samotnymotyl 11.09.09, 19:33 Hej macie brata lub siostrę bliźniaka?ja mam brata i fajnie jest.. jak ja czegoś nie wiem to on mi mówi i na odwrót tylko musze z nim dzielic pokój i to jest ujemna strona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samotnymotyl Re: Brat bliźniak 11.09.09, 19:34 ale cieszę się że go mam bo sobie nawzajem pomagamy Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: Brat bliźniak 11.09.09, 19:37 Ja mam brata ale nie bliźniaka Ma 21 lat i ma na imię Mateusz (ale przezywam go Mappie albo Mattti- a on mnie Pappie lub Pattti ) Choć przynajmniej co 2 dni się z nim kłócę to kocham go nad życie i nie wymieniłabym go na nikogo innego Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Brat bliźniak 11.09.09, 19:37 nie mam ale podejrzewam ze to fajnie...oczywiscie sa minusy jak napisalas...i dlatego nie chce miec swojego odbicia lustrzanego...chyba ze siostra lub brat nie jest podobny.... Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd Re: Brat bliźniak 11.09.09, 19:39 ja bym chciala mieć brata albo siostre ogolnie, ale chyba bardziej brata, wiec twierdze, że masz fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Brat bliźniak 11.09.09, 19:44 Ja bym chciala miec Ale niestety mam 3 rodzenstwa w krórym jeden jest walnietym debilem ! >< Mam jeszcze brata i sis :] TTaaaa zazdroszcze ci ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
hotbudda Re: Brat bliźniak 11.09.09, 19:43 ja nie mam , ale mój tata ma i mówi , że było fajnie . zamieniali sie na lekcjach itd. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Brat bliźniak 11.09.09, 20:21 fajnie było by mieć siostre bliżniaczke. o ja . ^ pomażyć każdy może . ; d zamiany na lekcje , itd . ojeeej . xd Odpowiedz Link Zgłoś