bellaswancullen 12.09.09, 12:35 Domowe sposoby na bolący ząb, macie jakieś? Ja czytałam o olejku goździkowym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michelle_ Re: Bolący ząb. 12.09.09, 12:59 ja bym proponowała iść do dentysty. to najlepsze rozwiązanie . a dentysta wcale nie jest straszny . ;p Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Bolący ząb. 12.09.09, 15:25 ja czesto miałam problemy z zębami ja np.jak mnie boli ząb odrazu myje zeby i po paru minutach przestaje boleć ale jak się już rozboli na maksa to biore apap i po sprawie ja nie chodze do dentysy jesli nie dokucza mi tak mocno ja u dentysty nie byłam od roku i nie mam potrzeby iść Odpowiedz Link Zgłoś
pink_cekoladka. Re: Bolący ząb. 12.09.09, 15:35 Jak katsuumi_17. Tabletka od bóli najlepsza. Nie waszeruj się co godzinę. Weź jedną, wysatrczy. -.- Ja biorę Apap albo Ibuprom. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Bolący ząb. 12.09.09, 15:40 idź do dentysty on pomoże ;d albo jak to nie trwały ból to weź tabletkę. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Bolący ząb. 12.09.09, 15:52 tabletkę weź. albo wiem! idź spać zaśniesz i nie będzie Cię nic boleć. ja tak robię jak mnie coś boli Odpowiedz Link Zgłoś
my.sweet.dreams Re: Bolący ząb. 12.09.09, 17:58 wiesz, domowych sposobów jest dużo ale najlepiej idź do dentysty, jeśli teraz nie pójdziesz, to potem będzies musiala miec leczenie kanalowe- boli i dlugo trwa powodzonka Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Bolący ząb. 12.09.09, 20:45 dzisiaj, jutro = tabletka. poniedziałek = dentysta. nie lekceważ bólu zęba. ; q Odpowiedz Link Zgłoś