Gość: Mariola IP: *.new-york-28rh15rt-ny.dial-access.att.net 25.07.03, 19:53 e-bay to wspaniala rzecz! Kupilam torebke marki Fendi za 125$, a w normalnym sklepie kosztowalaby 495$. Ja zaoszczedzilam, a oni zarobili. Bravo e-bay! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gc Gratuluje dobrego samopoczucia IP: 138.15.150.* 25.07.03, 21:03 Polska tez ma e-bay w wersji off-line. Nazywa sie stadion dziesieciolecia. Tam tez nabywcy z reguly nie zastanawiaja sie nad pochodzeniem towaru. > e-bay to wspaniala rzecz! Kupilam torebke marki Fendi za 125 $, > a w normalnym sklepie kosztowalaby 495$. Ja zaoszczedzilam, a > oni zarobili. Bravo e-bay! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STOJUR Re: Rekordowe wyniki eBay IP: *.pppool.de 25.07.03, 22:52 Ebay to jest jest bardzo dobrze zorganizowana banda.Nie ponosi zadnej odpowiedzialnosci za przebieg aukcji.Towar po aukcji zaplacony a towar nie przychodzi.I firma Ebay ma dalszy rozwoj akcji w d...Moze tylko tobie zaproponowac zgloszenie sie do adwokata. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joasia1 Re: Rekordowe wyniki eBay 26.07.03, 23:57 Ty pewno jak kupisz jakis bubel na targowisku to pewno winisz wlascciela placu a nie sprzedawce towaru. eBay to nic innego jak wlasciciel wirtualnego targowiska - pobiera oplaty od na nim sprzedajacych ale sam nie handluje a wiec nie moze ponosic odpowiedzialnosci za jakosc towaru i uczciwosc sprzedajacych. Handluje od ponad roku na eBay.de i nigdzie nie sprzedalaby tyle i za takie ceny jak tam przy tak malym nakladzie pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glupiadupcia Re: Rekordowe wyniki eBay IP: *.chello.pl 27.07.03, 11:42 125 dolarow za jebana torebke??a w afryce dzieci sa glodne.ale glupia dupciaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Au8gust Re: Rekordowe wyniki eBay IP: *.nest.gliwice.pl 27.07.03, 11:52 A ty przyznaj się ile wpłaciłeś na biedne głodujące dzieci w Afryce... Pierdoła chojny z cudzej kieszeni!? "A u was w Amierikie niegrow ubiwajut..." Gość portalu: glupiadupcia napisał(a): > 125 dolarow za jebana torebke??a w afryce dzieci sa glodne.ale > glupia dupciaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *<:o) No wiesz dupku,nie każdego stać na torebkę za $125 IP: *.acn.pl 27.07.03, 16:23 Ciężar pomocy biedniejszym powinien spoczywać na bogatszych, chyba... Gość portalu: Au8gust napisał(a): > A ty przyznaj się ile wpłaciłeś na biedne głodujące dzieci w > Afryce... Pierdoła chojny z cudzej kieszeni!? > "A u was w Amierikie niegrow ubiwajut..." > > > Gość portalu: glupiadupcia napisał(a): > > > 125 dolarow za jebana torebke??a w afryce dzieci sa glodne.ale > > glupia dupciaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *<:o) No to trochę inaczej chyba joasiu.... IP: *.acn.pl 27.07.03, 16:26 Właściciel targowiska powinien mimo wszystko wziąć pod uwagę różne patologie. Jeśli jest ich mało, to pół biedy, ale jeśli jest ich dużo, to mogą zaważyć na opinii właściciela... joasia1 napisała: > Ty pewno jak kupisz jakis bubel na targowisku to pewno winisz wlascciela placu > a nie sprzedawce towaru. > eBay to nic innego jak wlasciciel wirtualnego targowiska - pobiera oplaty od na > > nim sprzedajacych ale sam nie handluje a wiec nie moze ponosic > odpowiedzialnosci za jakosc towaru i uczciwosc sprzedajacych. > Handluje od ponad roku na eBay.de i nigdzie nie sprzedalaby tyle i za takie > ceny jak tam przy tak malym nakladzie pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia1 Re: No to trochę inaczej chyba joasiu.... 27.07.03, 19:23 Gość portalu: *<:o) napisał(a): > Właściciel targowiska powinien mimo wszystko wziąć pod uwagę różne patologie. A eBay tego nie robi? Przeciez usuwa konta na ktorych pojawi sie okreslony % negatywnych opini, konta ktorych posiadacze nie przestrzegaja regulaminu (np. wystawianie zabronionych towarow)itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zl Jakie macie sposoby płacenia za aukcje na eBay? IP: *.interkom.pl / 192.168.93.* / *.interkom.pl 27.07.03, 14:01 Kartą kredytową się boję. Zrobiłem to dwa razy i strachu się najadłem (co prawda transakcje kończyły się dobrze); Western Union jest strasznie kosztowny. Za kwoty prowizji będą się smażyć w piekle. Przelewy bankowe (międzynarodowe) to koszmar. Tu chyba jesteśmy sto lat za Mongolią. BidPay, PayPal jak zdążyłem się zorientować są skierowane raczej do cywilizowanej części świata a nie do kraików za żelazną kurtyną (może nie zrozumiałem procedur :-) Pomóżcie, podzielcei się doświadczeniami. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majcher Re: Jakie macie sposoby płacenia za aukcje na eBa IP: *.ebola.lublin.pl 27.07.03, 14:41 ekarta mBanku. Moim zdaniem to jest obecnie jedyne dobre rozwiązanie na niebogatą kieszeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziecko z Afryki Znalazłem na śmitniku bochenek chleba... IP: *.acn.pl 27.07.03, 16:34 W sklepie to bym musiał zapłacić... sam nie wiem ile, bo dawno nie kupowałem... Gość portalu: Mariola napisał(a): > e-bay to wspaniala rzecz! Kupilam torebke marki Fendi za 125 $, > a w normalnym sklepie kosztowalaby 495$. Ja zaoszczedzilam, a > oni zarobili. Bravo e-bay! Odpowiedz Link Zgłoś