Gość: Kasiaaa IP: *.client.attbi.com 08.01.03, 02:04 Grrr... wkurzaja mnie te wszystkie reklamy !!! Jak najbardziej powinni to zlikwidowac, czy wy tez tak myslicie? Wpiszcie sie jezeli mnie popieracie !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbig4 Re: Internautów najbardziej wścieka spam IP: *.zipnet.com.pl 08.01.03, 07:41 Kiedyś dostawałem ok. 10 maili reklamowych dziennie czyli spamu. Po zastosowaniu 90 reguł wiadomości w programie pocztowym i zablokowaniu 140 nadawców ilość ta spadła do 1-2 dziennie. Może to jest sposob? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas3d Re: Internautów najbardziej wścieka spam IP: *.multipc.com.pl / 192.168.12.* 08.01.03, 08:55 Zeczywiście spam może być denerwujący, jest tylko jedno ale, jeżeli internauci nie chcą coraz częściej widzieć informacji w stylu: "od dziś serwis jest płatny wyślij SMS na numer XXXX aby otrzymać kod dostępu. Koszt 9zł+VAT." ,to muszą się pogodzić ze wszelkimi formami reklamy. Przecież rozwój internetu pochłania olbrzymie kwoty i ktoś MUSI TO ZAPŁACIĆ. To jak z telewizją - chcesz hity filmowe to musisz się liczyć że potną go reklamami. No chyba że szanowni przedmówcy są za wprowadzeniem stałego abonmentu za dostęp do sieci w stylu rdiowo-telewizyjnym. Rozwiązanie jest proste: kilka skrzynek e-mail oficjalne i prywatne. ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Internautów najbardziej wścieka spam IP: *.oepd.com.pl 08.01.03, 09:37 Mnie też wścieka każda reklama z tym, że w internecie mam szansę odpowiedzieć - napisać iż sobie nie życzę wstawić blokadę do skrzynki pocztowej, natomiast w innych mediach jakimi są TV i Radio oficjalny spam zatyka mi gardło gdy podczas Wigilii pojawia się reklama podpasek, pieluch czy papieru toaletowego - to też jes spam tylko że nie mam szans się go pozbyć. Pytanie do Gazety Wyborczej - wkurzają mnie reklamy które wpychają się na artykuły - szczególnie o gospodarce - rozcinajac je i zasłaniając tekst. To jest prawdziwy SPAM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas3d Re: Internautów najbardziej wścieka spam IP: *.multipc.com.pl / 192.168.12.* 08.01.03, 20:57 Gość portalu: Krzysztof napisał(a): > Pytanie do Gazety Wyborczej - wkurzają mnie reklamy które > wpychają się na artykuły - szczególnie o gospodarce - rozcinajac > je i zasłaniając tekst. To jest prawdziwy SPAM !!!! Krzysiu jasne że takie reklamy jak top layer, poltergeist, brandmark itp są denerwujące. Ale są również skuteczne. A za skuteczność płacą sponsorzy i dzięki temu możesz w ogóle czytać te artykuły. Inaczej zostanie ci tylko kiosk i płacenie za gazety. Odpowiedz Link Zgłoś