11.09.09, 19:59
Co w nich jest takiego? Jaki szczegół, którego ja nie dostrzegam tak zamieszał w
modowym świecie? Ostatnio, gdzie bym się nie obróciła, to widzę te właśnie spodnie.
Chociaż, to nie są spodnie. Rajstopy? Już prędzej. Ale, to że są to pół biedy. Gorzej, że
zazwyczaj widzę je na dziewczynach, które na taką ekstrawagancję nie powinny sobie
nigdy pozwalać. Zazwyczaj ta część garderoby nieelegancko opina im spore uda i zwracaja
uwagę na zbyt szerokie biodra, a więc elementy, które ukryte skrzętnie być powinny, o.
Sama jestem dosyć zaokrąglona i nie wyobrażam sobie, że mogłabym ubrać na siebie
legginsy. Oczywiście zupełnie inaczej jest w wypadku dziewczyn niezwykle szczupłych, z
wręcz chłopięcą posturą. Na takie przyjemnie patrzeć. O dziwo, właśnie one częściej
chodzą w spodniach. Możecie mi wytłumaczyć ten fenomen? Bo staram się go zrozumieć
za każdym razem, jak widzę szczęśliwe posiadaczki legginsów na ulicy, ale wciąż nie potrafię
znaleźć odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • kaktus12 ;) 11.09.09, 21:30
      A gdzie je np. widziałaś? A jakoś w sklepach nie widzę, a chciałabym mieć takie wink aa i za ile?
      • pati_ Re: ;) 11.09.09, 21:32
        Posiadam jedną parę,w panterkę.
        Świetnie wyglądają do tunik na przykład.
        I jakoś ogólnie są bardzo wygodne ;]
        • jane_ Re: ;) 11.09.09, 21:36
          zara, 70 zł.

stałam ostatnio przy nich, nie przymierzyłam nawet, ale chodze i męczę myśl o nich. chciałabym. tylko własnie nie wiem, czy nie będę wyglądać tak, jak opisane przez Ciebie dziewczynki. się zobaczy.
          czasem mi się to podoba, choć element panterka denerwuje mnie na rave neon vintage dzieciach. cóż.
          • nygus_95 Re: ;) 11.09.09, 23:32
            ja jestem raczej chuda i noszę legginsy (te do kostki, innej długości są
            niekorzystne), np. dziś miałam w szkole.
            zwykłe legginsy na kimś obszerniejszym to pół biedy. gorzej, gdy taka przy tuszy
            założy lateksowe legginsy (ble), omg. widziałam taki przypadek na żywo w swojej
            szkole, naprawdę, bardzo niemiłe dla oka ;x.
            • jane_ Re: ;) 13.09.09, 09:47
              h&m, 40 zł.

przymierzyłam! i hahaha, byłby mi potrzebny ktoś z boku oprócz mamy, bo ja nie umiem się ocenić. nie było tak źle jak myślałam, że będzie, ani tak dobrze, jakbym chciała. nie kupiłam więc. bo ja niby gruba nie jestem, nawet lekko nie, jestem dobra w stronę wychudzenia niż nadwagi, ale w ogóle jakoś tak nie wiem. ;d

a wiecie, że ja takie miałam w młodości, zielone i czerwone, w leopard print? byłam emo już za młodu xd
              • katsuumi_17 Re: ;) 13.09.09, 10:09
                Kiedyś legginsy nazywały się lakry... pamietam, jak za dzieciaka takie nosiłam. Mnie
                legginsy się podobają, ale faktycznie, te w panterkę na dzieciach z gimnazjum wyglądają...
                śmiesznie. W ogóle nie podobają mi się legginsy w panterkę, pół społeczeństwa takie nosi.
                Co do grubszych dziewczyn w legginsach- bardzo nieestetyczne.
          • tixi_13 Re: ;) 14.09.09, 10:34
            ja mam dużo par. Babcia mi kupuje w Puławach za 15 zł. XD
            lubię bardzo leginsy czasem sie przydają kiss
    • ladyy Re: Legginsy 13.09.09, 13:02
      zadaje sobie to samo pytanie co agacia jak tak można?
      ja nie mam ani jednej pary bo mi się nie podobają i prawie każdy to nosi
    • zuaona Re: Legginsy 13.09.09, 15:02
      nie podoba mi się to . różowa sukienka i czarne czy co gorsza brązowe / zielone legginsy .
      bleeee . ; x
    • thedulcemonisia hmmmmmmmmm... 13.09.09, 15:08
      Lubie leginsy..sylwetkę mam szczupłą.... uważam, że nikt nie powinien się
      wstydzić swojego wyglądusmile
      • nygus_95 Re: hmmmmmmmmm... 13.09.09, 17:01
        wstydzenie- swoją drogą,
        ale nikt też nie powinien doprowadzać swoim wyglądem innych do odruchów wymiotnych.
        sorry, musiałam ;p. wiem, że to okrutne.
    • cherrygirl Re: Legginsy 13.09.09, 17:06
      Ja tez własnie nie wiem co ludzie w nich widza ;pp Moga ewentualnie wziazc stare
      rajtki (xd) i obciac do kolan ^^
      • agaciaa Re: Legginsy 14.09.09, 00:59
        Nygus, Ty po prostu jesteś szczera. Bo jak w hotelu, w sierpniu widziałam kobietę, która
        zamiast ud miała dwa małe, czarne i opięte lycrą wielorybki, to straciłam wiarę w ludzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka