Gość: robo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.04.06, 13:48 Odkąd GW stała się monotematyczna (radio maryja,rydzyk,pis) bardzo brakuje codziennej, CIEKAWEJ gazety. Ja na pewno spróbuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ro Re: Inwazja "Dziennika" pochłonie 100 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 19:59 Mmam to samo odczucie. I ciągle piszą o gejach, co mnie zupełnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifa Re: Inwazja "Dziennika" pochłonie 100 mln zł IP: *.e-wro.net.pl 13.04.06, 23:43 dobrze chociaż ,że już nie piszą ciągle o demokratach.pl. Za to przerzucili się na codzienną dawke z życia o.Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy K. Re: Inwazja "Dziennika" pochłonie 100 mln zł IP: *.acn.waw.pl 16.04.06, 09:32 a ja właśnie zastanawiam sie czy nie zrezygnować z Newsweeka? Wiele artykułow grzeszy nadmierną płytkością. Od takiej Polityki dzielą go lata świetlne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kankunnen Re: jerzy K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 22:09 Potwierdzam,Polityka bardziej do mnie przemawia niż Newsweek a GW?W GW doceniam coraz bardziej dalsze strony od tych początkowych Odpowiedz Link Zgłoś