Gość: FSO IP: *.152.32.26.Dial1.NewYork1.Level3.net 29.06.03, 19:07 Precz z Daewoo !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek to już są kpiny!!!!!!!!!!!! IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 22:46 dlaczego w polsce nie ma wolnego rynku??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr Re: to już są kpiny!!!!!!!!!!!! IP: 141.2.200.* 30.06.03, 01:55 > dlaczego w polsce nie ma wolnego rynku??????????? bo rzadza komuchy a wczesniej profesor buzek z krzaklewskim zrobili swoje, po porstu takich koorwa mamy politykow, takie mamy rzady :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west precz z preczem !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.03, 00:02 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: precz z preczem !!!!!!! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 00:11 I love daewoo,and GM love too. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Samochody GM Daewoo będą sprzedawane w Polsce IP: *.proxy.aol.com 30.06.03, 00:09 gowno,gowno,gowno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek jaja IP: *.proxy.aol.com 30.06.03, 00:12 gowno,gowno,gowno,w dupe niech sie pocaluja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABBA Bardzo dobrze IP: 213.227.70.* 30.06.03, 01:42 Nareszcie polski rząd zacznie jeździć dobrymi polskimi samochodami (produkowanymi w kooperacji z General Motors) dając pracę polskim robotnikom i płacąc VAT do skarbu polskiego państwa podobnie jak to robią Niemcy Francuzi i Włosi. Mam nadzieję, że w końcu przestaną wspierać obcy kapitał (za nasze pieniądze) kupująć Lancie, BMW i Mercedesy. ABBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr biale murzynowo :( IP: 141.2.200.* 30.06.03, 01:54 to mi tylko przypomina pewna sytuacja kiedy firma farmaceutyczna upjohn sprzedala pewnej polskiej firmie farmaceutycznej licencje na pewien drogi specyfik, po czym zaczela go sprzedawac w pl po znacznie nizszej cenie, ot, zrobili dobry interes w bialym murzynowie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grrr http://www.daewoo-cars.co.uk IP: 141.2.200.* 30.06.03, 02:00 popatrzcie sobie na ten badziew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfsfs Re: Samochody GM Daewoo będą sprzedawane w Polsce IP: *.mos.gov.pl 30.06.03, 09:08 precz w Tobą! jeżdżę Lanosem 3 lata i serwis odwiedzam tylko przy okazji przegłądów a koleg swoim Polo przez rok był juz 7 razy bo bez przerwy coś się psuje. jestem bardzo zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Samochody GM Daewoo będą sprzedawane w Polsce IP: *.glusk.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 10:59 Gość portalu: sfsfs napisał(a): > precz w Tobą! jeżdżę Lanosem 3 lata i serwis odwiedzam tylko > przy okazji przegłądów a koleg swoim Polo przez rok był juz 7 > razy bo bez przerwy coś się psuje. > jestem bardzo zadowolony Mój lanos we wrześniu skończy 4 lata i - jak do tej pory - oprócz wlewania beznzyny nie robiłem przy nim nic, a także nie płaciłem za przeglądy. Dopiero obecnie (po 60 tys. km) czeka mnie pierwszy płatny przegląd. Wszystkich durniów, wykrzywiających się a priori na lanosy mam gdzieś, bo cieszę się z auta , które (z pełnym wyposażeniem) kupiłem za nieduże pieniądze i eksploatuję bez najmniejszych kłopotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emes Re: Samochody GM Daewoo będą sprzedawane w Polsce IP: *.studiokwadrat.com.pl 30.06.03, 11:09 Gość portalu: FSO napisał(a): > Precz z Daewoo !!! JASNE! P R E C Z Z D A E W O O !!! Niech po naszych drogach nadal jezdza "cuda" motoryzacji w postaci maluchow, bigfiatow i polonezow. P R E C Z Z D A E W O O !!! Takie banialuki jak Ty moze pisac ktos, kto nigdy nie jezdzil zadnym Daewoo i nie wie o czym pisze. Zawsze takie teksty pisze jakis "znawca"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczka Re: Samochody GM Daewoo będą sprzedawane w Polsce IP: *.myslowice.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 15:47 miałem dwa lanosy 1500 100KM przejeżdiłem nimi po 100.000km .Chodziły 210km/h i palily przy tej prędkości około 9l/100km.Katowice-Warszawa robiłem w 1h50minut,Jeżdżąc oszczędnie nie przekraczały 5,4 l/100km zimą dochodzily do 6.5l.Przyspieszenia miały takie że jeżeli na drodze nie pokazało się conajmniej 3l to nie miał szans mi się zgubić.Lanosy w swojej klasie byly bezkonkurencyjne. Nie wiem czy GM będzie miał tą samą filozofię co stare Daewoo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fahren Re: Samochody GM Daewoo będą sprzedawane w Polsce IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 23:27 Precz z tymi którzy nie znają sie na samochodach, miałem lanosa (bez awaryjny przez 2lata 65tys) sprzedałem mam teraz Nubire 180tys.... Zapraszam do raportu TUV..... Odpowiedz Link Zgłoś