Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 16:08 Jak mogę zmienić hasło w grze ? Z góry dziękuję za odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: team Re: Zmiana hasła IP: *.dynamic.mm.pl 09.05.12, 19:45 zmień hasło do poczty na gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
k.malczewski Re: Zmiana hasła 10.05.12, 12:52 Tylko proszę to robić ostrożnie, bo mieliśmy sytuacje, kiedy po zmianie hasła nie działało ani nowe, ani stare, a to jest sytuacja bez wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forex Re: Zmiana hasła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.12, 19:31 W jaki sposób można ostrożnie zmieniać hasło ? Odpowiedz Link Zgłoś
k.malczewski Re: Zmiana hasła 10.05.12, 22:30 Dobre pytanie :) Ale jeżeli ktoś do mnie pisze, że zmieniał hasło i nie działa mu żadne z nich, to moje pierwsze przypuszczenie jest takie, że ktoś po prostu pomylił się podczas wpisywania nowego lub źle je zapamiętał. My nie mamy dostępu do haseł, ani żadnych chodów na gazecie.pl, tak więc nie jesteśmy w stanie później pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś