Dodaj do ulubionych

Hojarska... DO PIERDLA!!!!

IP: *.na.21stcentury.net 10.05.02, 04:12
Chyba juz najwyzszy czas zeby poslanke Hojarska wyslac tam gdzie jej miejsce...
W PIERDLU i zakonczyc te jawne kpiny z ludzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: mk Re: Hojarska... DO PIERDLA!!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.80.2.* 13.05.02, 15:18
      Człowieku !

Nie pisz takich rzeczy ! Lepiej się pakuj i spier..... Hojarska Cię dopadnie
      jak zostanie komisarzem ds eksterminacji zdrajców Ojczyzny ! Jej mąż został
      porwany przez Piskorskiego i Balcerowicza, ona cierpi a Ty z tym pierdlem.
      • Gość: Marek Re: Hojarska... DO PIERDLA!!!! IP: *.na.21stcentury.net 18.05.02, 05:54
        Jej meza porwal Lepper bo byl zazdrosny.... A jak warcholy z samoobrony dojda
        do koryta bedzie przejebane. Jezeli o mnie chodzi to juz 14 lat temu zabraklo
        dla mnie miejsca....
    • Gość: okon AMEN !!! IP: *.mat.agh.edu.pl 13.05.02, 19:37
      -
    • Gość: Andrzej Re: Hojarska... DO PIERDLA!!!! IP: *.na.21stcentury.net 22.05.02, 04:47
      Ta pojebana poslanka Danuta mysli ze beda ja przywozic z pierdla na obrady
      sejmu. Jezeli cos takiego sie stanie to ja zrzekam sie obywatelstwa polskiego.
      • Gość: kicior Re: Hojarska... DO PIERDLA!!!! IP: *.cenowy.w.caffe8.comax.pila.pl 22.05.02, 22:51
        problem polega na tym ze w oczach Samoobrony Hójarska zostanie kolejna swieta
        meczennica, zwlaszcza jesli znajdzie sie w miejscu na ktore juz od dawna
        zasluguje
    • Gość: JA Hojarska... DO PIERDLA!!!! IP: *.acn.pl / 10.134.131.* 22.05.02, 22:56
      TO NIC NIE DA. NA WOLNOŚCI POZOSTANĄ WYBORCY SAMOOBRONY
      • Gość: jacek 2 Re: Hojarska... DO PIERDLA!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 22.05.02, 23:39
        Gość portalu: JA napisał(a):

> TO NIC NIE DA. NA WOLNOŚCI POZOSTANĄ WYBORCY SAMOOBRONY

Ich tez do pierdla , albo do czubkow!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka