Gość: Ela IP: *.acn.waw.pl 17.07.03, 00:28 Alleluja i do przodu! Bardzo się cieszę, bo 3 lata temu namówiłam syna, żeby zaufał PZU i na szczęście problemy zniknęły, jak zły sen! Gratuluję wszystkim przyszłym emerytom! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rocco Tak trzymać Darek!!! IP: *.neo / 192.168.3.* 17.07.03, 01:08 u know what i mean Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iks Re: Wyniki PZU Życie IP: *.cinci.rr.com 17.07.03, 03:25 Gość portalu: Ela napisał(a): > Alleluja i do przodu! Bardzo się cieszę, bo 3 lata temu > namówiłam syna, żeby zaufał PZU i na szczęście problemy > zniknęły, jak zły sen! Gratuluję wszystkim przyszłym emerytom! A ja z checia poczekam jak Cie wykiwaja (nie pierwsza i nie ostatnia). Poczekajmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryt Re: Wyniki PZU Życie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.03, 07:18 A ja twierdze,ze za jakis czas bedzie nowa afera i bedziesz wystrychnieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polisa_ ć Re: Wyniki PZU Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 09:01 Czy to ta sama firma, której zaufałam i wpłacałam składki na polisy moim dzieciom i po prawie dwudziestu latach g.wno dostały??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Wyniki PZU Życie IP: *.mst.gov.pl 17.07.03, 09:54 Gość portalu: polisa_ ć napisał(a): > Czy to ta sama firma, której zaufałam i wpłacałam składki na > polisy moim dzieciom i po prawie dwudziestu latach g.wno > dostały??? Tak, ta sama. Pańskie dzieci zrobili w bambuko i dlatego mają takie dobre wyniki - przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wyniki PZU Życie IP: *.elk.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 10:05 pewnie ze poprawili ,od kiedy wieczerzak przestal inwestowac w interesy swoje i kolegow to i zyski sie poprawily... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wyniki PZU Życie-czyim kosztem? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 12:17 Mojemu koledze obniżyli wypłatę odszkodowania o 100 zł, za ,,podwyższenie standardu''. Dopowiem, że chodzi o rower, przez który przejechał samochód. A ten głupi dał się jeszcze namówić na kupienie używanej ramy, a nie nowej. Może to ,,podwyższenie standardu'' to jakiś ładniejszy kolor tej ramy albo kształt, a może to zwykłe naciąganie przez PZU. Tu stówka tam dwie i są ,,wyniki''. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Wyniki PZU Życie IP: 208.9.159.* 17.07.03, 16:35 Jesli mowisz o emeryturach z II filaru, to troche nie ta firma. Skladki przekazywane sa bowiem do OFE, a PZU Zycie to zupelnie inna historia i jego wyniki nie maja wplywu na wartosc przyszlych emerytur. Chyba ze namowilas syna na wykupienie polisy na dozycie - wtedy wyniki osiagane przez PZU Zycie beda mialy pewny wplyw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wuja Re: Wyniki PZU Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 22:44 Tylko sponsorom takich ludzi jak Wieczerzak,Jamroży,itp. Gratuluję! Sponsorujcie nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wuja Re: Wyniki PZU Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 22:50 Dzięki sponsorom takich ludzi jak : Wieczerzak, Jamroży, Montkiewicz, etc. Gratuluję Starajcie się dalej!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś