aleyka_ Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 19:49 Hm.. Smerfy ^^ Tak tak smerfy były cool ! I chyba pszczułka maja x-DD Odpowiedz Link Zgłoś
gumisiowa Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 19:50 Na pierwszym miejscu to bajka: Dzielny mały toster. pamiętam tą bajkę na pamięć, miałam ją nagraną na kasecie. szkoda że już jej nie ma, świetna była. odkurzacz - boss XD pamiętam tabalugę,krecika, muminki, smerfy, dragon ball (ale to manga). i jeszcze pszczółka maja, miś uszatek. dużo tych bajek. teraz same g*wna dają na wieczorynki. kiedy jeszcze oglądałam wieczorynki, to jak już coraz więcej było tych nowych bajek, to oglądałam tylko wtedy kiedy były te stare, a pozniej już w ogole przestalam oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Czarodziejka z księżyca ;* 20.09.09, 19:55 Oczywiście "Czarodziejka z księżyca", a w oryginale "Sailor moon". To są moje najmilsze wspomnienia z dzieciństwa jak udawałyśmy z moimi koleżankami czarodziejki...BOSZE! Ale miałyśmy ubaw ;D Nawet teraz w te wakacje zaczęłam oglądać czarodziejki i teraz jestem na 94 odcinku ;D Kocham to! W ogóle nie wyrosłam z tej bajki ;p Ja zawsze będę dzieckiem I SM Odpowiedz Link Zgłoś
izunia567 Bajki ! 20.09.09, 19:59 Ja najbardziej pamiętam Jedyneczke i Teletubisie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kaila. Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 20:05 ja podobnie jak ty jeszcze lubiłam Smerfy xdd i Gumisie ^^ no i jeszcze Reksia ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
karolz95 Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 20:05 Tez tak czasami mam ze lubie sobie powspominac ;D ja najbardziej lubialam ogladac: [b] Smerfy, Reksia, Misia Uszatka, Krecika, Zaczarowany Olowek,Kubusia Puchatka i Kucyka Ponny xD Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kcjonasbrothers Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 20:06 Ja uwielbiałam gumisie i kota filemona. Odpowiedz Link Zgłoś
lusiiaczek_joe Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 20:10 Ja oglądałam: Dextera, Atomówki, Myszkę Miki i jej przyjaciół, Muminki, Zwariowane Melodie, kapitana Grotmana i Aniołkolatki, Johnnego Bravo, Toma&Jerrego, Zwariowane(odlotowe?) wyścigi... Głównie to co leciało na Cartoon Network xd. Też ostatnio zebrało mi się na wspomnienia ^^. Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 20:11 Tabaluga , Pokemony , Teletubisie, Smerfy, Gumisie. xD x3 Odpowiedz Link Zgłoś
viva BAJKI 21.09.09, 18:55 Moimi ulubionymi bajkami były: Krecik, Bolek i Lolek, Reksio, Pampalini władca zwierząt, Wilk i Zając, Przygody kotka Filemona (czy coś takiego) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ Re: bajki z dzieciństwa. 21.09.09, 19:56 Pokemony ! Kocham do dziś < LooOoOoOOoOOoOoOOoOoOOOoOOOooL > Żart ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
zakorkowana Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 20:13 gumisie były słiitt hahahah albo tabaluga, muminki i smerfy i ten gargamel z wielkim nosem normalnie laansss błaahahaha xd Odpowiedz Link Zgłoś
kika_izka Dobranocki 20.09.09, 20:13 Ja i mój tata uwielbialiśmy Kota i Pata. Zawsze siadaliśmy i śpiewaliśmy początek piosenki. To był nasz rytuał^^ I Miś Uszatek! To za to z mamą oglądałam. A z małą siostrzyczką smerfy. Tyle tego było! I jeszcze pamiętam później wyszło - Smok Tabaluga czy coś takiego, też to lubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
mucia Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 20:19 ja ogładałam Woodiego Woodbekera (nie pamiętam jak to się pisze) o taki ptaszku który był szybki i coś tam wyprawiał, zaczzpeista bajka Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_27 No to może nie tak cukierkowo ^^D 20.09.09, 20:21 Ja tam potwornie bałam się tego momentu w Kreciku, jak nasłał na grzybki ślimaka i kiedy mama Muminka go nie poznała, bo w zaczarowanym kapeluszu zmienił się w potworka ") Ale ogólnie nie bywało źle, tylko jak na czymś takim mogą przyklejać nalepkę "BEZ PRZEMOCY"??? ^^D Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_girl.xd Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 20:28 ja oglądałam Smerfy , Wilk i Zając , Scooby Doo , Pokemony , Tom & Jerry , Reksio i sąsiedzi . ; - DD Odpowiedz Link Zgłoś
not_sweet_baby Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 20:30 Smerfyy_xD Kochamm I nie oglądałam ich jak byłam 'małym brzdącem'. Se wypraszam;p Mam 15 lat. I dalej kocham Smerfy=DD Nie oglądam niestety... Za stara jestem xD Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka1 Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 20:34 Ja najbardziej lubiłam Tabalugę i Krecika! Odpowiedz Link Zgłoś
olunia94 Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 20:34 ja "wychowałam" się na : żółwiu franklinie, smerfach, gumisiach i pamiętam ze moją ulubioną bajką był Kubuś Puchatek Odpowiedz Link Zgłoś
oldziaaa Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 20:38 ojejku ... co ja oglądałam ? oglądałam : księżniczke sisi , pomysłowego Dobromiła , krecika , Bolka i Lolka , serfy , muminki , i teletubisie ; ) ale te bajki skończyłam oglądac jak miałam około 3 - 5 lat ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonovaa Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 20:44 ja ogladalam smerfy, muminki, reksia, mis uszatke ;d to bylo to co kochalam i nadal kocham ;d no i czasem spiderman :d ale to tez jeszcze ogladam ;d Odpowiedz Link Zgłoś
alanta Pokemony 20.09.09, 20:45 Kochałam pokemony!!! i ninja i power.... a teraz uważam ze sa beznadziejne a pamiętacie taką bajkę "marcelino chleb i wino"? też ją lubiałam Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 20:49 gumisie i pokemony ! to były moje numery jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
bellinka Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 20:56 kubuś puchatek oraz cała kompania smurfów Odpowiedz Link Zgłoś
lily_mad Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 20:58 Ja pamiętam, Mapety.. I Gonza itp.. Chciałaby żeby na ekrany polskiej telewizji powróciły stare bajki (z mojego dzieciństwa). Te bajki nowej generacji ze to tak nazwę są jakieś takie...hmmm mdłe. Ani nie bawią ani nie uczą porostu żenada. ja che stare bajki Odpowiedz Link Zgłoś
zapalka1212 Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 21:05 ja lubiłam domowe przedszkole, krecika, rzwirka i muchomorka, gumisie i smerfy xD moje gg:6637198 Odpowiedz Link Zgłoś