Gość: pluck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 02:10 a kto kupi ponad 1000 kurtek jakie mi zostały na sprzedaż?? bankrut. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konread Re: Kto stracił, kto zyskał na ciepłej zimie 13.01.05, 06:36 Mogą jeszcze się sprzedać zimą tegorocznego lata;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau PIKNA TA ZIMA CO JEJ NI MA :-) IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 13.01.05, 07:15 oby tak do lata.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lampyogrodowepl Re: Kto stracił, kto zyskał na ciepłej zimie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 08:21 No ja na pewno zyskałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me.and.music Re: Kto stracił, kto zyskał na ciepłej zimie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 08:32 Zyskałem na samopoczuciu,nie mam zimowego doła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JCK Re: Kto stracił, kto zyskał na ciepłej zimie IP: *.biol.us.edu.pl 13.01.05, 09:33 Spoko bez paniki, trzymaj te kurteczki, trzymaj... jeszcze se na niech odbijesz podwojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kto stracił, kto zyskał na ciepłej zimie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 09:45 A ja się nie martwie,lato czy zima ja mam robote w domu!!!Chcecie kajko69@o2.pl temat Praca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Letnik ZIMA PRECZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:36 Zima to najgorsza pora roku. Zwlaszcza w Polsce, pora ta potęguje szarość i wschodni charakter naszego kraju. A co do biznesu kt, traci na lagodnej zimie? Gdyby pogoda zima byla zawsze jak w tym roku problemow by nie bylo. Wiec moze natura sie w koncu zlituje nad naszym krajem i zima juz nigdy nie wroci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: Kto stracił, kto zyskał na ciepłej zimie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 11:18 Ładną mamy wiosnę tej zimy Jest OK Ale pieniędzy i tak braknie na ogrzewanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec TBS-u Zyska MTBS i PEC - straci lokator IP: 81.210.69.* 13.01.05, 11:28 W Rudzie Slaskiej w TBS-ie przy ulicy kubiny 5 sprawa jest oczywista. Rece zacieraja bezkarni pracownicy PEC-u oraz MTBS-u w Tarnowskich Gorach. MTBS podpisal umowe z PEC-em na dostawe ciepla dla budynku TBS przy ul. kubiny w rudzie slaskiej, na nierelane wartosci nawet w warunkach srogiej zimy. Efekt jest taki ze mieszkancy placa horendalne rachunki za cieplo a konkretniej za ( nierealna ) zamowiona moc cieplna. Sytuacja taka : Dwoch sie dogadalo a trzeci placi. Tym trzecim jestesmy my miezkancy. Najgorsze jest to ze nawet organ kontrolny spolek miejskich taki jak prezydent miasta Ruda Slaska nie reaguje w tej sprawie. To skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: Zyska MTBS i PEC - straci lokator IP: *.retsat1.com.pl 13.01.05, 18:29 I dobrze wam tak - kozie syny. Idota zawsze zostanie idiotą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzelec Kozioł kopie fundamenty IP: 62.121.128.* 13.01.05, 12:05 Przeczytałem, że Pan Kozioł (rzecznik Budimeksu - zapewne wykształcony ten Kozioł), "kopie fundamenty". Wniosek?: na łagodnej zimie zyskają producenci zniszczonego "kopaniem fundamentów" obuwia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yan Re: Kto stracił, kto zyskał na ciepłej zimie IP: *.ifd.uni.wroc.pl 13.01.05, 12:53 Sczyt idiotyzmu. Zamiast sie naprawde cieszyc, ze mozna w miare latwo dojechac do pracy, oszczedzic na ogrzewaniu i grubych ciuchach, budowac drogi i mieszkania to wciaz slysze kretynskie tesknoty za sniegiem, plucha, zatorami, mrozem i innymi koszmarami zimy. Najbardziej denerwuja mnie przepowiadacze pogody, ktorych cos sie dziwnie namnozylo. Myslec troche i korzystac z cieplej zimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Kto stracił, kto zyskał na ciepłej zimie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 13:34 "Rok temu media informowały o kolejkach, które stoją pod bramą kopalni soli w Kłodawie. Dziś jest odwrotnie". Jak człowiek żyjący z pióra może napisać podobny idiotyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
blacky35 Re: Kto stracił, kto zyskał na ciepłej zimie 13.01.05, 17:34 tez to zauwazylem przeciesz to kretynskie. Ale swoja droga ciekawe jak jest odwrotnie. Wybnikalo by ze to koplania w klodawie stoi gdzies w kolejce tylko nie bardzo wiadmo gdzie no i po co. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-b Re: Kto stracił, kto zyskał na ciepłej zimie 13.01.05, 15:16 Posypywanie dróg solą to bandytyzm! Jakoś mi nie żal producentów soli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcu Re: Kto stracił, kto zyskał na ciepłej zimie IP: *.avamex.krakow.pl 13.01.05, 17:09 jakie kurtki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary6 Re: Kto stracił, kto zyskał na ciepłej zimie IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.05, 19:51 Pani zimo coś ty zrobiła ,nie jednemu bizmesowi guza żeś nabiła... Odpowiedz Link Zgłoś