Gość: Sławomir Błażejczy IP: *.google.com 11.12.07, 10:19 Sklepy Jawor z Łukowa oszukują klientów odradzam zakupy w ich sklepach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paulina Reklamacja produktu IP: *.gprs.plus.pl 11.12.07, 22:56 Chodzi o to, ze jakis czas temu reklamowalam kolczyk do jezyka, gdyz w ciagu jednego dnia caly sie rozpadl. Moim zdaniem jest to jak najbardziej wina fabryczna, poniewaz nie zepsul sie on po miesiacu czy roku, tylko w ciagu jednego dnia. A wiec kupilam go w poniedzialek, a juz reklamowalam w srode. Przyszlam ponownie po 2 tyg. i jednym dniu, tzn w czwartek i nawet nie bylo przyszykowanej dla mnie odmowy reklamacji. Pani obslugujaca stoisko w manufakturze ( z bizuteria ) powiedzialam, ze nie wie nic o tej sprawie, ale slyszal cos od swojej kolezanki, z ktora sie wymienia, ze z pewnoscia jest odmowa. Chcialabym sie spytac czy to w porzadku, ze nie dostalam tego na papierze z uzasadnieniem czemu reklamacja jest nieprzyjeta. Czytalam, ze po 2 tyg jesli nie dostanie sie zadnej odpowiedzi, tzn, ze reklamacja jest przyjeta, ale jak mam im to udowodnic jak ta Pani nie byla mi w stanie nic na ten temat powiedziec. Nie chodzi o to, ze stracilam 12 zl ( za ten kolczyk do jezyka ), ale o sam fakt traktowania tak klientow, bo zdarza mi sie to juz ktorys raz. Jedyne, co uslyszlam od sprzedawczyni to, ze takie produkty nie sa do reklmacji, gdyz sa do ustne, ale przeciez nie ma tego nigdzie napisane. Poprosilam ja o telefon do jej szefa lub firmy, bo z tego, co wiem mam prawo uzyskac taki kontakt z uslugodawca. No wiec w odpowiedzi uslyszalam - nie moge Ci udzielic takiej informacji. Co mam zrobic? Prosze o porade czy jest mozliwosc uzyskania w tej sprawie jakies sprawiedliwosci, czy moze mam sobie odpuscic. Jedyne, co mi sie udalo zdobyc to nazwisko tej Pani no i mam tez adres miejsca, gdzie go kupowalam. Prosze o odpowiedź na maila, bede niezmiernie wdzieczna. sliczna000paulinka@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś