megasceptyk 29.04.07, 12:05 A pozostałe 10% ma jeszcze konto w PKO BP. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
www.e-biznes24.eu bo sami nie wiedzą co tak naprawdę bank może 29.04.07, 12:15 im zaoferować. Ja ostatnio zawiodłem się w BZWBK. Odpowiedz Link Zgłoś
michust Re: bo sami nie wiedzą co tak naprawdę bank może 29.04.07, 12:57 hmm bzwbk otwarlem tam konto w 1996 bo firma w ktorej pracowalem polecila ten bank (pierwsze moje konto) i latwo bylo je otworzyc niestety z kazdym rokiem krzywa jakosci uslog byla krzywa malejaca ostatecznie zostal mbank bzwbk nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
junkiers ja tez - wciaz mnie jeszcze calkiem nie okradli! 29.04.07, 14:03 choc oplaty biora niezle a odsetek prawie wcale nie daja... slowem - jak na moje male wymagania - jest cool! nie tak jak w Anglii... tam moj braciszek ciagle z ich usloog niezadowolony... rozbestwil sie z dobrobytu!!! haha hahah! Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Lubię te sponsorowane badania i artykuły... 29.04.07, 19:03 Lubię te sponsorowane badania i artykuły... Jacy Polacy są zadowoleni ze swoich łupieskich banków ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maecki Re: 90 proc. Polaków zadowolonych ze swojego bank IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 29.04.07, 12:31 megasceptyk napisał: > A pozostałe 10% ma jeszcze konto w PKO BP. Wlasnie, jakie to proste :-) Mialem tam konto raz, przez kilka m-cy, i nigdy wiecej nie chce miec z tym bankiem do czynienia. Od 5 lat w BPH i jestem bardzo zadowolony, az tak, ze nawet kredyt hipoteczny tam wzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Ja też miałem w tej ku..ej szopce konto. 29.04.07, 21:33 I cała Polska na tej samej zasadzie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: 90 proc. Polaków zadowolonych ze swojego bank 29.04.07, 12:45 Nie ma to jak propaganda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qe 90 proc. Polaków niezadowolonych ze swojego banku IP: *.110.192.213.cable.satra.pl 29.04.07, 13:43 nie ma na co zmienić brak alternatywy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uli 90 proc. Polaków zadowolonych ze swojego banku IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 29.04.07, 16:36 Ja kiedyś też byłem zadowolony z MBanku. Do czasu aż otworzyłem konto w banku w UK. Oni naprawdę wiedzą co to jest obsługa klienta i warunki jakie daja. W ciągu 3 lat bank nie pobrał pensa za prowadzenie konta, przelewy, karty debetowe/kredytowe, a odsetki naliczane są powyżej inflaacji. Polskie banki to jak Trzeci Swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk "90 proc. Polaków zadowolonych ze swojego bank" 29.04.07, 18:23 Artykul jest skandaliczna reklama sytuacji na polskim rynku bankowym zas sondaz pozbawiony najmniejszego sensu i zupelnie niewiarygodny. Stad zreszta nie bylo takiego odwaznego nawet w GW zeby autoryzowac to debilna indoktrynacje majaca utwierdzic uzytkownikow polskich bankow w ich "zadowoleniu" z uslug bankowych. Polskie uslugi bankowe naleza do jednych z najdrozszych w Europie jesli nie na swiecie, korzystaja z bardzo latwego jako ze zupelnie niezaspokojonego rynku. Taka sytuacja jest konsekwencja faktu, ze polskie instytucje sprawujace dotychczas nadzor na polskim sektorem bankowym dbaly glownie o interesy bankow a nie ich klientow tak jak wynikaloby z ich mandatu nadzorowania bankow z ramienia organow panstwowych. Czeste samozadowolenie Balcerowicza z faktu polscy klienci bankow nie potracili pieniedzy na skutek bankow bankructwa zle kontrolowanych nie zmienia faktu, ze nadzor nad bankami w Polsce nie byl sprwowany w interesie polskich klientow tylko w interesie swiatowej finansjery. Stad taka drozyzna uslug bankowych i samowola bankow, ktore konkurencje zastapily cicha zgoda na niewiele rozniace sie taryfy i %. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mONTERO To wszystko dzieki Skrzypkowi i SKOK-om! IP: *.dial.bell.ca 29.04.07, 19:23 Inaczej wszystkie banki bylyby w obcych rekach jak za Walesy! Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a W Polsce też jest jeden taki bank - LukasBank 30.04.07, 11:44 Kiedyś był taki mBank, ale wprowadził opłaty za przelewy, był jeszcze VW-Bank (miał dodatkowo fajną rzecz jak wypłata z wszystkich bankomatów w Polsce za friko gdy wypłacało się min. 400 zł), ale też zrobił się pazerny i zaczął kasować za konto. Teraz pozostał tylko LukasBank, który moim zdaniem uczciwie nie kasuje za nic, gdy trzymasz u nich pieniądze. Największy szajs z jakim miałem do czynienia do tej pory to banki PKO BP, BPH i ING - które obsługę i opłaty mają beznadziejne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Deutsche Bank IP: *.chello.pl 29.04.07, 18:59 Najlepszy bank do chwili obecnej, polecam DEUTSCHE BANK . Fajna, profesjonalna i miała obsługa. Ciesze się że jestem w tym banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deutsche Bank 90 proc. Polaków zadowolonych ze swojego banku IP: *.chello.pl 29.04.07, 19:00 Nie miała ale miła. przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Gazeto - nie bądź tubą propagandy banków !!! 29.04.07, 19:06 Gazeto - nie bądź tubą propagandy banków !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: 90 proc. Polaków zadowolonych ze swojego bank IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.07, 19:24 autor: deutsche bank poleca DB :) czyzby autopromocja :) Odpowiedz Link Zgłoś
rychu501 90 proc. Polaków zadowolonych ze swojego banku 29.04.07, 21:02 Miałem rachunek ror w bgż-cie ale bez mojej wiedzy i powiadamiania mnie podnosili mi opłaty za prowadzenie rachunku więc zrezygnowałem i mam w skoku gdzie nic nie płacę za prowadzenie rachunku mam za darmo kartę do bankomatu i 3% na ror-rze. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Haha, no to faktycznie dajesz czadu. 29.04.07, 21:38 Człowieku, podpal sobie włosy i weź młotek do gaszenia. Może ci to rozjaśni sytuację na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Sporo widać jest frajerów - płacą za konta i... 30.04.07, 11:39 ... jeszcze się z tego cieszą! :-P Odpowiedz Link Zgłoś