mut czyżby 28.05.07, 10:54 Czyżby obowiązkiem obywatelskim było założyć sobie konto ?? A może najlepiej jeszcze w jakimś zagranicznym banku (bo kolesie z PO+SLD wszystko sprzedali) który kroi frajerów na kilka(naście) złotych miesięcznie za to że zarabia na pieniądzach tych frajerów ?? Otóż nie ! Obyawtel tego kraju nie ma obowiązku posiadania konta i nic wam gnojki do tego, gdzie kto trzyma swoje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
stawo73 Jak nie chce mieć konta to jego sprawa. 28.05.07, 15:48 Jako liberał,tak pogardzany przez braci Kaczyńskich,uważam ,że prawo wolnego wyboru jest jedną z najwyższych wartości.Dlatego jeśli premier nie chce mieć konta to jest to wyłącznie jego sprawa.Nikomu tym nie czyni krzywdy i nie ogranicza w ten sposób niczyjej wolności.Dlatego też nie szukajmy dziury w całym.Jest naprawdę wiele spraw ,o które można mieć pretensję do Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Nie ma konta w banku: Ameryka kpi z Kaczyńskiego IP: *.cable.mindspring.com 28.05.07, 18:25 A boloomerg mer NEW YORK zarabia dolara na rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PJanek Już wiem skąd mają konta działacze SLD ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 20:07 Pewnie ktoś życzliwy im je założył i teraz to wyszło na jaw. Ciekawe czy ich posiadacze już o nich wiedzą? Można się domyślać dlaczego Premier boi się takich prowokacji. Tylko skąd On o nich wie? Odpowiedz Link Zgłoś
aniachomikowa Nie ma konta w banku: Ameryka kpi z Kaczyńskiego 29.05.07, 00:52 WSTYD MI, ZE JESTEM POLKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam nurot Re: Nie ma konta w banku: Ameryka kpi z Kaczyński IP: *.houston.res.rr.com 29.05.07, 05:40 prosze mnie przekonac dlaczego mam miec konto w banku, co to wnosi do mojego zycia i dlaczego bez konta w banku nie moge normalnie funkcjonowac? Cos Wam sie we lbach pomieszalo i ja Wam nie bede tlumaczyl co... Sami puknijcie sie tam gdzie trzeba i odpowiedzcie sobie na pytanie, kto kogo od czego uzaleznic probuje, kilka lat temu bylo prosciej - "co komu do jemu a jemu do komu", ale teraz medrcy polscy, co to za gwiazda betlejemska nie zdazyli beda sie na lokalnym rynku wymadrzac... Zamiast dyskutowac wygwizdajcie tych leni, ktorym sie nie chcialo za gwiazda podazyc... I tak na prawde, poza partyjnymi podzialami, odpieprzcie sie od konta premiera, bo g... Was to obchodzi i tyle samo wnosi do Waszych dywagacji. Odpowiedz Link Zgłoś
hens Nie ma konta w banku: Ameryka kpi z Kaczyńskiego 29.05.07, 07:11 Ble ble ble ....bardzo śmieszne,że nie ma konta. Jest coś bardziej śmiesznego - co trzeci amerykanin nie wie gdzie jest Nowy Jork,a co piąty nie przekroczył granic swojego stanu,a co dziesiąty ma problemy z czytaniem. To dopiero jaja.........a nie brak konta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasandra Nie ma konta w banku: Ameryka kpi z Kaczyńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 08:21 ....teletubisie gejami, kaczyński boi sie posiadać konto w banku...co jeszcze można zrobić aby pogrążyć i osmieszyć Polske..... wszyscy którzy głosowaliście na PIS bijcie sie w piersi i przepraszajcie normalnych obywateli...mam już serdecznie dość bzdur i głupoty w tym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: succour Re: Nie ma konta w banku: Ameryka kpi z Kaczyński IP: 88.156.75.* 29.05.07, 09:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: succour Re: Nie mam konta w banku! Gospodarka się rozpada? IP: 88.156.75.* 29.05.07, 10:00 Czyżby wolność wyboru kierowała z założenie na złą drogę. Wszystkich komentujących i wypowiadających się na temat kont bankowych odsyłam do ustawy zasadniczej. Może im się coś niecoś rozjaśni. Kto was panowie uczył demokracji, wolności wyboru i samostanowienia? Zadaję sobie pytanie: czy to możliwe, że w stadzie przewodzi krowa, która głośniej ryczy niż krowa, która więcej mleka daje. I odpowiadam szybko. Panowie są jak te ryczące krowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elektra Nie ma konta w banku: Ameryka kpi z Kaczyńskiego IP: 62.29.170.* 29.05.07, 12:00 To czy premier ma konto czy nie to Jego sprawa, ale żeby się do tego publicznie przyznawać.... żenujące Ciekawa jestem czym jeszcze Bliźniacy i ich rząd nas ośmieszy na międzybnarodowej arenie.... ps. choć brak konta dziwi mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
mannaznieba4 amerykański styl życia jest żałosny i nieśmieszny! 29.05.07, 15:40 cóŻ wszystko rodem z Hollywood jest wspaniałe i docelowe dla świata.nawet głupi śmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Kazdy moze miec i moze nie miec konta 29.05.07, 15:55 To jakby wlasciciel burdelu mowil, ze ten facet nigdy nie odwiedzal jefo biznesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco W ameryce brak konta = przestepca IP: *.magma-net.pl 29.05.07, 16:30 Gotówka obracaja tylko przestepcy, bo inaczej można wyśledzic skąd pochodzą pieniądze. Widac Jarek boi się. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Nic dodać nic ująć, macie co wybraliscie, Rodacy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.07, 09:04 Nic dodać nic ująć, macie co wybraliście, Rodacy. Gościu jest chodzącą manią prześladowczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KB To czy ktoś ma konto czy nie to jego sprawa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 18:06 I tyle w temacie!!! Nawet jeśli jest to premier. Ale oczywiście właściciele banków w Polsce (bo już przecież nie polskich banków!) chcieliby ciągnąc kasę z każdego Polaka-niewolnika, dlatego usłużne merdia przypuściły frontalny atak na premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata Nie ma konta w banku: Ameryka kpi z Kaczyńskiego IP: *.icpnet.pl 29.05.07, 20:04 i co z tego, ja najchetniej tez nie prowadzil bym konta bankowego, kto was zmusza do posiadania konta? tylko i wylacznie wygoda, mozliwosc dokonywania przelewow siedzac w domu a nie wystajac godziny w kosmicznych kolejkach. ror jest jedynie usluga a nie koniecznoscia. a koniecznosc posiadania takiego rachunku jest czyms co zostala narzucone ostatnimi czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa 14 60 tys zł - ile to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 22:40 14 60 tys zł - taką kwotę oszczędności wpisał pan premier do swojego oświadczenia majątkowego - ile to jest? 14 60 000,-zł - to by niby było: 1 460 000,- zł, ale dziwnie zapisane. Może raczej chodzi o 14.600,- zł? /Podobno ma maturę./ A z konta bankowego przecież premier korzysta, tyle tylko, że nie jest tego konta właścicielem i pewnie posiada od mamusi pełnomocnictwo/upoważnienie do dysponowania mamusi? swoimi? środkami. Zresztą to normalne w polskiej rodzinie, że matka trzyma kasę swoją i męża - tylko, że tu matka nie ma męża a syn nie ma żony i tak wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: 14 60 tys zł - ile to jest? IP: *.pools.arcor-ip.net 29.05.07, 23:18 Odpowiadasz na : Gość portalu: Ewa napisał(a): > 14 60 tys zł - taką kwotę oszczędności wpisał pan premier do swojego > oświadczenia majątkowego - ile to jest? > 14 60 000,-zł - to by niby było: 1 460 000,- zł, ale dziwnie zapisane. Może > raczej chodzi o 14.600,- zł? /Podobno ma maturę./ > > A z konta bankowego przecież premier korzysta, tyle tylko, że nie jest tego > konta właścicielem i pewnie posiada od mamusi pełnomocnictwo/upoważnienie do > dysponowania mamusi? swoimi? środkami. > > Zresztą to normalne w polskiej rodzinie, że matka trzyma kasę swoją i męża - > tylko, że tu matka nie ma męża a syn nie ma żony i tak wyszło. ****************** Ewa tym chcesz tlumaczyc nieudacznictwo premiera z tytulem profesora? Czyzbys byla taka sama jak ten okaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: 14 60 tys zł - ile to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 07:25 > Ewa tym chcesz tlumaczyc nieudacznictwo premiera z tytulem profesora? > Czyzbys byla taka sama jak ten okaz? Niezbyt rozumiem pierwsze pytanie. w sprawie drugiego - taka sama nie jestem /trzeci bliźniak?/. Liczby zapisuję w sposób czytelny i nie budzący wątpliwości, jeśli o to Ci chodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niedoinformowana Re: 14 60 tys zł - ile to jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 11:22 Z tego co wiem, Pan Jarosław Kaczyński ma tytuł doktora nauko prawnych (1971) więc ma tytuł DOKTORA a nie profesora. Jeśli jestem w błędzie proszę o sprostowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: li Re: Nie ma konta w banku: Ameryka kpi z Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 23:04 jestem pewien, ze nie ma tez adresu e-mail. i taki koles żądzi nami :) - prawdziwek z czasów Gomółki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Nie ma konta w banku: Ameryka kpi z Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 07:31 > prawdziwek z czasów Gomółki Tak, to jest prawda. Świadomość Premiera kształtowała się w czasach Gomułki i wiele przyswoił sobie z powierzchowności tej postaci. Zwłaszcza słychać to przemówieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Nie ma konta w banku: Ameryka kpi z Kaczyńskiego 30.05.07, 01:06 uczę się kapitalizmu ale jeszcze nie wiem co znaczy "prać pieniądze" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinkciarz Nie ma konta w banku: Ameryka kpi z Kaczyńskiego IP: *.MAN.atcom.net.pl 30.05.07, 04:57 a mnie śmieszą ci, których śmieszy to, że ktoś nie ma konta bankowego... całe to oburzenie i "rozbawienie" wynika z tego, że okazało się, iż można ŻYĆ w XXI wieku nie posiadając ŚWIĘTEGO KONTA W BANKU! I co, że nie ma? To już nie jest tak, że kto chce ma, a kto nie chce - nie ma? Zabawne, naprawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Infantylizm.... 30.05.07, 06:17 Premier nie ma konta,za to ma kota,nie ma żony,dzieci ale brat ma,w dodatku sisotrzenicę ma dwukrotnie zamężną...,pomieszkuje z mamusią bo po cholerę ma się męczyć sam w domu.Generalnie każdy ma swojego Napoleona w umyśle,oryginalnym w całej tej historii jest to,że dotyczy ona Premiera 38 milionowego kraju, a gdzie do diabła jest napisane, że każdy premier musi być dorosłym,dojrzałym emocjonalnie człowiekiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
bonar10 Re: Pomieszałeś pojęcia 30.05.07, 11:27 To ty wykazujesz infantylizm, skoro uważasz za obowiązek posiadanie rodziny może pięciorgirm dzieci. Gdzieś ty się człowieku uchował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetradrachma nie rozumiecie, że to socjotechniczne zagranie !? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 08:11 Cały program PiS adresowany jest do polskiej hołoty, która jest ciemna, jak tabaka w rogu, i tym bardziej rachunków bankowych nie ma. Jarosław hołocie: mentalnie oraz braku cywilizacyjnych nawyków, "dbałości" o wygląd zewnętrzny jest bliski. To jej premier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L yehh ...Ameryka IP: *.chello.pl 30.05.07, 08:13 Niestety w Stanach panuje jeden system wartości i wąsko myślącym trudno myśleć inaczej. Dziwne jest także, że w tak 'cywilizowanym' kraju łamie sie elementarne zasady prywatności i taktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIREK Nie ma konta w banku: Ameryka kpi z Kaczyńskiego IP: *.chello.pl 30.05.07, 08:44 PREMIER MA WSPóLNE KONTO Z ,MęZEM;KARTOFLE Są POśMIEWISKIEM NA CAłYM śWIECIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Nie ma konta w banku: Ameryka kpi z Kaczyński IP: *.zabrze.net.pl 30.05.07, 08:50 Jak to jest,że żadna instytucja nie potrafiła zmusić P.Kaczyńskiego do założenia konta w banku.Mój znajomy dostał ultimatum:jeśli nie założy konta nie dostanie pieniędzy za pracę.A P.kaczyńskiemu się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Nie ma konta w banku: Ameryka kpi z Kaczyńskiego IP: *.bulldogdsl.com 30.05.07, 08:54 A to tez ladne, tak przechodzilismy z tragazami... morda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hary Re: Nie ma konta w banku moja teściowa też IP: *.tsi.tychy.pl 30.05.07, 09:23 i żyje. Po co dawać pokarm zachodniej finansjerze Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro No niezlego mamy premiera! Z kotkiem i mamusia. 30.05.07, 10:02 a sliniaczek zaklada mamusia zanim premier sniadanko zacznie jesc czy radzi juz sobie sam? A buciki kto wiaze? Bo z tym brzuszkiem to niewygodnie... Odpowiedz Link Zgłoś