Gość: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 01:34 Polski??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Danny Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.net.pbthawe.eu 17.11.08, 02:15 >jeszcze b. wiceprezes Jeszcze były, a wkrótce niebyły wiceprezes. Genialne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SHALOM Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 17.11.08, 03:36 JESZCZE NIE OTWORZYLI A JUZ CIE ZEBY BOLOM NA SAM DZWIEK..... "POLSKI BANK" prosze koszernego. Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Hipokryzja. jesli już to W Polsce a nie polski 17.11.08, 09:37 Ciekawe że jak jakies gazety piszą o POLSKICH obozach koncetracyjnych to gazety (i słusznie) robią raban na pół Europy. Jak sami piszą o, w tym przypadku WŁOSKIM, banku, jakos bez mrugnięcia okiem piszą POLSKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Hipokryzja. jesli już to W Polsce a nie polsk IP: 195.182.52.* 17.11.08, 09:59 jaki on wloski? zalozycielem jest rodzina polskich emigratow poprzez swoje spolki z lukseburga i polski. gdzie tu 'wloski' bank? faktycznie obok tego banku najwieksza inwestycja tej polskiej rodziny jest wloski fundusz CT ale co to ma do rzeczy? jak masz japonski samochod i kupujesz drugi niemiecki to ten niemiecki z automatu staje sie japonski czy jak?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex #### Ile kosztuje reklama w GW? #### IP: *.radom.vectranet.pl 17.11.08, 22:47 Ile kosztuje reklama w GW w postaci artykulu z wazelina? Czy jest to podawane w jakichs oficjalnych cennikach, czy tez ustala sie to na tzw. "gebe"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domektomek A czy potrafią prowadzić bank? IP: *.bielanski.med.pl 17.11.08, 10:37 Z tego co napisano to będziemy królikiem doświadczalnym ,bo firma żadnego banku dotychczas na świecie nie prowadziła.Włoskie korzenie też nie budzą zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
imw Re: A czy potrafią prowadzić bank? 17.11.08, 12:55 rodzina Zaleskich ma włoskie korzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
trasat Re: A czy potrafią prowadzić bank? 17.11.08, 21:36 Prowincjonalne i smieszne jest przyznawanie się Polaków do każdego cudzoziemca, który ma polsko brzmiace nazwisko, czy jakąś dawną więź rodzinną z kimś z Polski. To tak jakby wielu Polaków mających niemiecko brzmiące nazwiska zaliczać do Niemców. A sam bank robi numery reklamowe, które łamią kodeksy etyki wprowadzone do Polski wzorem praktyki państw zachodnich. Ciekawe, czy KNF zwróci im na to uwagę. A powinna ich ukarać za fałszywe przedstawiwanie oferty, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: A czy potrafią prowadzić bank? IP: *.chello.pl 17.11.08, 23:00 tu sie nikt do niego nie przyznaje tylko on sam sie przyznaje do polski, nie ma polskobrzmiacego nazwiska, jest polakiem, ktorego rodzice w wyniku II ws. znalezli sie na zachodzie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
arfer Re: A czy potrafią prowadzić bank? 17.11.08, 19:45 Jasne, w końcu osoby, które będą nim zarządzać zbudowały potęgę BPH. Nie ma znaczenia, kto wykłada kasę, ważne, kto zarządza. Przecież nie będzie tego robił sam inwestor, czego się spodziewałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
imw bardzio się mylisz 17.11.08, 12:54 ten bank jest polski bo siedzibę ma w Polsce i działa wg polskiego prawa, pochodzenie kapitału jest tu sprawą drugorzędną; analogicznie obozy nie były polskie bo nie podlegały żadnym polskim władzom i działały wg niemieckiego prawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: errara "w przeciwieństwie do obozów koncentracyjnych, któ IP: *.enterpol.pl 18.11.08, 16:07 re..." nie były polskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojczenasz Re: Hipokryzja. jesli już to W Polsce a nie polsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 17:53 Tak jak nie ma "polskiego" Kościoła - jest tylko watykański Kościół w Polsce. Dlatego tak bezwzględnie grabi Polskę i Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku 17.11.08, 04:08 W tym musi być jakiś hak, pozwalający złupić klienta. Żaden bank nie jest bowiem instytucją charytatywną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antymakaron Nie wróżę im sukcesu w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 05:39 Coraz więcej banków o egzotycznych nazwach. Ciekaw jestem, kto zdecyduje się na lokatę w "banku bez przeszłości" :) Mnie by nie skusiło najlepsze oprocentowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
arfer Re: Nie wróżę im sukcesu w Polsce. 17.11.08, 19:47 Jasne, wybierz zatem Pekao SA i symboliczne oprocentowanie poniżej inflacji.. Jeśli pokażą elastyczność i połączą z dobrą ofertą i odpowiednią obsługą - rynek podbiją, bo tego właśnie polskim bankom brakuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk "bo tego właśnie polskim bankom brakuje.." 17.11.08, 22:02 Powinno chyba byc "bo tego wlasnie bankom w Polsce brakuje..." Re: Nie wróżę im sukcesu w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Immortal W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 163.244.63.* 17.11.08, 07:40 Zarejestrowałem się na stronie AliorBanku, odpowiadałem na tytania, podawałem sugestię i mam dwa spostrzeżenia: - na PLUS: funkcjonalność konta przez Internet bardzo zbliżona do BPH - na Minus: przekalkulowałem sobie koszty prowadzenia rachunku w ING mam konto Komfort z Lwem, porównałem opłaty, opcje kart debetowych, płatniczych i wychodzi mi, że owszem ING będzie mnie kosztować 5PLN więcej niż nowe konto w AB, ale prostota obsługi konta i kart jest niepodważalna. SumaSumarum - tymczasem zostaję w ING. Zobaczymy za jakiś czas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izza98008 Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 09:31 nie rozsmieszaj mnie ze ING interface jest przyjazny uzytkowikowi. Mam rachunki w 4 bankach i ING jest najwieksza zenada. Logowanie z podawaniem wybranych czesci hasla - ja nie mam na to czasu, od tego mam program ktory miesci wszystkie hasla i ma jedno master password, oczywiscie w ING wykorzystanie go jest niemozliwe. Nie mowie juz o intuicyjnosci poszczegolnych rzeczy w menu, jak ktos przejdzie na inteligo to sobie zda sprawe jakim smieciem jest platforma ing Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdyk Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.ms.gov.pl 17.11.08, 09:39 Jesteś klasycznym łupem hakera. A obsługa konta internetowego w ING jest prosta jak konstrukcja cepa, wręcz prostacka. Wymaga tylko znajomości alfabetu na poziomie czwartej klasy podstawówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 129.35.231.* 17.11.08, 10:44 > Wymaga tylko > znajomości alfabetu na poziomie czwartej klasy podstawówki. Owszem, jeżeli masz hasło na poziomie absolwenta czwartej klasy podstawówki. "romek123"? To baw się proszę hasłem 20-to znakowym z cyframi i znakami specjalnymi. Z pamięci. Pyszna rada wujku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.11.08, 13:57 Ja mam hasło kilkunastoznakowe (cyfry przeplatane z literami) i nie mam najmniejszego problemu z wpisywaniem tego, dla mnie akurat osobiście zasady logowania na ING są najlepsze z możliwych. Oczywiście ktoś kto ma gdzieś bezpieczeństwo pewnie ma to gdzieś... oczywiście do czasu... Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 129.35.231.* 17.11.08, 14:14 Nie mam gdzieś bezpieczeństwa ale z tego powodu nie będę z siebie robił kretyna machając palcami, żeby przypomnieć sobie czy na 16-tej pozycji mam wykrzyknik czy kropkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.11.08, 14:41 Ale w czym masz problem? Twoje hasło to np. 5TEE1F16HTER masz wpisać **___*_*_***, więc powtarzasz sobie po kolei wszystkie znaki (oczywiście w głowie szybko i automatycznie, żebyś mi czasem nie twierdził że nie będzie sobie coś tam jeszcze powtyarzać jak idiota...), nie wiem jak innym ale mi wpisywanie hasła w ten sposób wcale nie zajmuje więcej czasu niż wpisanie całego, no ale cóż to chyba kwestia znajomości obsługi komputera na odpowiednim poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4g63 Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 213.77.0.* 17.11.08, 09:32 straszna drożyzna, w mbanku i prostota i darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: com.bi-nerki W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 08:05 Nie dajcie się złapac na ten overnight. W jego ramach bank będzie przelewał każdej doby środki w granicach 100 tys. zł. Zarobicie miesiecznie jakąś drobną kwotę, ale za obsługę Waszego konta bank zabierze zdecydowanie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haax Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.08, 08:45 ale prowadzenie konta jest darmowe kolego... postaraj się bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
klakierka Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku 17.11.08, 09:11 Prowadzenie konta jest za darmo ale posiadanie karty kosztuje 3 zł, co moim skromnym zdaniem i tak się opłaca. Od 2004 jestem klientką Inteligo, zawsze byłam bardzo zadowolona, obsługa jest prosta i czylelna za obsługę 0 zł ale za posiadanie karty 0,99 zł na miesiąc i przelewy 0,99 zł również. To za dużo jak dla mnie teraz, robie conajmniej 5 przelewów w miesiącu więc alior dla mnie będze bardziej opłacalny- aaaa no i wypłaty za free w każdym bankomacie :) A żeby nie było że znam tylko inteligo-konto oszczędnościowe mam w mbanku- oprocentowanie ok, ale reszta to porażka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 09:33 co za głupoty wypisujesz w mbanku wszystko masz za darmo, to po co korzystasz z inteligo i nie rób darmowej reklamy aliorowi Odpowiedz Link Zgłoś
klakierka Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku 17.11.08, 10:58 Gość portalu: xxx napisał(a): > co za głupoty wypisujesz w mbanku wszystko masz za darmo, to po co korzystasz z > inteligo i nie rób darmowej reklamy aliorowi Tak ale w moim mieście mbank nie ma bankomatu wiec musze płacić prowizje za wybranie pieniędzy z konta-a aliorowi nie robie reklamy bo mi obojętne w jakim banku mam pieniądze ( polski, szwajcarki czy włoski) jestem przeciętnym kowalskim i chce zminimalizować koszty- to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 195.8.216.* 17.11.08, 12:29 > Tak ale w moim mieście mbank nie ma bankomatu nie ma euronetu i nie ma bzwbk? jakoś w to nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfs Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 195.182.52.* 17.11.08, 13:01 sporo jest takich miast powiatowych bez euronetu i bzwbk Odpowiedz Link Zgłoś
klakierka Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku 17.11.08, 14:58 No nie ma euronetu, mieszkam w mieście do 20 tys. mieszkańców i nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojoijoi090 Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 09:36 to jest wlasnie typowy trick zeby wyrwac ile sie da klientow. Nie zdziw sie jak po roku wprowadza 'najnizsze' oplaty za przelewy i za korzystanie z bankomatow. Bank nie jest polski, wpiszcie sobie w google Carlo Tassara Group Alior Bank Poland. Wloskie pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jxxx W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 09:09 Jak Pan Sobieraj nie widzi pogłębiającej sie recesji to raczej minał się z powołaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bjogifbjoi909 Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 09:37 daje Sobierajowi 2 lata, podkulenie ogona i ucieczka w krzoki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golik SOBIE Raj! IP: *.gprs.plus.pl 17.11.08, 22:51 Niewątpliwie sobie zrobi raj Sobieraj za pensyjkę odpowiednią i wydawanie włoskich pieniędzy przez jaki rok - dwa. Ale tylko sobie ten raj, bo ani klientom ani pracownikom. Gabloty pokupowane, jeżdzą chłpaki wte i we wte, ale nic z tego dobrego nie wyniknie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 82.177.197.* 17.11.08, 12:55 Pralnia mafinych pieniędzy nie musi specjalnie liczyć się ze stratami. Dla nich najważniejsze jest zmieszanie brudnego z czystym szmalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 82.177.197.* 17.11.08, 12:55 Pralnia mafinych pieniędzy nie musi specjalnie liczyć się ze stratami. Dla nich najważniejsze jest zmieszanie brudnego z czystym szmalem. Odpowiedz Link Zgłoś
gurru kolejny bankowy zlodziej na polskim rynku 17.11.08, 09:38 bedzie klapa, bo dzis ludzie kase z bamkow wyciagaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho Re: kolejny bankowy zlodziej na polskim rynku IP: 82.177.197.* 17.11.08, 12:57 Nie złodziej, ale pralnia brudnego szmalu. To włoska firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho Re: kolejny bankowy zlodziej na polskim rynku IP: 82.177.197.* 17.11.08, 12:57 Nie złodziej, ale pralnia brudnego szmalu. To włoska firma. Odpowiedz Link Zgłoś
maniek_ok Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku 17.11.08, 09:41 Jezeli ich strona internetowa bedzie choc o 0,1% lepsza i stabilniejsza od Polbanku to faktycznie sukces maja murowany. Ale jak widac z roznych wypowiedzi o ing czy inteligo - kazda potwora znajdzie swojego adoratora. Nawet Polbank... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania z Zielonki polski bank? trzeba mieć dużą wyobraźnię.. IP: *.broadband.pl 17.11.08, 09:47 he,he polski bank nie mogę.. Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Reklamówka 17.11.08, 09:56 Leciwi użytkownicy pamiętają być może postać Pana Tau z czesko- niemieckiej serii filmów dla dzieci. Pod podobną plastykę usiłuje podszyć się reklamówka nowego banku. Trzeba być skrajnym idiotą by robić reklamówki sugerujące, że każdy chycel nowego banku jest tylko cegiełką w budowli świątyni bożka Mamony. Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia powszechnie wiadomo czyje są włoskie banki.. 17.11.08, 10:09 i do czego głównie służą.. oddziałów terenowych nie stworzą bo po co w każdym powiecie pralnia chemiczna Forza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: germanik W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 09:56 a zwlaszcza taki, ktory chce osiagnac gigantyczne zyski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insider A czy wiecie, ze Cesio Smorszczewski lubi wciagnac IP: *.ip.netia.com.pl 17.11.08, 09:58 kreske? O tym wiedzieli wszyscy w PKO, a takze wiele osob w PKN ORLEN. Taki to jest ten Czesio, ze bez koki nie pociagnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arfer Re: A czy wiecie, ze Cesio Smorszczewski lubi wci IP: *.238.82.2.ip.airbites.pl 17.11.08, 21:50 A wiecie, że Insider za takie pomówienia może odpowiadać karnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.bytow.wirt.pl 17.11.08, 10:07 Zgodnie z cennikiem ze strony banku cena przelewu internetowego - 5 zł. To będą mieli klientów że aż strach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 195.182.52.* 17.11.08, 10:10 chyba inny cennik ogladamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 195.182.52.* 17.11.08, 10:12 www.aliorbank.pl/pl/klienci_indywidualni/konta_osobiste/konto_z_lokata_nocna internetowy jest 0 zl Odpowiedz Link Zgłoś
clepsydra Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku 17.11.08, 10:30 a ten kolo to ma hasla w programi na PC - debil, zaraz ktos sprawdzi ejgo IP bo wie, ze warto mu poszukac po kompie i wyczysci mu wszystkie 4 konta - frajer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry89- Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 10:37 jeden z glownych banerow krzyczy' Zielony Bank'. Na co mi bak ktory sadzi drzewa i uzywa energooszczedne drukarki a klamie o 11% lokacie? Odpowiedz Link Zgłoś
klakierka Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku 17.11.08, 11:00 Naucz sie czytać ze zrozumieniem i miej dystans do reklamy-11 % w skali roku :) a nie przez jedną noc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az ale od połowy środków - druga połowa 0% razem 5,5% IP: *.bph.pl 17.11.08, 11:24 sprytnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: ale od połowy środków - druga połowa 0% razem IP: 195.182.52.* 17.11.08, 11:28 o konkurencja z BPH zaczyna czarny PR na forach internetowych? wiem, ze BPH matematyka nie jest uznawana za cos waznego ale: 11% od polowy =/= 5,5% od calosci, dzieki codziennej kapitalizacji realne oprocentowanie jest wyzsze niz 5,5% dzieki przepisom podatkowym [dot. zaokraglania do pelnych zlotowek] do ok. 15 000 zl lokata Aliora bedzie 'wolna' od podatku Belki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Be Re: ale od połowy środków - druga połowa 0% razem IP: 217.98.20.* 17.11.08, 11:44 Konkurencja z BPH nie będzie robić złego PR, bo spora część pracowników, po przejęciu BPH przez GE, pzreszła własnie do Aliora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfs Re: ale od połowy środków - druga połowa 0% razem IP: 195.182.52.* 17.11.08, 11:48 a te ip '*.bph.pl' to skad sie biora? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albin Siwak Re: ale od połowy środków - druga połowa 0% razem IP: 62.29.174.* 17.11.08, 12:47 Czytanie ze zrozumieniem. Procentować będzie tylko przez noc, a nie przez dzień, więc tak na prawdę w skali rocznej to nie będzie 5.5% tylko połowę z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxx Re: ale od połowy środków - druga połowa 0% razem IP: 195.182.52.* 17.11.08, 12:58 na oprocentowaniu lokat to sie trzeba znac, nie liczy sie oprocentowania 'godzinowo' tylko dziennie, w przypadku lokaty nie ma znaczenia czy jest ona na caly dzien czy na noc ;-))) co za lolek masz 100 zl na noc 50zl idzie na lokate i rano dostajesz 50zl + 5,5% boze drogi jak najszybciej tzreba w tym kraju reformowac szkoly w tym kraju. co za brak elementarnej wiedzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: ale od połowy środków - druga połowa 0% razem IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.11.08, 14:00 No to lolku, może ja Cię czegoś nauczę nt. lokat masz 100 zl na noc 50zl idzie na lokate i rano dostajesz 50zl +5,5%/360 Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: ale od połowy środków - druga połowa 0% razem IP: 195.182.52.* 17.11.08, 14:34 re up dokaldnie... 5.5% jest rocznie nie dziennie ale zadnego znaczenia nie ma fakt, ze jest to lokata nocna - nie ma czegos takiego jak oprocentowanie za caly dzien czy tylko za noc realnie w skali roku [uwzgledniajac dzienna kapitalizacje] wychodzi jakies 5,7% [nie chce mi sie dokladnie liczyc] i juz nie wiem skad pomysl kogos wyzej, ze jest to lokata nocna wiec oprocentowanie roczne rowna sie jedynie 2,75% Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 Re: ale od połowy środków - druga połowa 0% razem 17.11.08, 16:46 mlodzi, wychowani w II RP. Wy naprawde nie macie poczucia humoru. Tow Albin Siwak ZARTOWAL!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spinacz biurowy Włoski bank...? Dziękuję bardzo, nie skorzystam! IP: 212.160.227.* 17.11.08, 11:08 To prawda, że włoska bankowość (Florencja, Wenecja, Genua) układała fundamenty nowoczesnego obiegu pieniądza. Ale to było około 500 lat temu. Dziś korzystanie z banków o rodowodzie południowoeuropejskim jest proszeniem się o kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
imw Re: Włoski bank...? Dziękuję bardzo, nie skorzyst 17.11.08, 12:55 Zalescy mają włoski rodowód? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 11:15 To będzie wielka klapa. Teraz zakładać bank to samobójstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milosnik_bankow Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.aster.pl 17.11.08, 13:09 Alesz najgorszy bank jest lepszy nisz najlepsza praca. Odpowiedz Link Zgłoś
mniammniam3 Gdzie jest główna siedziba tego Banku 17.11.08, 12:16 Cos mi się wydaje, że główna siedziba mieści się w Corleone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikan Re: Gdzie jest główna siedziba tego Banku IP: *.dip.t-dialin.net 17.11.08, 13:14 Certo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Russkiy W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.fe.bosch.de 17.11.08, 12:18 Russkiy :) za chto tak russkih ne lyubite, polyaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milosnik_bankow Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.aster.pl 17.11.08, 13:08 To w końcu Zaleski eto ruskij ili polskij? Nie panimaju. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Russkiy Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.fe.bosch.de 17.11.08, 12:22 Za chto tsk russkih ne lyubite, polyaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 82.177.197.* 17.11.08, 12:53 Za russkoje gosudarstvo vsio ravno kogo: cara, Stalina, Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 82.177.197.* 17.11.08, 12:53 Za russkoje gosudarstvo vsio ravno kogo: cara, Stalina, Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Russkiy W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.fe.bosch.de 17.11.08, 12:24 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inwestor W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.ingbank.pl 17.11.08, 13:19 :....Czekamy ... Alior ...czekamy ... " Odpowiedz Link Zgłoś
genoniusz Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku 17.11.08, 15:23 Buachachcha... Panie "Inwestor" obejrzyj swoje IP :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.adsl.alicedsl.de 17.11.08, 13:36 czy to bank Pawlaka Platnika? Odpowiedz Link Zgłoś
lopozek W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku 17.11.08, 13:53 Po przeczytaniu postów mozna niewątpliwie stwierdzić - moderowany : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyg W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 213.134.188.* 17.11.08, 14:51 Falstart na początku. Wybrałem się ok. 13 dzisiaj do jednego z ddzialow w centrum Krakowa. W środku "ni żywego ducha". Chciałem załozyc kontro oszczednosciowe w USD. Pani opowiadala mi wszystko poza oprocentowaniem. Prosiłem o pokazanie tabeli oprocentonia i okazalo sie, ze zamiast 3,5% widzianych przeze mnie w internetowej ofercie pod koniec października było tylko 1.5% !!! Zrezygnowalem oczywiscie z usług banku, ktory przed otwarciem podaje inną ofertę, niz będzie serwował !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 195.182.52.* 17.11.08, 15:11 nie widze w tabeli takich wartosci jak podajesz w tabeli jest napisane, ze konto oszczednosciowe w usd jest 2% [i ta tabela jest tam od poczatku niezmieniona], zas 1,5 ma miesieczna lokata w usd wartosci 3,5% nie ma nigdzie [przy zadnej lokacie/rachunku] w USD cos klamiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 14:53 Włoch = przekręt. Polskie kombinatorstwo, skłonność do oszustwa i korupcja to naprawdę drobnostka w porównaniu ze "standardami" włoskimi. Ten Italiano wybrał Polskę, bo myśli, że jesteśmy nadal odciętym od świata, słabo zorientowanym w realiach, półdzikim ludem wschodnioeuropejskim, który można łatwo zaczarować kolorowymi paciorkami. Mam nadzieję, że się pomyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 195.182.52.* 17.11.08, 15:17 znawco pl.wikipedia.org/wiki/Romain_Zaleski zalozycielem banku jest polak mieszkajacy we francji robi to przez rozne spolki, ktorych jest wlascicielem [w tym p[rzez wloska spolke] ale to go czyni wlochem? chodzenie w chinskich trampkach czyni nas chinczykami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho Re: W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: 82.177.197.* 17.11.08, 16:04 Nikt tak Polaka nie załatwi jak drugi Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayeczkaa W poniedziałek oficjalny debiut Alior Banku IP: *.chello.pl 17.11.08, 15:55 nie zalozylam bym nic w banku gdzie w zarzadzie nie ma kobiet pfff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal tak tak dziecko IP: *.gprs.plus.pl 18.11.08, 01:24 Musisz być czujna, podobnie z ogrzewaniem, uważaj by czasem nie kupić energii pochodzącej z kopalń, w których pod ziemią nie ma kobiet. A jak już zaczniesz przymarzać do gleby, to stuknij się w główkę. Dżizas, skąd się tacy ludzie biorą, zamiast patrzeć na to co istotne w danej dziedzinie, to na wszystko patrzą przez pryzmat płci, rasy albo orientacji seksualnej... Odpowiedz Link Zgłoś