Dodaj do ulubionych

Biedronka sprzedała za ponad 5 mld

17.01.06, 13:14
Jestem ciekawy ile podaktow zaplaca?
Obserwuj wątek
    • alex-alexander Re: Biedronka sprzedała za ponad 5 mld 17.01.06, 13:28
      fritz.fritz napisał:

> Jestem ciekawy ile podaktow zaplaca?
      PAL LICHO PODATKI. MNIE CIEKAWI JAK SA PRZESTRZEGANE PRAWA PRACOWNIKOW. MOZE
      KTOS Z BIEDRONKI COS NAPISZE. PODYSKUTUJEMY.
      • Gość: Misio Re: Biedronka sprzedała za ponad 5 mld IP: *.isw.intel.com / *.isw.intel.com 17.01.06, 14:12
        Przestrzeganie praw pracowniczych w centrali jest na najwyższym poziomie. Od
        czasu rozpoczęcia nagonki, bardzo zwracają uwagę aby wszystko było zgodnie z
        prawem. Nie pozwalają na pracę po godzinach...
        Inna kwestia czy jakiś cymbał z Koziej Wólki nie znęca się nad pracownikami bo
        jest "kierownikiem".
        • Gość: gość biedronkowiec Re: Biedronka sprzedała za ponad 5 mld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 20:10
          Tia.... Ciekawe w której centrali ... tej na Postępu w Wa-wie, czy tej w
          Kostrzyniu :) JMD to obozy pracy - zawsze się tam zasuwało po 10h albo lepiej na
          dobę. I to niezależnie, czy w starej, czy nowej centrali.
          • Gość: ~japonka Re: Biedronka sprzedała za ponad 5 mld IP: 83.238.134.* 01.08.06, 08:10
            Na Postępu, praca 8h dziennie, WOLNE week-endy...
            Urlop w dowolnym momencie...

Więcej pisać mi się nie chce, bo znając opinię o firmie to i tak nikt nie
            uwierzy... ;(((
    • Gość: Misio Re: Biedronka sprzedała za ponad 5 mld IP: *.isw.intel.com / *.isw.intel.com 17.01.06, 14:14
      Pewnie tyle ile wyjdzie z wyliczenia i nie będą to miliardy tylko miliony.
      Pamiętaj że ciągle inwestują a marże mają niskie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka