fritz.fritz 17.01.06, 13:14 Jestem ciekawy ile podaktow zaplaca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex-alexander Re: Biedronka sprzedała za ponad 5 mld 17.01.06, 13:28 fritz.fritz napisał: > Jestem ciekawy ile podaktow zaplaca? PAL LICHO PODATKI. MNIE CIEKAWI JAK SA PRZESTRZEGANE PRAWA PRACOWNIKOW. MOZE KTOS Z BIEDRONKI COS NAPISZE. PODYSKUTUJEMY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: Biedronka sprzedała za ponad 5 mld IP: *.isw.intel.com / *.isw.intel.com 17.01.06, 14:12 Przestrzeganie praw pracowniczych w centrali jest na najwyższym poziomie. Od czasu rozpoczęcia nagonki, bardzo zwracają uwagę aby wszystko było zgodnie z prawem. Nie pozwalają na pracę po godzinach... Inna kwestia czy jakiś cymbał z Koziej Wólki nie znęca się nad pracownikami bo jest "kierownikiem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość biedronkowiec Re: Biedronka sprzedała za ponad 5 mld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 20:10 Tia.... Ciekawe w której centrali ... tej na Postępu w Wa-wie, czy tej w Kostrzyniu :) JMD to obozy pracy - zawsze się tam zasuwało po 10h albo lepiej na dobę. I to niezależnie, czy w starej, czy nowej centrali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~japonka Re: Biedronka sprzedała za ponad 5 mld IP: 83.238.134.* 01.08.06, 08:10 Na Postępu, praca 8h dziennie, WOLNE week-endy... Urlop w dowolnym momencie... Więcej pisać mi się nie chce, bo znając opinię o firmie to i tak nikt nie uwierzy... ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: Biedronka sprzedała za ponad 5 mld IP: *.isw.intel.com / *.isw.intel.com 17.01.06, 14:14 Pewnie tyle ile wyjdzie z wyliczenia i nie będą to miliardy tylko miliony. Pamiętaj że ciągle inwestują a marże mają niskie. Odpowiedz Link Zgłoś