Dodaj do ulubionych

Problem z odsetkami kredytu

IP: *.cdma.centertel.pl 03.05.12, 23:16
Zaciągnęłam kredyt 1.05, następnego dnia(2.05) zostały mi pobrane odsetki dlatego postanowiłam spłacić ten kredyt w tym samym dniu czyli 2.05, i nie wiem dlaczego odsetki pobrano mi jeszcze 3.05 kiedy to już nie mam tego kredytu. czy ktoś mi to wytłumaczy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Forex Re: Problem z odsetkami kredytu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.12, 23:20
      Next error. Pisz do organizatorów bo szykuję się najprawdopodobniej restart gry więc niech przynajmniej te główne usterki wyeliminują
    • k.malczewski Re: Problem z odsetkami kredytu 04.05.12, 01:08
      Proszę napisać do mnie w tej sprawie maila (potrzebuję login i nazwę komitetu), to sprawdzę, dlaczego się tak stało.
    • k.malczewski Re: Problem z odsetkami kredytu 04.05.12, 01:33
      Wczytałem się jeszcze raz w pytanie i wszystko wydaje się być w porządku. Odsetki od kredytu naliczane są w nocy w dniu następnym, z tym że biorą pod uwagę maksymalną sumę kredytu obecną w portfelu w danym dniu. Czyli jeżeli spłaciła Pani kredyt drugiego, to tego drugiego jeszcze Pani go miała, więc dlatego odsetki się naliczyły. Jest to rodzaj zabezpieczenia - inaczej byłaby możliwa sytuacja, w której komitet jednego i tego samego dnia bierze a następnie spłaca pożyczkę, nie płacąc od niej odsetek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka