Dodaj do ulubionych

Wiesław Walendziak: polityka to zamknięty rozdział

IP: *.bethere.co.uk 24.03.07, 23:43
złodzieje, oddajcie kasę za zus
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaczoland Atakuje Re: Wiesław Walendziak: polityka to zamknięty roz IP: *.dhcp.embarqhsd.net 25.03.07, 03:24
      Polityka to w Polsce wciaz "otwarty rodzial" dla wszelkiej masci
      populistow, cwaniaczkow, nieudacznikow, czy tez calkiem zwyczajnych
      oszustow (Nikodem Dyzma sie klania!)... Niestety!
    • Gość: autor Wiesław Walendziak: polityka to zamknięty rozdzia IP: 86.42.0.* 25.03.07, 06:56
      dla mnie zawsze będziesz gnojkiem gnojku
      • Gość: madA też go tak pamiętam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 15:21
        Artykuł jest sensowny. Ale ten facet mi sie niepodobał nigdy. tą willę w lesie
        to chyba będzie musiał oddać.
    • maria-anna Wiesław Walendziak: polityka to zamknięty rozdzia 25.03.07, 09:09
      Ma rację.Polityka w polskim wydaniu jest czymś niemoralnym:(
    • Gość: he Tak oto z nikogo IP: *.CNet2.Gawex.PL 25.03.07, 09:24
      partia robi kogoś.Witaj komuno.
    • premier_hiacynt_wielki Wpierw nabrał łapówek,nakradł a teraz smieje sie 25.03.07, 10:16
      prosto w oczy, jeszcze wywiady w mediach udziela jak to teraz jest fajnie...
      Pierwszy milion ukrasc trzeba pozniej juz jakos bedzie...ot Polska wlasnie...
      • Gość: 007 podpisz się to ci uwierzę IP: *.icpnet.pl 25.03.07, 10:56
        • premier_hiacynt_wielki Jarosław Kaczyński - czy ty myslisz ze podpisanie 25.03.07, 11:23
          licznych kontraktow z ta firma i pozniejszy awans Walendziaka do tej firmy to
          jest zbieg okolicznosci? JEsli tak myslisz to jestes wielkim naiwniakiem
          • Gość: madA Okoliczność zbiegająca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 15:24
            moją religią jest(była?) bezmyślność - uraziłes moje uczucia religijne
            zarzucając mi takie niegodziwości, jak myślenie.
      • Gość: FUJI Re: A Oleksy sypie mafii SLD i bardzo dobrze... IP: *.hsd1.ca.comcast.net 26.03.07, 00:04
        Alez to gang ta SLD, PARTIA HITLEROWSKA PRZY NIE TO GRUPA MINISTRANTOW. Banda
        gnoi i zlodzieji te Olejniczaki, Kwasy Millery i inne. Oleksy jakby chcial sie
        zrechabilitowac. Coz w koncu to byl uczciwy partyjniak.
    • Gość: hm vice-prezes Prokom Inv. LOL IP: *.jmdi.pl 25.03.07, 19:30
      ciekawe jakie długi Krauze spłaca pampersowi tą prezesurą i ilu jeszcze
      złodzieji z AWS znalazło koryto u tego "byznesmena" od przewałów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka