Dodaj do ulubionych

Pogrom na NewConnect. NCIndex stracił aż 58 proc.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 10:41
Wchodzę na giełdę jak będzie to co w sklepie na rogu - WSZYSTKO po
50 gr.
Obserwuj wątek
    • pandora-online Pogrom na NewConnect. NCIndex stracił aż 58 proc. 08.07.08, 11:11
      a ja sie smieje i czekam bo wiem ze to wszystko runie,niebawem.
      • Gość: Gość Re: Pogrom na NewConnect. NCIndex stracił aż 58 p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 13:33
        Oj będzie Ci śmiesznie jak gospodarka poleci na pysk, a Ty sobie chlebusia nie
        będziesz miał za co kupić.
        • Gość: kapuś_Bolek Re: Pogrom na NewConnect. NCIndex stracił aż 58 p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 14:06
          i ja się śmieje z ciebie i innych spekulantów co to utopili. A na
          chleb to nam nie zabraknie. Obys ty koles po tych spekulacjach miał
          co żreć!
          • Gość: trol Re: Pogrom na NewConnect. NCIndex stracił aż 58 p IP: *.zen.co.uk 08.07.08, 14:18
            A ja sie sie smieje z z tych glupkow co to sobie pokupili akcje takich tworow
            jak Polnoc Nieruchomosci i im podobne - ale jaja co, dobra zabawa, ciekawe jak
            sie skonczy. Pozdrawiam
    • Gość: kajet zwolnić dziennikarza IP: 195.205.254.* 08.07.08, 11:23
      za sugestie, że DZIŚ indeks stracił 58%. I przestańcie im płacić od
      kliknięcia!!!
      • Gość: Ni Re: zwolnić dziennikarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 12:27
        Na NC notowane są takie śmieci, że strach cokolwiek kupić, poza tym największa
        wada to rzadko te akcje można kupić w ofercie publicznej, zwykle swojaki kupują
        za grosze albo dostają za zasługi to obojętnie po jakiej cenie sprzedadzą i tak
        zarobią.
    • hugow Pogrom na NewConnect. NCIndex stracił aż 58 proc. 08.07.08, 13:17
      Zmienily sie prognozy - to i zmienia sie budowana na prognozach wycena -
      wszystko jest OK
    • lotniks Czyli NewConnect=NieWypal 08.07.08, 14:57
      biorac pod uwage, ze NewConnect w Polsce istnieje nieduzo dluzej niz okres
      jego najwiekszych spadkow - tak jak w temacie - NewConnect=NieWypal

No niestety czasmi, zeby zarobic trzeba sie napracowac ;-)
    • paseo a ile stracil mWIG ??? 08.07.08, 15:20
      .
    • Gość: Adam Owczy pęd IP: 213.155.176.* 08.07.08, 15:38
      Teraz indeksy idą w dół prawie na całym świecie, a za rok pójdą w górę. Przecież
      to normalne na giełdzie. NCindex stoi teraz dość nisko. Rzecz polega na tym, aby
      wybrać wśród tanich spółek te, które są obiecujące i za rok, dwa cieszyć się
      zyskiem. Jakie to spółki - każdy powinien sam sobie na to pytanie odpowiedzieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka