo czy poltka

Pzdr pablo
      • Gość: ZZ Porównajcie Dacię z samochodami polskimi IP: *.top.net.pl 02.06.04, 20:24
        których w zasadzie nie ma.
        W motoryzacji Polska jest xx lat za Rumunią.
      • Gość: Lanosowiec Re: Dacia Logan - nowe auto Renault IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 22:18
        Obejrzałem i tak samo paskudne jak Thalia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Niech sobie kupują ją osoby z takim samym gustem jak Twój!
        Lanosowiec.
    • Gość: ORMOwiec A czy bedzie model z dyzelkiem? IP: 192.139.221.* 02.06.04, 19:39
    • Gość: bartek ciekawe, czy bedzie spelniac norme "Euro 4" IP: *.kawo1.RWTH-Aachen.DE 03.06.04, 22:43
      • Gość: roboot Re: ciekawe, czy bedzie spelniac norme "Euro 4" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 08:30
        jak na 5000 euro to całkiem nieźle!!
    • Gość: Lenin Re: Dacia Logan - nowe auto Renault IP: *.bosmal.com.pl 04.06.04, 11:31
      W Polsce - cena dla naiwnych!
      Bo co jak co rządzić własnym Krajem nie potrafimy ale wzajemnie zdzierać z
      siebie skórę potrafimy wybornie!
      No to do wiosny 2005 roku.
      Ale pamiętajcie o fiacie 126p, on też miał być dla klasy robotniczej,
      podwarstwy chłopskiej oraz inteligenckich wykolejeńców i miał kosztować coś
      niewiele ponad 20000 zł ( lata 70 ubiegłego wieku ) i co i g..Polak potrafi!
    • Gość: rob Re: Dacia Logan - nowe auto Renault IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 08:05
      Myślę że za mniej niż 30000zł auto będzie miało dużo nabywców
    • Gość: pepe Re: Dacia Logan - nowe auto Renault IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 21.06.04, 22:25
      bardzo mi się podoba nowa Dacia to jest auto dla Polaków dużo przestronne tanie
      a poza tym eleganckie jak za taką cenę nawet jak by ostatecznie miała kosztowac
      25 tysięcy kupił bym
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka