Gość: Arenty IP: 195.38.85.* 30.10.03, 15:19 A to ciekawe dlaczego Nissan do mnie jeszcze nie zadzwonil ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Nissan sprawdzi 2,5 mln samochodów IP: 194.74.40.* 30.10.03, 15:26 Wczoraj wlasnie wymienialem 2 czujniki... :-> Wymiana nie byla bezplatna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: Nissan sprawdzi 2,5 mln samochodów IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 11:54 Nam auto popsulo sie w poniedzialek - laweta i wymiana byla na koszt nissana. Swoja droga ciekawe byla juz podobna akcja dla innych silnikow nissana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~basia dlaczego nie wymienili ci czujników bezpłatnie? IP: *.bgz.pl / 10.193.5.* 30.10.03, 16:42 przecież to nie ty wyprodukowałeś je z wadą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo tak jest ! Re: Nissan sprawdzi 2,5 mln samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 06:28 Jest różnica pomiędzy Nissan Motor , a Nissan Polska Podobnie jak City Bank, a City Bank Polska Siemens, a Siemens Polska RWE, a RWE Polska itd W Polsce wszystko jest inne. T E R A Z P O L S K A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Nissan sprawdzi 2,5 mln samochodów IP: *.wprost.pl 01.11.03, 22:18 Gość portalu: bo tak jest ! napisał(a): > Jest różnica pomiędzy Nissan Motor , a Nissan Polska > Podobnie jak City Bank, a City Bank Polska > Siemens, a Siemens Polska > RWE, a RWE Polska itd > W Polsce wszystko jest inne. > T E R A Z P O L S K A dokładnie masz rację to samo chciałem napisać, klient z Polski to nie to samo co klient z Europy... liczy się ten co ma siłę, a siłę ma ten co ma kasę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdegustowany Re: Nissan sprawdzi 2,5 mln samochodów IP: 157.171.31.* 03.11.03, 15:47 W moim autku ten defekt pojawil sie nieoczekiwanie, tak ze silnik po prostu odmowil wspolpracy. Naprawa, czyli wymiana czujnikow kosztowala mnie ok. 300 PLN, z czego ok. 80 PLN czujniki. Juz po naprawie uslyszalem o akcji wymiany czujnikow i zlozylem oficjalna prosbe o refundacje. Niestety Nissan Polska uznal moj wniosek za bezpodstawny!!! Teraz znowu przeczytalem w Gazecie o tym samym problemie. Naprawde nie wiem o co chodzi w tym biznesie, ale na pewno nie o klienta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polnet Re: Nissan sprawdzi 2,5 mln samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 03:20 Niestety Nissan Polska > uznal moj wniosek za bezpodstawny!!! No to miałem nosa, że nie wziąłem Jaguara a wziąłem po prostu Merca. Tu nie ma popeliny, a skarga, którą kiedyś złożyłem na serwis w Polsce w Niemczech wywołała popłoch u serwisanta i przyjazd do mnie na podwórko właściciela serwisu z przeprosinami. No to wyczyłem NISSANa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polnet Re: Nissan sprawdzi 2,5 mln samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 03:22 MIałem na myśli Maximę oczywiście. Nie Jaguara. Odpowiedz Link Zgłoś