kinia_pa 13.09.09, 10:02 Uwielbiam czytać przeróżne czasopisma. Moimi ulubionymi śą: -trzynastka -victor gimnazjalista A wy co lubicie czytać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandy_ Re: ulubione pismo 13.09.09, 10:23 bravoo.. bo tam glupoty i duperele pisza ;xx Odpowiedz Link Zgłoś
kinia_pa Re: ulubione pismo 13.09.09, 14:11 Sorry nie wiedziałam że był już taki wątek Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: ulubione pismo 13.09.09, 12:03 To może nie czasopismo, ale wiadomości wrzesińskie, kalejdoskop uczuć i inne takie czytadła dla bab. Jeszcze lubie JOY'a i Cosmo. Odpowiedz Link Zgłoś
little ;p 13.09.09, 12:14 Bravo, Fun Club i innych gó*ien się brzydzę. A w szczególności listów od czytelniczek. Ja czytam tylko Teraz rock. Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: ;p 13.09.09, 12:28 Focus i WiŻ, sporadycznie Gitarzystę kradnę od brata ciotecznego, Machiny nie kupuję, ale czasem sobie czytnę w Empiku. i Wyborczą, głównie w piątki i soboty, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela :-) 13.09.09, 12:31 Taki wątek już był, ale trudno. Ostatnio bardzo polubiłam Elle. Kiedyś co miesiąc, teraz sporadycznie czytam Dziewczyne. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy i po co jeszcze jeden? 13.09.09, 12:33 po cholere założyłaś taki sam co????? Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: :-) 13.09.09, 12:33 cosmopolitan i czasami świat kobiety.;d a no i bravo raz na jakiś czas przejrzę, ale to najczęściej jak u kogoś jestem, bo sama nie kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
dolce89 Re: :-) 13.09.09, 12:41 Ja czytam najczęściej Glamour( polski kupuje głownie z przyzwyczajenia , ostatnio kupiłam angielska i amerykańska wersie, lepiej mi się podobała) Focus historia Viva Moda Wyborczą politykę Elle Vogue włoski, angielski, niemiecki Nie znoszę Joy'a Cosmopolitan Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ulubione pismo 13.09.09, 12:39 od cholery takich tematów było. czytam, bo lubię: machina. <33333. newsweek. gazeta wyborcza. dziennik w piątki. nme, jak mam kasę. ;q angora. czytam, żeby wiedzieć: bravo, popcorn, dziewczyna, bravo girl, i te inne. Odpowiedz Link Zgłoś
corba Re: ulubione pismo 13.09.09, 12:49 Czytam ja ciekawe jest cośś . < 3333 Nie mam ulubionych gazet . Jak się jakaś trafi to czytam i tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ulubione pismo 13.09.09, 13:26 nie wiem zazwyczaj zytam to co mi w rece wpadnie;dd ale tak jak juz to kupie machine, czasem teraz rock, i takie cosik;d hahah nawet ostatnio gdzies ktos mi dal bravo GRIL^^ i powiem wam mam traume;d Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ulubione pismo 13.09.09, 13:31 aha, i chciałam powiedzieć, że największym złem gazetowym jest teraz rock. dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ulubione pismo 13.09.09, 13:37 ajajaj przesadzas Natttalli. jest nie mniejszym zuem jak wszystkie bravo razem wziete.i pokrewne "czasopisma" aczkolwiek wole sobie mozg polasowac teraz rockiem niez tymi wyzej wymienionymi. Dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ulubione pismo 13.09.09, 13:43 każdy do mje ostatnio z francuska mówi, hihihi ;3 wolę bravo niż teraz rock. Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ulubione pismo 13.09.09, 13:45 hahah Nataaaaaaaalllli jest świetnie;d A ja nie, bravo to gazeta ktora sprawia ze czuje sie przytłoczona;d jakkolwiek dziwnie to brzmi;d Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ulubione pismo 13.09.09, 13:47 hihi. bravo jeździło po calvinie ale i tak je wole. teraz rock mnie zrył kompletnie. Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: ulubione pismo 13.09.09, 13:50 mnie nie rył, ja już przed pierwszym kupnem teraz rocka byłam zryta;d a bravo to ja nigdy z wlasnej woli nie kupilam;d haha nie chociaz raz, jak napisali wtedy o kol, alez zua bylam;d Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: ulubione pismo 13.09.09, 13:57 bravo ssie. trzynastka i fun club też. Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Pisemka:-) 13.09.09, 14:14 Lubię BRAVO chociaż czasami powtarzają artykuły i piszą bzdury.... i co jeszcze JOY-a i wiele wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Pisemka:-) 13.09.09, 14:26 Z tych młodzieżowych lubię tylko TWISTA. Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: ulubione pismo 13.09.09, 14:28 hym hym hym . ; x kupuje machinę bo ktoś mi polecił , teraz rock ostatnio kupiłam bo o the dead weather było i tak dalej . ; q poza tym czytuję angorę , gazetę wyborczą albo na przykład glamour jeśli się znajdzie w domu . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
daylight Re: ulubione pismo 14.09.09, 16:52 Bravo i Funclubu nie nawidze. bez obrazy dla fanek Joy Glamour Avanti =) Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: ulubione pismo 14.09.09, 18:54 o. ja jeszcze oglądam katalogi IKEI (HAHAHA). ale tegoroczny jeszcze do mnie nie przyszedł, pff, nie wiem co się dzieje ;x. z rzadka jeszcze kupuję "hollywood", albo "film", albo różne takie o filmach. ale to jak mi się zechce. Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: ulubione pismo 15.09.09, 16:08 ulubione to popcorn...i bravo...fun club...ale nie kupuje tego co miesiac...strata kasy na byle co xP Odpowiedz Link Zgłoś