skipper_ 06.06.05, 21:42 a wszytsko za pieniadze podatnikow... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: da Chyba Rozbrat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:44 www.tylkopolityka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menuet pączkowanie? IP: *.com / *.com 06.06.05, 21:54 I am lost . To w tym prawicowym zarządzie są jeszcze lewicowcy ? A może kazdy co ma inne zdanie niż Dvorak i A.Kublik jest czerwony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandada Re: pączkowanie? IP: *.ceron.pl 06.06.05, 22:19 Taki Hołyński to sobie może być związany z lewicą, bo przecież w jego gestii nie pozostają decyzje personalne czy programowe. A "lewicowość" rozumiana jest szeroko: od Ikonowicza do Belki - gospodarczo dzień i noc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Rozłam w zarządzie TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 22:53 Czas zrobić tam porządek ! Nowe otwarcie - to bezład i pogarszająca się TV. Dość już mam i Dworaka i Wańkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g-33 Podziemie internetowe IP: *.chem.usu.edu 06.06.05, 23:18 To jest rozkaz dzienny polskiej Armii Republikanskiej KGB probuje poprzez Francje i Niemiecy ograniczyc nieograniczona ekspansje militarna RP w celu ochrony obywateli polskich w kraju i zagranica przed niewolnictwe sluzby zasadniczej w NATOP jak to mam miejsce w okupowanej przez Rosje i USA Grecji. Rozkazuej sie nie adresowanie obywateli Francji szczegolnie kobiet a adresowanie na "ku.." we wszystkch miejscach publicznych i czekanie na reakcje Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś