Gość: janosik IP: *.bethere.co.uk 24.03.07, 23:43 złodzieje, oddajcie kasę za zus Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaczoland Atakuje Re: Wiesław Walendziak: polityka to zamknięty roz IP: *.dhcp.embarqhsd.net 25.03.07, 03:24 Polityka to w Polsce wciaz "otwarty rodzial" dla wszelkiej masci populistow, cwaniaczkow, nieudacznikow, czy tez calkiem zwyczajnych oszustow (Nikodem Dyzma sie klania!)... Niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Wiesław Walendziak: polityka to zamknięty rozdzia IP: 86.42.0.* 25.03.07, 06:56 dla mnie zawsze będziesz gnojkiem gnojku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madA też go tak pamiętam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 15:21 Artykuł jest sensowny. Ale ten facet mi sie niepodobał nigdy. tą willę w lesie to chyba będzie musiał oddać. Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Wiesław Walendziak: polityka to zamknięty rozdzia 25.03.07, 09:09 Ma rację.Polityka w polskim wydaniu jest czymś niemoralnym:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Tak oto z nikogo IP: *.CNet2.Gawex.PL 25.03.07, 09:24 partia robi kogoś.Witaj komuno. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_hiacynt_wielki Wpierw nabrał łapówek,nakradł a teraz smieje sie 25.03.07, 10:16 prosto w oczy, jeszcze wywiady w mediach udziela jak to teraz jest fajnie... Pierwszy milion ukrasc trzeba pozniej juz jakos bedzie...ot Polska wlasnie... Odpowiedz Link Zgłoś
premier_hiacynt_wielki Jarosław Kaczyński - czy ty myslisz ze podpisanie 25.03.07, 11:23 licznych kontraktow z ta firma i pozniejszy awans Walendziaka do tej firmy to jest zbieg okolicznosci? JEsli tak myslisz to jestes wielkim naiwniakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madA Okoliczność zbiegająca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 15:24 moją religią jest(była?) bezmyślność - uraziłes moje uczucia religijne zarzucając mi takie niegodziwości, jak myślenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FUJI Re: A Oleksy sypie mafii SLD i bardzo dobrze... IP: *.hsd1.ca.comcast.net 26.03.07, 00:04 Alez to gang ta SLD, PARTIA HITLEROWSKA PRZY NIE TO GRUPA MINISTRANTOW. Banda gnoi i zlodzieji te Olejniczaki, Kwasy Millery i inne. Oleksy jakby chcial sie zrechabilitowac. Coz w koncu to byl uczciwy partyjniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm vice-prezes Prokom Inv. LOL IP: *.jmdi.pl 25.03.07, 19:30 ciekawe jakie długi Krauze spłaca pampersowi tą prezesurą i ilu jeszcze złodzieji z AWS znalazło koryto u tego "byznesmena" od przewałów Odpowiedz Link Zgłoś