Gość: mol Kobiety na budowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 08:50 A chłopy do policji i na grzyby (trasa Siedlce-Warszawa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Kobiety na budowy IP: 217.153.221.* 05.12.06, 11:00 "Czas zmienic stereotyp, ze kobiety sa slabsze fizycznie od mezczyzn" Ciekawe jak? Dajac kobieta sterydy? Odpowiedz Link Zgłoś
angels_dont_kill Re: Kobiety na budowy 05.12.06, 16:27 A ja chce pracować na budowie, ale do końca studiów jeszcze ho ho i jeszcze troche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Kobiety na budowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 17:10 ciekawe czy kobieta sobie poradzi jak bedzie musiala wepchac taczke z 200kg cementu na 3 pietro Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz9812 Kobiety na budowy 05.12.06, 17:18 dobry pomysl ale ciekawe jak taka kobitka bedzie jeczala jak bedzie musiala pchac taczke z 200 kg cementu na 3 pietro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andi Kobiety na budowy IP: 86.42.10.* 10.12.06, 07:57 niech sam minister wysle swoja zone na budowe do roboty i niech pouklada na kolanach przez tydzien plytki ciekaw jestem co mu powie,a moze by tak dzieci pan wyslal do roboty a wy sie bedziecie dalej bawic w rzadzie za ich zaplacone podatki co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Kobiety na budowy IP: *.toya.net.pl 14.12.06, 13:45 od kiedy kobiety są słabsze emocjonalnie??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Kobiety na budowy IP: *.crowley.pl 15.12.06, 08:53 Jestem z zawodu sztukatorem (związane z budownictwem). Skończyłam szkołę w 1995r. od tamtej pory w swoim zawodzie przepracowałam 3 miesiące.Słyszałam tylko że kobiet nie przyjmujemy w końcu załapałam się do prywatnej firmy ale praca była tylko na 3 miesiące, moja koleżanka dostała się do PKZ bo przedstawiła przepis że na iluś tam facetów musi przcować ileś kobiet. Przyjeli ją oczywiście z wielką łaską. W klasie było około 20 dziewczyn pracę z tego co wiem dostała tylko ona. Gdzie na budowie będą chcieli BABY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Kobiety na budowy IP: *.devs.futuro.pl 16.02.07, 14:54 Moim zdaniem nie jest to zły pomysł aby kobiety związały się z budownictwem, nie chodzi o to aby dźwigały ciężary itp, tylko zajmowały się pracą wykończeniową, a to już jest w miarę lekka praca.Po co taka Pani ma siedzieć na kasie za 500 zł, mieć odpowiedziałność finansową i wstrzymywac swoje potrzeby skoro może zarobić zdecydowanie więcej i tez moze nawet wykonywać o wiele pzryjemniejszą pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Kobiety na budowy IP: 195.164.254.* 18.04.08, 13:52 co w tym złego że kobiety chcą układać płytki,malować...? każdy robi to co lubi.Fajna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś