Gość: waw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 19:45 czemu tak malo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zib Re: 4,2 mln zł kary dla TP SA IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 20:27 500-setna kara nałożona na wytwór złodziejskiej dzialalności kluczyka,tylko że dotychczas tepsa nie zapłaciła zadnej. Odpowiedz Link Zgłoś
viru123 Re: 4,2 mln zł kary dla TP SA 13.04.05, 22:04 Ciekawe czy ten Urząd zajął się juz przymusem przejścia abonentów T.P.S.A. mających nieszczęśliwie ISND na nowe o około 30% droższe taryfy? Jakoś cisza o tym. PRZECIEŻ TO PRAWDZIWY SKANDAL !!! Ja nie mam wyboru. Tu gdzie mieszkam moge mieć telefon stacjonarny tylko w tepsie. I gratuluję temu monopoliscie poczucia humoru. W dzien śmierci naszego Ojca Świętego nie zrobili w tepsie święta i ci którzy mają darmowe weekendy i wieczory bólili za nie cały dzień. Gdzie w tym planie święta są darmowe. To tak na marginesie..... przecież to nie było żadne święto. Odpowiedz Link Zgłoś
m.matkowski Re: 4,2 mln zł kary dla TP SA 14.04.05, 08:43 CICHO!!! Jest taki kawal: Przychodzi facet do fryzjera. Okazuje sie ze bedzie go strzygl praktykant. Strzyze go i nagle niechcacy go skaleczyl w ucho. Podbiega Mistrz (M) i chce z piaczy walnac Praktykanta (P). P zrobil unik i doskal Klient (K). M przeprosil i P strzyze dalej. Jak sie mozna domyslec P znowu skaleczyl K. Sytacja si powtarza M podbiega, chce przypier..c P, ale znowu dostaje K. M znowu przeprosil i P strzyze dalej. M na chwile sie obrocil. P caly w nerwach i ciech ... odcial K ucho. Na co K: - Panie wez pan to ucho kopnij pod krzeslo bo pana szef mnie chyba tym razem zabije. I wlasnie tak to widze. Jak w koncu ktos karze TePsie zaplacic te kary, to normalnie nie wiem z czego zaplace abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.69 Błękitna Linia to walenie grochem o ścianę. 14.04.05, 09:28 Miałem okazję składać tą drogą reklamację. Dzwoniłem przynajmniej trzy razy, za każdym razem rozmawiając z kimś innym zaczynałem od początku swoje wywody. Efektu nie było do chwili wysłania pisma poleconego. Ta cała Błękitna linia istnieje po to, aby zniechęcić klienta do składania jakichkolwiek skarg czy reklamacji. Mniej cierpliwy machnie ręką i zapłaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: 4,2 mln zł kary dla TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 08:51 Wszystko to prawda m -c temu zlozylam skarge i nie mam odpowiedzi ..Zalatwiaja wszbko "w swoim kierunku (tam gdzie widza korzysci) nic w strone abonenta Odpowiedz Link Zgłoś