Dodaj do ulubionych

W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 01:34
Polski???
Obserwuj wątek
    • Gość: Danny Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.net.pbthawe.eu 17.11.08, 02:15
      >jeszcze b. wiceprezes
      Jeszcze były, a wkrótce niebyły wiceprezes. Genialne.
      • Gość: SHALOM Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 17.11.08, 03:36
        JESZCZE NIE OTWORZYLI A JUZ CIE ZEBY BOLOM NA SAM DZWIEK.....
        "POLSKI BANK" prosze koszernego.
        • znajomy_jennifer_lopez Hipokryzja. jesli już to W Polsce a nie polski 17.11.08, 09:37
          Ciekawe że jak jakies gazety piszą o POLSKICH obozach koncetracyjnych to gazety (i słusznie) robią raban na pół Europy. Jak sami piszą o, w tym przypadku WŁOSKIM, banku, jakos bez mrugnięcia okiem piszą POLSKI.
          • Gość: aaaa Re: Hipokryzja. jesli już to W Polsce a nie polsk IP: 195.182.52.* 17.11.08, 09:59
            jaki on wloski? zalozycielem jest rodzina polskich emigratow poprzez
            swoje spolki z lukseburga i polski. gdzie tu 'wloski' bank?

faktycznie obok tego banku najwieksza inwestycja tej polskiej
            rodziny jest wloski fundusz CT ale co to ma do rzeczy?

jak masz japonski samochod i kupujesz drugi niemiecki to ten
            niemiecki z automatu staje sie japonski czy jak?:P
            • Gość: alex #### Ile kosztuje reklama w GW? #### IP: *.radom.vectranet.pl 17.11.08, 22:47
              Ile kosztuje reklama w GW w postaci artykulu z wazelina?

Czy jest to podawane w jakichs oficjalnych cennikach, czy tez ustala sie to na
              tzw. "gebe"?
          • Gość: domektomek A czy potrafią prowadzić bank? IP: *.bielanski.med.pl 17.11.08, 10:37
            Z tego co napisano to będziemy królikiem doświadczalnym ,bo firma
            żadnego banku dotychczas na świecie nie prowadziła.Włoskie korzenie
            też nie budzą zaufania.
            • imw Re: A czy potrafią prowadzić bank? 17.11.08, 12:55
              rodzina Zaleskich ma włoskie korzenie?
              • trasat Re: A czy potrafią prowadzić bank? 17.11.08, 21:36
                Prowincjonalne i smieszne jest przyznawanie się Polaków do każdego
                cudzoziemca, który ma polsko brzmiace nazwisko, czy jakąś dawną więź
                rodzinną z kimś z Polski. To tak jakby wielu Polaków mających
                niemiecko brzmiące nazwiska zaliczać do Niemców.
                A sam bank robi numery reklamowe, które łamią kodeksy etyki
                wprowadzone do Polski wzorem praktyki państw zachodnich. Ciekawe,
                czy KNF zwróci im na to uwagę. A powinna ich ukarać za fałszywe
                przedstawiwanie oferty,
                • Gość: aaa Re: A czy potrafią prowadzić bank? IP: *.chello.pl 17.11.08, 23:00
                  tu sie nikt do niego nie przyznaje tylko on sam sie przyznaje do polski, nie ma
                  polskobrzmiacego nazwiska, jest polakiem, ktorego rodzice w wyniku II ws.
                  znalezli sie na zachodzie i tyle
            • arfer Re: A czy potrafią prowadzić bank? 17.11.08, 19:45
              Jasne, w końcu osoby, które będą nim zarządzać zbudowały potęgę BPH.

Nie ma znaczenia, kto wykłada kasę, ważne, kto zarządza. Przecież nie będzie tego robił sam inwestor, czego się spodziewałeś ?
          • imw bardzio się mylisz 17.11.08, 12:54
            ten bank jest polski bo siedzibę ma w Polsce i działa wg polskiego prawa,
            pochodzenie kapitału jest tu sprawą drugorzędną;

analogicznie obozy nie były polskie bo nie podlegały żadnym polskim władzom i
            działały wg niemieckiego prawa
            • Gość: errara "w przeciwieństwie do obozów koncentracyjnych, któ IP: *.enterpol.pl 18.11.08, 16:07
              re..." nie były polskie
          • Gość: ojczenasz Re: Hipokryzja. jesli już to W Polsce a nie polsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 17:53
            Tak jak nie ma "polskiego" Kościoła - jest tylko watykański Kościół
            w Polsce. Dlatego tak bezwzględnie grabi Polskę i Polaków.
    • j-50 W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku 17.11.08, 04:08
      W tym musi być jakiś hak, pozwalający złupić klienta. Żaden bank nie
      jest bowiem instytucją charytatywną.
    • Gość: Antymakaron Nie wróżę im sukcesu w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 05:39
      Coraz więcej banków o egzotycznych nazwach. Ciekaw jestem, kto zdecyduje się na lokatę w "banku bez przeszłości" :) Mnie by nie skusiło najlepsze oprocentowanie.
      • arfer Re: Nie wróżę im sukcesu w Polsce. 17.11.08, 19:47
        Jasne, wybierz zatem Pekao SA i symboliczne oprocentowanie poniżej inflacji..

Jeśli pokażą elastyczność i połączą z dobrą ofertą i odpowiednią obsługą - rynek podbiją, bo tego właśnie polskim bankom brakuje..
        • 1stanczyk "bo tego właśnie polskim bankom brakuje.." 17.11.08, 22:02
          Powinno chyba byc "bo tego wlasnie bankom w Polsce brakuje..."

Re: Nie wróżę im sukcesu w Polsce.
    • Gość: Immortal W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 163.244.63.* 17.11.08, 07:40
      Zarejestrowałem się na stronie AliorBanku, odpowiadałem na tytania,
      podawałem sugestię i mam dwa spostrzeżenia:
      - na PLUS: funkcjonalność konta przez Internet bardzo zbliżona do BPH
      - na Minus: przekalkulowałem sobie koszty prowadzenia rachunku w ING
      mam konto Komfort z Lwem, porównałem opłaty, opcje kart debetowych,
      płatniczych i wychodzi mi, że owszem ING będzie mnie kosztować 5PLN
      więcej niż nowe konto w AB, ale prostota obsługi konta i kart jest
      niepodważalna.
      SumaSumarum - tymczasem zostaję w ING. Zobaczymy za jakiś czas...
      • Gość: izza98008 Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 09:31
        nie rozsmieszaj mnie ze ING interface jest przyjazny uzytkowikowi. Mam rachunki w 4 bankach i ING jest najwieksza zenada. Logowanie z podawaniem wybranych czesci hasla - ja nie mam na to czasu, od tego mam program ktory miesci wszystkie hasla i ma jedno master password, oczywiscie w ING wykorzystanie go jest niemozliwe. Nie mowie juz o intuicyjnosci poszczegolnych rzeczy w menu, jak ktos przejdzie na inteligo to sobie zda sprawe jakim smieciem jest platforma ing
        • Gość: bzdyk Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.ms.gov.pl 17.11.08, 09:39
          Jesteś klasycznym łupem hakera. A obsługa konta internetowego w ING
          jest prosta jak konstrukcja cepa, wręcz prostacka. Wymaga tylko
          znajomości alfabetu na poziomie czwartej klasy podstawówki.
          • Gość: LS Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 129.35.231.* 17.11.08, 10:44
            > Wymaga tylko
            > znajomości alfabetu na poziomie czwartej klasy podstawówki.

Owszem, jeżeli masz hasło na poziomie absolwenta czwartej klasy
            podstawówki. "romek123"?

To baw się proszę hasłem 20-to znakowym z cyframi i znakami
            specjalnymi. Z pamięci. Pyszna rada wujku.
            • Gość: daro Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.11.08, 13:57
              Ja mam hasło kilkunastoznakowe (cyfry przeplatane z literami) i nie
              mam najmniejszego problemu z wpisywaniem tego, dla mnie akurat
              osobiście zasady logowania na ING są najlepsze z możliwych.
              Oczywiście ktoś kto ma gdzieś bezpieczeństwo pewnie ma to gdzieś...
              oczywiście do czasu...
              Pozdrawiam,
              • Gość: LS Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 129.35.231.* 17.11.08, 14:14
                Nie mam gdzieś bezpieczeństwa ale z tego powodu nie będę z siebie
                robił kretyna machając palcami, żeby przypomnieć sobie czy na 16-tej
                pozycji mam wykrzyknik czy kropkę.
                • Gość: daro Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.11.08, 14:41
                  Ale w czym masz problem?

Twoje hasło to np. 5TEE1F16HTER

masz wpisać **___*_*_***, więc powtarzasz sobie po kolei wszystkie
                  znaki (oczywiście w głowie szybko i automatycznie, żebyś mi czasem
                  nie twierdził że nie będzie sobie coś tam jeszcze powtyarzać jak
                  idiota...), nie wiem jak innym ale mi wpisywanie hasła w ten sposób
                  wcale nie zajmuje więcej czasu niż wpisanie całego, no ale cóż to
                  chyba kwestia znajomości obsługi komputera na odpowiednim poziomie...
      • Gość: 4g63 Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 213.77.0.* 17.11.08, 09:32
        straszna drożyzna, w mbanku i prostota i darmo
    • Gość: com.bi-nerki W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 08:05
      Nie dajcie się złapac na ten overnight. W jego ramach bank będzie
      przelewał każdej doby środki w granicach 100 tys. zł. Zarobicie
      miesiecznie jakąś drobną kwotę, ale za obsługę Waszego konta bank
      zabierze zdecydowanie więcej.
      • Gość: haax Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.08, 08:45
        ale prowadzenie konta jest darmowe kolego... postaraj się bardziej
        • klakierka Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku 17.11.08, 09:11
          Prowadzenie konta jest za darmo ale posiadanie karty kosztuje 3 zł,
          co moim skromnym zdaniem i tak się opłaca.
          Od 2004 jestem klientką Inteligo, zawsze byłam bardzo zadowolona,
          obsługa jest prosta i czylelna za obsługę 0 zł ale za posiadanie
          karty 0,99 zł na miesiąc i przelewy 0,99 zł również. To za dużo jak
          dla mnie teraz, robie conajmniej 5 przelewów w miesiącu więc alior
          dla mnie będze bardziej opłacalny- aaaa no i wypłaty za free w
          każdym bankomacie :)
          A żeby nie było że znam tylko inteligo-konto oszczędnościowe mam w
          mbanku- oprocentowanie ok, ale reszta to porażka .
          • Gość: xxx Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 09:33
            co za głupoty wypisujesz w mbanku wszystko masz za darmo, to po co korzystasz z
            inteligo i nie rób darmowej reklamy aliorowi
            • klakierka Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku 17.11.08, 10:58
              Gość portalu: xxx napisał(a):

> co za głupoty wypisujesz w mbanku wszystko masz za darmo, to po co
              korzystasz z
              > inteligo i nie rób darmowej reklamy aliorowi

Tak ale w moim mieście mbank nie ma bankomatu wiec musze płacić
              prowizje za wybranie pieniędzy z konta-a aliorowi nie robie reklamy
              bo mi obojętne w jakim banku mam pieniądze ( polski, szwajcarki czy
              włoski) jestem przeciętnym kowalskim i chce zminimalizować koszty-
              to wszystko.
              • Gość: krytyk Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 195.8.216.* 17.11.08, 12:29
                > Tak ale w moim mieście mbank nie ma bankomatu

nie ma euronetu i nie ma bzwbk? jakoś w to nie wierzę
                • Gość: sfs Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 195.182.52.* 17.11.08, 13:01
                  sporo jest takich miast powiatowych bez euronetu i bzwbk
                • klakierka Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku 17.11.08, 14:58
                  No nie ma euronetu, mieszkam w mieście do 20 tys. mieszkańców i nie
                  ma!
          • Gość: ojoijoi090 Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 09:36
            to jest wlasnie typowy trick zeby wyrwac ile sie da klientow. Nie zdziw sie jak po roku wprowadza 'najnizsze' oplaty za przelewy i za korzystanie z bankomatow.

Bank nie jest polski, wpiszcie sobie w google Carlo Tassara Group Alior Bank Poland. Wloskie pieniadze
    • Gość: jxxx W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 09:09
      Jak Pan Sobieraj nie widzi pogłębiającej sie recesji to raczej minał
      się z powołaniem
      • Gość: bjogifbjoi909 Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 09:37
        daje Sobierajowi 2 lata, podkulenie ogona i ucieczka w krzoki
        • Gość: golik SOBIE Raj! IP: *.gprs.plus.pl 17.11.08, 22:51
          Niewątpliwie sobie zrobi raj Sobieraj za pensyjkę odpowiednią i
          wydawanie włoskich pieniędzy przez jaki rok - dwa. Ale tylko sobie
          ten raj, bo ani klientom ani pracownikom. Gabloty pokupowane, jeżdzą
          chłpaki wte i we wte, ale nic z tego dobrego nie wyniknie....
      • Gość: Miki Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 82.177.197.* 17.11.08, 12:55
        Pralnia mafinych pieniędzy nie musi specjalnie liczyć się ze stratami. Dla nich najważniejsze jest zmieszanie brudnego z czystym szmalem.
      • Gość: Miki Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 82.177.197.* 17.11.08, 12:55
        Pralnia mafinych pieniędzy nie musi specjalnie liczyć się ze stratami. Dla nich najważniejsze jest zmieszanie brudnego z czystym szmalem.
    • gurru kolejny bankowy zlodziej na polskim rynku 17.11.08, 09:38
      bedzie klapa, bo dzis ludzie kase z bamkow wyciagaja
      • Gość: Macho Re: kolejny bankowy zlodziej na polskim rynku IP: 82.177.197.* 17.11.08, 12:57
        Nie złodziej, ale pralnia brudnego szmalu. To włoska firma.
      • Gość: Macho Re: kolejny bankowy zlodziej na polskim rynku IP: 82.177.197.* 17.11.08, 12:57
    • maniek_ok Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku 17.11.08, 09:41
      Jezeli ich strona internetowa bedzie choc o 0,1% lepsza i stabilniejsza od
      Polbanku to faktycznie sukces maja murowany. Ale jak widac z roznych wypowiedzi
      o ing czy inteligo - kazda potwora znajdzie swojego adoratora. Nawet Polbank...
    • Gość: Ania z Zielonki polski bank? trzeba mieć dużą wyobraźnię.. IP: *.broadband.pl 17.11.08, 09:47
      he,he polski bank nie mogę..
      • cloclo80 Reklamówka 17.11.08, 09:56
        Leciwi użytkownicy pamiętają być może postać Pana Tau z czesko-
        niemieckiej serii filmów dla dzieci.
        Pod podobną plastykę usiłuje podszyć się reklamówka nowego banku.
        Trzeba być skrajnym idiotą by robić reklamówki sugerujące, że każdy
        chycel nowego banku jest tylko cegiełką w budowli świątyni bożka
        Mamony.
        • duziabuzia powszechnie wiadomo czyje są włoskie banki.. 17.11.08, 10:09
          i do czego głównie służą.. oddziałów terenowych nie stworzą bo po co
          w każdym powiecie pralnia chemiczna Forza
    • Gość: germanik W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 09:56
      a zwlaszcza taki, ktory chce osiagnac gigantyczne zyski
    • Gość: Insider A czy wiecie, ze Cesio Smorszczewski lubi wciagnac IP: *.ip.netia.com.pl 17.11.08, 09:58
      kreske? O tym wiedzieli wszyscy w PKO, a takze wiele osob w PKN
      ORLEN. Taki to jest ten Czesio, ze bez koki nie pociagnie.
      • Gość: arfer Re: A czy wiecie, ze Cesio Smorszczewski lubi wci IP: *.238.82.2.ip.airbites.pl 17.11.08, 21:50
        A wiecie, że Insider za takie pomówienia może odpowiadać karnie ?
    • Gość: kuba W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.bytow.wirt.pl 17.11.08, 10:07
      Zgodnie z cennikiem ze strony banku cena przelewu internetowego - 5 zł. To
      będą mieli klientów że aż strach.
      • Gość: asd Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 195.182.52.* 17.11.08, 10:10
        chyba inny cennik ogladamy
      • Gość: asd Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 195.182.52.* 17.11.08, 10:12
        www.aliorbank.pl/pl/klienci_indywidualni/konta_osobiste/konto_z_lokata_nocna

internetowy jest 0 zl
        • clepsydra Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku 17.11.08, 10:30
          a ten kolo to ma hasla w programi na PC - debil, zaraz ktos sprawdzi ejgo IP bo
          wie, ze warto mu poszukac po kompie i wyczysci mu wszystkie 4 konta - frajer.
        • Gość: jerry89- Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 10:37
          jeden z glownych banerow krzyczy' Zielony Bank'. Na co mi bak ktory sadzi drzewa i uzywa energooszczedne drukarki a klamie o 11% lokacie?
          • klakierka Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku 17.11.08, 11:00
            Naucz sie czytać ze zrozumieniem i miej dystans do reklamy-11 % w
            skali roku :) a nie przez jedną noc :)
            • Gość: az ale od połowy środków - druga połowa 0% razem 5,5% IP: *.bph.pl 17.11.08, 11:24
              sprytnie
              • Gość: aaa Re: ale od połowy środków - druga połowa 0% razem IP: 195.182.52.* 17.11.08, 11:28
                o konkurencja z BPH zaczyna czarny PR na forach internetowych?

wiem, ze BPH matematyka nie jest uznawana za cos waznego ale:

11% od polowy =/= 5,5% od calosci, dzieki codziennej kapitalizacji
                realne oprocentowanie jest wyzsze niz 5,5%

dzieki przepisom podatkowym [dot. zaokraglania do pelnych zlotowek]
                do ok. 15 000 zl lokata Aliora bedzie 'wolna' od podatku Belki :)

• Gość: Be Re: ale od połowy środków - druga połowa 0% razem IP: 217.98.20.* 17.11.08, 11:44
                  Konkurencja z BPH nie będzie robić złego PR, bo spora część pracowników, po przejęciu BPH przez GE, pzreszła własnie do Aliora.
                  • Gość: sfs Re: ale od połowy środków - druga połowa 0% razem IP: 195.182.52.* 17.11.08, 11:48
                    a te ip '*.bph.pl' to skad sie biora? :P
                • Gość: Albin Siwak Re: ale od połowy środków - druga połowa 0% razem IP: 62.29.174.* 17.11.08, 12:47
                  Czytanie ze zrozumieniem. Procentować będzie tylko przez noc, a nie przez dzień,
                  więc tak na prawdę w skali rocznej to nie będzie 5.5% tylko połowę z tego.
                  • Gość: zxx Re: ale od połowy środków - druga połowa 0% razem IP: 195.182.52.* 17.11.08, 12:58
                    na oprocentowaniu lokat to sie trzeba znac, nie liczy sie
                    oprocentowania 'godzinowo' tylko dziennie, w przypadku lokaty nie ma
                    znaczenia czy jest ona na caly dzien czy na noc ;-)))

co za lolek

masz 100 zl na noc 50zl idzie na lokate i rano dostajesz 50zl + 5,5%

boze drogi jak najszybciej tzreba w tym kraju reformowac szkoly w
                    tym kraju. co za brak elementarnej wiedzy :)
                    • Gość: daro Re: ale od połowy środków - druga połowa 0% razem IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.11.08, 14:00
                      No to lolku, może ja Cię czegoś nauczę nt. lokat

masz 100 zl na noc 50zl idzie na lokate i rano dostajesz 50zl
                      +5,5%/360

Pozdrawiam,
                      • Gość: adas Re: ale od połowy środków - druga połowa 0% razem IP: 195.182.52.* 17.11.08, 14:34
                        re up

dokaldnie... 5.5% jest rocznie nie dziennie

ale zadnego znaczenia nie ma fakt, ze jest to lokata nocna - nie ma
                        czegos takiego jak oprocentowanie za caly dzien czy tylko za noc

realnie w skali roku [uwzgledniajac dzienna kapitalizacje] wychodzi
                        jakies 5,7% [nie chce mi sie dokladnie liczyc] i juz

nie wiem skad pomysl kogos wyzej, ze jest to lokata nocna wiec
                        oprocentowanie roczne rowna sie jedynie 2,75%
                        • mara571 Re: ale od połowy środków - druga połowa 0% razem 17.11.08, 16:46
                          mlodzi, wychowani w II RP. Wy naprawde nie macie poczucia humoru. Tow Albin
                          Siwak ZARTOWAL!!
    • Gość: Spinacz biurowy Włoski bank...? Dziękuję bardzo, nie skorzystam! IP: 212.160.227.* 17.11.08, 11:08
      To prawda, że włoska bankowość (Florencja, Wenecja, Genua) układała
      fundamenty nowoczesnego obiegu pieniądza. Ale to było około 500 lat
      temu. Dziś korzystanie z banków o rodowodzie południowoeuropejskim
      jest proszeniem się o kłopoty.
      • imw Re: Włoski bank...? Dziękuję bardzo, nie skorzyst 17.11.08, 12:55
        Zalescy mają włoski rodowód?
    • Gość: xxx W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 11:15
      To będzie wielka klapa. Teraz zakładać bank to samobójstwo.
      • Gość: milosnik_bankow Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.aster.pl 17.11.08, 13:09
        Alesz najgorszy bank jest lepszy nisz najlepsza praca.
    • mniammniam3 Gdzie jest główna siedziba tego Banku 17.11.08, 12:16
      Cos mi się wydaje, że główna siedziba mieści się w Corleone.
      • Gość: Mikan Re: Gdzie jest główna siedziba tego Banku IP: *.dip.t-dialin.net 17.11.08, 13:14
        Certo!
    • Gość: Russkiy W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.fe.bosch.de 17.11.08, 12:18
      Russkiy :) za chto tak russkih ne lyubite, polyaki?
      • Gość: milosnik_bankow Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.aster.pl 17.11.08, 13:08
        To w końcu Zaleski eto ruskij ili polskij? Nie panimaju. :)
    • Gość: Russkiy Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.fe.bosch.de 17.11.08, 12:22
      Za chto tsk russkih ne lyubite, polyaki?
      • Gość: Macho Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 82.177.197.* 17.11.08, 12:53
        Za russkoje gosudarstvo vsio ravno kogo: cara, Stalina, Putina.
      • Gość: Macho Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 82.177.197.* 17.11.08, 12:53
        Za russkoje gosudarstvo vsio ravno kogo: cara, Stalina, Putina.
      • imw ... 17.11.08, 12:59
        мы любим русских но не любим русского правительства
    • Gość: Russkiy W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.fe.bosch.de 17.11.08, 12:24
      :)
    • Gość: Inwestor W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.ingbank.pl 17.11.08, 13:19
      :....Czekamy ... Alior ...czekamy ... "
      • genoniusz Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku 17.11.08, 15:23
        Buachachcha... Panie "Inwestor" obejrzyj swoje IP :D
    • Gość: Artur W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.adsl.alicedsl.de 17.11.08, 13:36
      czy to bank Pawlaka Platnika?
    • lopozek W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku 17.11.08, 13:53
      Po przeczytaniu postów mozna niewątpliwie stwierdzić - moderowany : )
    • Gość: zyg W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 213.134.188.* 17.11.08, 14:51
      Falstart na początku. Wybrałem się ok. 13 dzisiaj do jednego z ddzialow w
      centrum Krakowa. W środku "ni żywego ducha". Chciałem załozyc kontro
      oszczednosciowe w USD. Pani opowiadala mi wszystko poza oprocentowaniem.
      Prosiłem o pokazanie tabeli oprocentonia i okazalo sie, ze zamiast 3,5%
      widzianych przeze mnie w internetowej ofercie pod koniec października było
      tylko 1.5% !!! Zrezygnowalem oczywiscie z usług banku, ktory przed otwarciem
      podaje inną ofertę, niz będzie serwował !!
      • Gość: asd Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 195.182.52.* 17.11.08, 15:11
        nie widze w tabeli takich wartosci jak podajesz

w tabeli jest napisane, ze konto oszczednosciowe w usd jest 2% [i ta
        tabela jest tam od poczatku niezmieniona], zas 1,5 ma miesieczna
        lokata w usd

wartosci 3,5% nie ma nigdzie [przy zadnej lokacie/rachunku] w USD

cos klamiesz :)
    • Gość: al W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 14:53
      Włoch = przekręt. Polskie kombinatorstwo, skłonność do oszustwa i
      korupcja to naprawdę drobnostka w porównaniu ze "standardami"
      włoskimi. Ten Italiano wybrał Polskę, bo myśli, że jesteśmy nadal
      odciętym od świata, słabo zorientowanym w realiach, półdzikim ludem
      wschodnioeuropejskim, który można łatwo zaczarować kolorowymi
      paciorkami. Mam nadzieję, że się pomyli.
      • Gość: asd Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 195.182.52.* 17.11.08, 15:17
        znawco
        pl.wikipedia.org/wiki/Romain_Zaleski
        zalozycielem banku jest polak mieszkajacy we francji

robi to przez rozne spolki, ktorych jest wlascicielem [w tym p[rzez
        wloska spolke] ale to go czyni wlochem? chodzenie w chinskich
        trampkach czyni nas chinczykami?
        • Gość: Macho Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 82.177.197.* 17.11.08, 16:04
          Nikt tak Polaka nie załatwi jak drugi Polak.
    • Gość: mayeczkaa W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.chello.pl 17.11.08, 15:55
      nie zalozylam bym nic w banku gdzie w zarzadzie nie ma kobiet pfff
      • Gość: pacal tak tak dziecko IP: *.gprs.plus.pl 18.11.08, 01:24
        Musisz być czujna, podobnie z ogrzewaniem, uważaj by czasem nie kupić energii
        pochodzącej z kopalń, w których pod ziemią nie ma kobiet.
        A jak już zaczniesz przymarzać do gleby, to stuknij się w główkę.
        Dżizas, skąd się tacy ludzie biorą, zamiast patrzeć na to co istotne w danej
        dziedzinie, to na wszystko patrzą przez pryzmat płci, rasy albo orientacji
        seksualnej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka