jurekjaro 30.04.09, 14:36 Przygotowaliśmy dla Państwa ponad 300 rodzaju wzorów pism, które mogą się przydać w różnych sytuacjach życiowych - dostępne dla zainteresowanych na stronie głównej Forum Gospodarczego- www.forumgospodarcze.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumgospodarcze Re: Wzory pism 30.04.09, 14:55 Aby uzyskać darmowy dostęp do tego "bogatego zbioru" wystarczy się zarejestrować na stronie internetowej Forum Gospodarczego - www.forumgospodarcze.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dawlas Re: Wzory pism 02.05.09, 12:43 faktycznie znalazłem tam to co chciałem - dzięki. A jak bym chciał coś bardziej precyzyjnego to do kogo się zgłosić ? Odpowiedz Link Zgłoś
jurekjaro Re: Wzory pism 02.05.09, 12:47 wyślij zapytanie do jerzy@forumgospodarcze.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bartek0483 Re: Wzory pism 21.10.09, 12:22 Polecam program do pisania pism urzędowych i podań. Można go pobrać za darmo ze strony www.pakietprzedsiebiorcy.pl/kreator_pism.php Nie trzeba znać edytorskich zasad tworzenia pism, umieć, ani mieć Worda. Wystarczy wypełnić odpowiednie pola w programie, a on sam wygenruje pismo. Odpowiedz Link Zgłoś
jurekjaro Re: Wzory pism 19.01.10, 00:52 lub forumgospodarcze.com.pl/index.php/wzory-pism zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
kucykpony80 Re: Wzory pism 28.06.13, 21:48 Najlepiej zlecić przygotowanie pism profesjonalistom. Ja polecam: bbadvisors.eu/ Fachowa i szybka pomoc w sprawach prawnych. Odpowiedz Link Zgłoś