Dodaj do ulubionych

Konkursy forex

29.04.12, 09:44
Dużo traderów skarży się, że nie chce im się brać udziału w konkursach forex, gdyż odbywają się one na platformach demo, gdzie gramy wirtualnymi pieniędzmi, a liczba nagród jest zdecydowanie za mała względem graczy.

My przełamujemy ten stereotyp :)
W naszym konkursie gramy realnymi pieniędzmi i oprócz licznych nagród np. motor Suzuki każdy z graczy otrzymuje pieniądze, które wypracował w trakcie trwania konkursu. Wystarczy, że osoba zainteresowana udziałem w konkursie założy rachunek i wpłaci 500zł może zacząć już swoją przygodę z GO4X. Może zacząć, bo od nas dostaje gratis 500zł i mając 1000zł rozpoczynamy inwestowanie.
Obserwuj wątek
    • go4x_e-rzecznik Re: Konkursy forex 06.05.12, 20:40
      Dla tych, do których lepiej przemawia obraz :)

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZJYLkd_0wpE
      Jacyś chętni, by stawić czoła wyzwaniu?
    • Gość: Zbigniew Re: Konkursy forex IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.12, 12:06
      Ja biorę udział w konkursie ironfx gdzie do wygrania jest 150 000 $ - nagroda warta gry ;)
      • Gość: rolex Re: Konkursy forex IP: *.centertel.pl 28.08.12, 23:43
        www.konkurs.ironfx.pl
        ja też pod nickiem "Michal"
        a Twój?
    • wyprawy-1 Re: Konkursy forex 03.11.12, 16:11
      Zanim zaczniesz grać prawdziwymi pieniędzmi, które na Forexie łatwo stracić, naucz się podstaw działania Forexu. Wiedzę o podstawach funkcjonowania rynku walutowego Forex znajdziesz na: rynek-forex.com.pl
    • Gość: Mertyu Re: Konkursy forex IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.12, 22:28
      Oprócz konkursów na platformach forex występują ciekawe bonusy przy zapisie.
      • pr3cel Re: Konkursy forex 17.12.12, 16:37
        Forex to takie opium dla inwestycyjnych mas, tylko że na trochę mniejszą skalę.
        Polecam ten reportaż (uwaga! pjano): wyborcza.pl/duzyformat/1,129851,12934576,Forex_maszynka_do_pieniedzy.html.
        Świetnie pokazuje, jakie to g...
        • too_long_dont_read Re: Konkursy forex 18.12.12, 16:19
          Taki Pan rzecznik mocny w gębie? to jak Pan skomentuje, że 82 procent foreksiarzy traci kaskę?
        • noved Re: Konkursy forex 20.12.12, 16:07
          Czytałem ten reportaż, po lekturze zupełnie odechciało mi się jakichkolwiek kontaktów z foreksem, foreksiarzami a najbliższy kontakty jaki chcę mieć z walutami obcymi to w kantorze.
          Foreks jest jak hazard. Lepiej - według mnie jest hazardem. I to bardzo szybko się od niego ludzie uzależniają.
          • forexpolska Re: Konkursy forex 13.02.13, 21:26
            No tak, wystarczy wejść na stronę KNF, żeby się przekonać. Mamy demokrację i wolny rynek, każdy podejmuje własne decyzje. Uczulenie mam na pewno na agresywny marketing, natomiast wierzę w rzetelne przygotowanie i racjonalność.
            Informacji szukam na zarabiajnaforex.pl, forexpolska.pl, na różnych forach tam gdzie jest w miarę obiektywny stosunek do foreksu tzn. nie zniekształcony marketingowo.
            • Gość: promocjefx Re: Konkursy forex IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.06.13, 10:46
              Witam,

zapraszam na nowo powstałą stronę o konkursach i promocjach organizowanych przez brokerów foreks i kantory internetowe promocjefx.pl/
              pozdrawiamy

zespół promocjefx.pl
    • tradero Re: Konkursy forex 13.07.15, 00:33
      konkursy forex sa niezbednym źródłem wiedzy szczegolnie dla początkujących
      • pacman35 Re: Konkursy forex 23.12.15, 08:24
        Ktoś z was bral u dział w tym konkursie?
        www.highsky.pl/konkurs-21#buttonsTop
        • bear66 Re: Konkursy forex 12.01.16, 23:38
          Ostatnio właśnie myślałem nad tym konkursem, ale nie wiem czy on ciągle jest aktywny. Z tego co czytałem byl on do 30.10.2015. Może niedługo dadzą jakiś nowy konkus :)
          • janosik71hej Re: Konkursy forex 16.01.16, 20:29
            Tu jakis nowy kunkurs od Hot Forex. www.hotforex.com/pl/landing-pages/currency-wars.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka