Gość: Maciek IP: 212.182.14.* 01.04.03, 18:17 Nie dziwi mnie to, biorąc pod uwagę wygórowane ceny UPC. Inwestycja w naziemny zestaw analogowy zwraca się po 3 miesiącach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: UPC Polska: Kabel ma się źle IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.03, 18:19 Wygórowane ceny i ciagły brak odbioru telewizji,nie dziwię się.Obłęd. Chyba sie przepiszę do aster. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: UPC Polska: Kabel ma się źle IP: *.mgt.pl / 192.168.1.* 01.04.03, 21:41 Gość portalu: marta napisał(a): > Wygórowane ceny i ciagły brak odbioru telewizji,nie dziwię > się.Obłęd. Chyba sie przepiszę do aster. Ciągły brak? Mieszkam na Mokotowie i od dawna nie było żadnej przerwy w odbiorze. Kiedyś miałem Astera - koszmar. Ciągle coś wyłączali, jakość obrazu była tragiczna i ciągle przestawiali kolejność stacji TV. Nie dziękuję, postoję na siedząco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoq Re: UPC Polska: Kabel ma się źle IP: *.chello.pl 02.04.03, 15:08 Wlasnie. Mam UPC od 2 lat + chello. I mimo sporadycznych awarii dziala dobrze, jedynym 'minusem' a w sumie dwoma sa: 1. Limit 15Giga/m-c 2. Brak TVN24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TeleDemon No pwnie że liczba Abonentów będzie spadać IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 16:38 Bo UPC TK jest Monopolistą! Nielegalne praktyki są na pierwszym miejscu np. 1 - Nie podpisanie umowy z VIVĄ POLSKA, bo ma interes swój w tym wraz z MTV 2 - Dlaczego nie pojawił się POLSAT SPORT w UPC TK Katowice, a no dla tego, że spadła by sprzedaż CANAL+ MULTIPLEX (z której UPC ma największe przychody) z tego samego powodu nie ma także "ale kino!" bo jest zbliżony ofertą do CANAL+ MULTIPLEX 3 - Jest także cicha umowa z TVP żeby UPC nie włączało tvn 24, bo spadła by oglądalność TVP 3 gdyby, UPC włączyła tvn 24 to TVP wyszłaby z platformy należącej do UPC - CYFRY + i ta platforma stała by się nierentowna, a UPC miałoby jeszcze większe problemy finansowe. 4 - Także mało uczciwe wobec klientów jest płacenie w różnych miastach polski za tą samą ofertę różnych stawek abonamentu. To znaczy tyle, że klienci płacący więcej płacą za tych, którzy płacą mniej. www.strona.teledemona.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
longplay Srutu tu tu majtki z drutu 02.04.03, 21:06 Główną przyczyną strat UPC jest wysokość zaciągniętych zobowiązań. Odsetki od kredytów i pożyczek. Proszę wziąść pod uwagę, że obecne UPC za system w Polsce wraz z Wizją TV zapłaciło ponad jeden miliard dolarów. Abonent kosztował około (be zWizji TV) 800 dolarów ! To nigdy nie ma prawa się zwrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: UPC Polska: Kabel ma się źle IP: *.chello.pl 02.04.03, 17:45 Interent i jakośc odobioru jest OK, nie odnotowuje żadnych przerw, tylko denerwuje mnie czasami chamskie zachowanie jak zabranie rok temu w nocy jak złodziej programu BBC Prime a teraz zapowiadanie od ponad trzech miesiecy ( "zatwierdzony do emisji") w/w programu i nic. Wyjątkowo lekceważący stosunek do klientów !!! Odpowiedz Link Zgłoś