Gość: PP IP: 80.55.5.* 10.10.03, 19:30 gdzie zdjecie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bioder Re: Po 22 mln dol. dla szefów NYSE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 19:42 alicja grześkowiak dostaje dożywotnią rentę za zasługi dla ,diabli wiedzą za co , a wy się zajmujecie jankiesami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Po 22 mln dol. dla szefów NYSE IP: *.lanet.wroc.pl 12.10.03, 04:25 30 lat pracy? Patrząc na zdjęcie, to pracę chyba zaczęli będąc jeszcze zygotami. Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: Po 22 mln dol. dla szefów NYSE 12.10.03, 10:57 Gość portalu: ja napisał(a): > 30 lat pracy? Patrząc na zdjęcie, to pracę chyba zaczęli będąc jeszcze > zygotami Sluszna uwaga :) Ad meritum - co to jest 20 mln $ rocznie w przypadku kierowania centrum finansowym Swiata??? W byle jakiej innej radzie nazdorczej zarobią pewnie ze 2x więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Po 22 mln dol. dla szefów NYSE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 09:26 No to przed naszymi tuzami jeszcze spore pole do popisu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Po 22 mln dol. dla szefów NYSE IP: *.gdynia.mm.pl 11.10.03, 10:05 "i ma otrzymać 6,8 mln dolarów odroczonej premii" Ciekawe, że nikt się nie zająknie nad tym ewidentnym eufemizmem, oznaczającym, ni mniej, ni więcej, tylko pieniądze nie istniejące, a będące częstokroć przyczynkiem księgowości kreatywnej. O takiej, negatywnej, roli instrumentów pochodnych ekonomiści mówia od lat. Rady nadzorcze obiecują sobie premie z pieniędzy, które nie zostały jeszcze żadną działalnością wygenerowane, ba, nie ma żadnych przesłanek, że na pewno będą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek A ja nie chcę IP: *.blich.krakow.pl 12.10.03, 10:38 A po cholere im tyle pieniędzy? Nawet jeżeli takie 22 mln miałyby byc ich jedynym dochodzem w całym życiu, to i tak jest to więcej niż można SENSOWNIE wydać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: A ja nie chcę IP: *.lanet.wroc.pl 12.10.03, 15:00 Ale można też wydać bezSENSOWNIE ;) Odpowiedz Link Zgłoś